• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem még aznap reggel, akkor még ki volt kapcsolva. Utána dél körül hívtam, nagyon kedves hangja van. Még aznapra sikerült időpontot egyeztetni, amit kisebbfajta csodának tituláltam.
  • Megközelítés:

    A megadott címet google maps-en kerestem meg, tökéletes pontossággal meg lehet találni. Tömegközlekedés megfelelő, a metró 5-10 perc sétára található. Autóval a parkolás fizetős, de van hely a környéken.
  • Helyszín:

    A lakás egy újépítésű társasházban található, ennek megfelelően a rezidencia állapota kiváló. A tetthely egy kb 10-15 nm-es szoba, a közepén egy nagy franciaággyal. Ízlésesen van berendezve, csakúgy mint a fürdőszoba - a lakás többi részébe nem nyertem betekintést. Higiénia csillagos ötös, tisztálkodási szerekből és szájvízből is volt megfelelő kínálat. A törölköző egy nagyobb darab volt, aminek külön örültem :)
  • Lány külseje:

    A telefonban kellemesen csengő hang mellé beléptemkor - nagy örömömre - egy tüneményes arcot is tudtam már társítani. Egy kellemes, átlátszó fekete hálóingben fogadott vendéglátóm, akinek a kedves kommunikációja és szép arca már az elején elvarázsolt. Így szemre az adatlapján megadott adatok (magasság, súly, bőségek) stimmelnek. Lassan besétáltunk a szobába és egy pár perc kellemes ismerkedő csevegés után elindultam a fürdőbe.
  • Erotikus masszázs:

    Visszatértemkor egy kellemes, inkább simító masszázzsal kezdtünk. Én voltam az "elszenvedője". Közben nagyon érdeklődött, de úgy lehetett vele hétköznapi dolgokról beszélgetni, hogy végig érdekfeszítő volt. Abszolút biztosított volt a barátnő feeling, amit már az előttem szólók is többen pontoztak. Egész testemet átkente krémmel, majd a végén elkezdődött egyfajta cirógatás, ami átvezető volt a megforduláshoz.
  • Levezetés:

    Fordulás után megszabadult ruhadarabjaitól, majd lábaim közé kuporodott. Megkezdte a franciaórát, de nem is akárhogy. Technikája nagyon jó, kevésbé kézzel, inkább szájjal dolgozik. A kezelésből nem maradnak ki a tartozékok, mint a herék vagy a gát tájéka. Extraként popókényeztetést kértem nyelvvel, ami isteni élmény volt. Az ággyal szemben volt egy hatalmas tükör, amiben megcsodáltam Nati alsó testtájékát, miközben rajtam dolgozott alul, vehemensen, nagy beleéléssel. Egy idő után visszatért a francia leckéhez, közben többször a szemkontaktust is tartotta. Óriási az a változás, amit ilyenkor a szemekben megpillanthat az ember: a kezdeti melegszívű kedves tekintet egy vad, zsigeri vágyait megélő szempárrá változott, emiatt (és a technika miatt) értékelném a 'pornó feelinget' is. Egy idő után nagyot élveztem alkalmi partnerem ajkai közé, majd aléltan feküdtem az ágyon. Kicsit összeszedte magát, majd mellémült és nem siettetve a dolgokat, letörölgetett. Pár perc pihenés után mentem a búcsútusolásomra.
  • Elszámolás:

    Már felöltöztem kabátba, amikor szóbahoztam az anyagiak rendezését. Két extrát vettem igénybe (popókényeztetés nyelvvel és NFVSZ), ami maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Nati egy nagyon kedves lány, a belépésem pillanatában tudtam, hogy vissza akarok térni majd hozzá. Sokoldalú személyiség, az erotika része alatt áttranszformálódik barátnőből vadmacskává. Ódákat tudnék zengeni róla.
Happy Massage