• Éden Eszter

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefononn egyeztettem Eszterrel. Vele beszéltem és hamar megkaptam minden szükséges információt.
  • Megközelítés:

    Ezzel nincs gond. A Honvédkórház közelében van a szalon és itt villamosok közlekednek. A metró Göncz Árpád városközpont nevezetű megállója is csak pár percre van innen. Autóval a parkolás megoldható, mert láttam pár szabad helyet.
  • Helyszín:

    A szalonban már jártam korábban A mostani a második alkalom. Ugyanaz a 3 szobás lakás, ahogy korábban de mosat a jobb oldali szobában voltam, de ugyanúgy a távolabbi fürdőszobát használtam. Ez a szoba masszpados. Van benne polc és kis szekrény, valamit egy szék a ruháknak.
  • Lány külseje:

    Eszter olyan mint a képeken. Az arcát sajnos már nem látni, de azzal sincs gond. Helyes arca van és méretes cicikkel rendelkezik.Lapos has és igazán formás popsi; valamint kecses lábpár. Fekete top-szoknya párosításban amiktől megvált a randi alatt, de a szoknya alatti fekete tangától sajnos már nem válik meg. Nem vetkőző lány, mert már a közös zuhanyt is kivette a lehetőségek közül.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor puszival üdvözöltük egymást és a kabátom valamint a cipőm levétele után bevezetett a masszpados szobába. Itt kiderült, hogy még emlékszik rám, de a legutóbbi találka elég régen volt. Számomra legalábbis rég volt. Kaptam törölközőt és elvonultam fürdeni. Mikor visszatértem a szobába akkor Eszter is belibbent mögöttem. Kezdésként puszilgattam és simogattam a testét és nekiláttam a kicsomagolásnak mivel még mindig fogadószettben volt. Először a szoknyától és utána a toptól is megszabadítottam. A tangát már nem engedte, ezért azt békén hagytam. Itt jeleztem neki, hogy egy-két extra dolgot kérnék tőle. Ezek a felár nélküli lehetőségek között vannak a szalon oldalán. A csúszkamasszázs és a kebelszex érdekelt.
    Elfeküdtem a masszpadon és ő a bokáimhoz lépett. Itt kezdte a masszázst és fokozatosan haladt felfelé. Közbe csevegtünk egy keveset. Főleg a szalon és a masszázsok volt a fő téma. A lábaim után átsimította a hátamat és a nyakamat is. Még simított rajtam párat és csúszkált egy keveset is utána jött a varázsszó: megfordulhatsz. Innentől már erotikus elemek szerepeltek a programban.
  • Levezetés:

    Felültem a masszpadon és adtam Eszternek néhány puszit és simogattam a testét. Ezután finoman a hátamra fektetett. Itt jött a kebel szex. Kis olajat tett a cicikre és a velem egykorút és a környéket simította végig az ikrekkel. Itt jöttek az első kéjes érzések. Ezeket a csúszkával fokozta. Mikor leszállt rólam, akkor ismét ülő helyzetbe kerültem és a puszik mellett volt bimbópuszi is. Még pár simítás újból a hátamra kerültem. Elkezdődött a lingam. Az első érintések az ismerkedést hivatottak megformálni és utána jöttek a kéjt okozó mozdulatok és fogások. Éreztem, hogy Eszter technikája nem sokat változott; amióta szalont váltott. Ugyanúgy lassan, de ütemesen csinálja és a kéjt is hasonló tempóban építette fel bennem. Elővette a tudása legjavát is így juttatott el a véghez.
    Megtörölgetett és utána elvonultam tusolni. Amíg a fürdőszobában voltam, addig bevitt a szobába egy frissítőt; amit visszatérve elfogyasztottam. Visszavettem a gönceimet és kimentünk az előszobába. Felvettem a cipőmet és rendeztem a csokrot. Búcsúpuszik és ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és igazából szóba sem került. A szalon oldalán publikus adat ezért nem ér minket meglepetés.
  • Összkép:

    Kaptam egy szeletet az Édenből. Hasonlít a Happy érzéshez, de egy picit más. Ennek a helynek hasonló a varázsa. Itt is vannak csodás lányok és szerintem egy hosszabb vagy egy 4kezes randi még tudja fokozni ezt a felemelő élményt.
Happy Massage