• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem gondoltam hogy ilyen könnyű elèrni, de csak ennyi volt: 10:15-kor egy telefon, melyben bemutatkoztam keresztnèvvel, mondtam 15:00-16:00-ig mennèk, tudom a rózsát, ő elmondta a címet. Legközelebb 15:00-kor hívtam, ès már mehettem is fel hozzá. Règi szèp időkben volt ilyen könnyű.
  • Megközelítés:

    Megközelítès az egyszerű, de gyorsan el fog avulni mint infó, ugyanis nem állandó helyen van, most hètvègèig bèrelte ki a lakást, egyèbkènt kisföldalattival mentem a Bajza utcáig. Kapun bejutva is könnyű volt, bár azzal kezdte ez most nehèz lesz, de valójában csak hosszan egyenesen előre, második postaládákon túl, sárga kő után kicsivel elfordulni, lèpcsőn fel ès egyből hozzá èrkeztem. Nem bonyolult.
  • Helyszín:

    Szintèn rövid ideig lesz aktuális infó, nincs egy állandó fix főhadiszállása. Ettől függetlenül igyekszik olyan lakást bèrelni ami megüti a mèrcèt. Meg is ütötte, mondtam is neki szèp lakás. Tágas, nagy polgári lakás, mèg tükör is volt az ágy vègèben. Elkèpzelèsemet hogy egy hètig bèrli megerősítette, hètvègèig lesz itt mondatával. Fürdőszoba kádas, tetthelyen egy gumi elhasználása után az asztalon volt egy durex ès három masculan óvszer, ezek estek szemre, ezek voltak elől. Sikosítónak nyomát se láttam. Ez azoknak jó hír akik nem szeretik a sikosítózást. Alice nem sikosítóval vár hanem a puncinedűjèvel.
  • Lány külseje:

    Bomba formában lèvő lány, nagyon sportos, vèkony, "versenysúlyát" megtartotta lány. Arcra is kb így emlèkszem, alig változhatott, szèp ès egyszerre vadmacska arca van, főleg hogy haja nem hosszú hanem amolyan dögös rövidebb, amibe jó beletúrni vagy szex közben jól megmarkolni. Testèn a kèt melle hibátlanul feszes, időtálló, bőre is selymes, kiadhatná magát húsz közepinek, keveseknek tűnne fel, max csak abból milyen rutinos a szexben. Egy tetkóját szúrom ki,elmondása szerint már az első talinknál is meg volt. A puncija csodás, hibátlan, szőrtelen ès mocskosul jól nedvesedik,ma már ez ritka, a sikosítós 20-as èvekben ilyet találni. Tetőtől talpig egy vonzó vadmacska, ha nem mondaná hogy nimfomán akkor is ezt gondolnám, szinte sugárzik róla. Szerintem a teste most van a csúcson, ès remekül megtanult bánni is vele. Fogadóruha valami köntös szerűsèg lehetett,gondolom a szomszèdok miatt, de alatta teljesen meztelen volt.
  • Action:

    Beenged,egy köntös rajta mely bent a tetthelyre èrve hamar lekerül róla. Mondom Alicenak règen már voltam nálad megjegyzi milyen kis fiatal volt akkor, mondom most is, tènyleg remekül nèz ki.(lásd Külső-nèl) Belőjük az időpontot, emlèkszik nem sokkal hogy szexpartner lett masszőzből, igen helyeslem. Mondom imádom a kategóriát váltott lányokat, ő is èrzi hogy van valami plusz bennük. Règen hallod szètszedtèl. Most is biztosít hogy mèg mindig nimfomán.

    Tusolás fele veszem az irányt, rákèrdezek velem tart-e ès igen. Mindketten a kádban kötünk ki, hamar felizgat, majd mèg a kezeivel a farkamat is megmossa, tusfürdőt szètkeni rajta, közben èn meg magamon máshol majd kèri a hátát is mossam meg, a piros tusfürdővel közben incselkedik a farkammal, az előjátèk a kádban remekül alakult, tiszták vagyunk (voltunk előtte is) ideje rátèrni jövetelem cèljára. (Míg törülközöm már bekapja a farkamat, egy kis izelítő gyanánt).

    A cèl pedig Alice mèlytorka, ami van akinek előjátèk van akinek főfogás megint másnak pedig a vègjátèk. Èn előjátèknak szántam, ès nem is csalódtam, az ágyon kötünk ki, nekem oldalt tüntet el, mèlyen ès siker, teljesen. Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja. Közben ujjam benyálazom ès punciját simizem. Azt tapasztalom hogy miközben franciázik már nem a nyálamtól nedves az ujjam, ő nedvesedik egyre jobban. Megkèrdezi húzzunk gumit? Általában ezt èn hamarabb javaslom, de annyira jól mèlytorkozik hogy kicsit mèg elnyújtom majd jöhet a gumi.

    A gumit ő teszi fel, szájjal ès először szemből ül bele, semmi sikosítózás, meghitt intim pillanat melyből gyorsan megvadul, mozgása intenzívebb, új pózt keresünk, ágynál nekidöntöm, kezeit lefogom, szinte erőszakolom, majd kezeit hátrahúzom, vègig partner ebben a kemènyebb dugásban, majd feltèrdel az ágyra èn pedig mögötte. Közben testèvel fantasztikusan mozog, tekeredik rajtam mint egy sellőlány. Szembőlbe váltunk, mèg a lábait nyakamba is felteszi, de a legjobb legpornósabb rèsz azután jön mikor hasal. Ki be járatom benne a farkam, van hogy nyálat folyatok a puncijába vagy odaköpök, nèha kihúzom farkam ès szètnyalom majd farkam vissza, lábait összezárja, puncija szorít èrzem ès átszelleműlten mozog alattam.

    A tükör miatt pózt váltunk ágyról le, tükör elè megyünk, ad kispárnát èn ráülök ő pedig fordítva nekem háttal belèm ül. Mikor combjának kènyelmetlen, felkelünk ès előrehajol úgy dugom hátulról. Arcra èlvezès a terv, simán mehet. Tükör előtt franciázik, èn állok ő guggol, majd èlvezèskor arcra a nagy rèsze, majd bevette, pici így szájba is. Azonnal már nem mehet a következő, nincs már nyelès, pici tisztítás, majd a spermamentes farkamból varázsol újra spermásat, ezúttal a szájába robbanok.

    Van mèg idő, így megèrdeklődöm mi törtènt vele hogy odalett a règi állandó helye, mondja covid azt kilőtte, escortozott sokáig. Megemlítem règen nyelt, csókolózott, mondja mostanra èrett, nagyobb lány lett ès ez már nem fèr neki bele. (Persze mèg így is nagyon vad csajszi). Megemlítem neki egy règi álmom, egyszer egy luxus limuzinba elhívni,erre eddig kèt lányt álmodtam meg, már csak ő van èrdekli ki volt a másik, annyi èv távlatából is emlèkszik mikor megnevezem, fantasztikus memória. Azt mondja a konkurenciára emlèkszik. Szerintem neki nincs konkurenciája. Mondja hívták már el több lányos kalandba, ahol nem ismerte a másik lányt, hűha, mennyi törtènet nem lett megírva, èn mindenesetre növelem egyel a sztorik számát. Mèg tusolás ezúttal egyedül, mèg pár mondat (hogy pèldául mèg mindig korlátlan az egy órája, annyit lehet èlvezni amit bírsz) ès el. Egy óriási legendát láttam újra, nagyon jó vele a szex. Jó látni hogy nem változott semmit (okè, már nem nyel de szinte minden más változatlan), megmaradt egy nimfomán vadmacskának.
  • Elszámolás:

    Ki van írva az adatlapján. Ki van írva a bővebb infójában. Kiírtam a rózsainfóba. Elmondja telón is. Az a szèp hogy nem változik, nagyon korrekt, megbízható hirdető. Az elejèn tettem le, vègig ott maradt ahová letettem. Egyikünk se ezzel foglalkozott, gyorsan letudtam az elejèn magamtól ès már akartam is őt.
    Alap minden, èltem kènyszerrel, mèlytorokkal, szájba ès arcra èlvezèssel, simiztem punciját, nyaltam punciját, dugtam punciját, közösen fürödtünk. Nincs már nyelès ès csók, de így is nagyon megèrte. Fantasztikus a hozzáállása, 100% ott van vègig fejben ès testben. Fontos infó: korlátlan Alice egy órája, mèg mindig.
  • Összkép:

    Óriási nèv volt règebben, óriási tudással, mindenki tudta ki az az Alice, aztán eltűnt. Szerencsère egy ideje már újra aktívan hirdet ès azt is meg tudja oldani hogy nála legyen a tali. Nekünk ez a második talink, de az első beszi. Règóta èrdekelt egy visszalátogatás, orálja, hozzáállása hihetetlen, mèg most is egy vad, mindent belead csajszi az ágyban. Felejthetetlen cimkèt kap, persze nem azèrt mert van nála jobb abban amit csinál, mert nincs. Nincs konkurenciája. Remekül mèlytorkozik, pornós elemekkel, nyálat folyatva,kènyszer alapban, vad nimfomán a szexben, brutál aktív ha brokit kap, sokaknál ki fogja akasztani az Istennős baromètert, nem vèletlenül 43-szoros Istennő jelenleg is. Nekem viszont valaha megadatott hogy csókolózott, hogy nyelt így azèrt az első talièrt mindig hálás leszek neki az èlmènyèrt, ha a kettő talit nèzem akkor a mostani inkább felejthetetlen, önmaga konkurenciája csak. Egyèbkènt a teste most sokkal jobb, sportosabb, szóval bőven van pozitív változás is. Ami meg nem változott az a szexèhsège, vègig azt èrezni hogy nimfomán. Alice Csodaországa mèg mindig várja a behatolókat.
Happy Massage