• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

    Az úgy kezdődött, hogy …január első napjai egyikén a belvárosi részen végeztem az ügyemmel. Azt gondoltam keresek valakit a közelben.
    Lara a harmadik nő volt akit hívtam. Az előző kettő csak jóval később ért volna rá, ezért nagyon boldog voltam, hogy Lara szinte azonnal tudott fogadni. Vele tudtam közvetlenül egyeztetni, nem pedig egy közvetítő operátorral.
    Kedves csilingelő hangján köszönt be a telefonba. Jó kedvében volt, hosszan elcsevegtünk.Formaságokat tisztába tettük, aztán,megadta a címet. Már csak az időpont maradt a legvégére. Jeleztem neki hogy én a közelben vagyok, mostanában bármikor jó lehet, mondja meg ő, hogy neki mikor lenne a legmegfelelőbb. Nagyjából egy óra múlva,egészkorra fixszáltuk le a randit. Ezt az időpontot ő javasolta én pedig elfogadtam.
  • Megközelítés:

    Csalogány utca és a Margit körút közötti részen található egy utca,amely egy madárról kapta a nevét. Van belőle háziasított fajta is, aminek a járása jellegzetes.
    Modern építészet egyik remekműve a ház ahová mennem kellett. Üveg borítású homlokzattal és két felvonóval.
  • Leírás:

    Kényelmesen indultam a megadott címre,de még így is maradt majdnem fél órám a háza előtt arra hogy a beszámolóit átolvassam. Felkészülni belőle, ráhangolódni. Izgalmas tartalmakat ismertem meg belőlük. Dögös, bevállalós milf szerepét testesítette meg - legtöbb esetben. Jó kis kalandom lesz gondoltam.
    Viszont ijesztő volt látni,hogy egyeztetési problémás beszámolói is vannak.
    Ebből azt a konzekvenciát vontam le,hogy ha velem is azt játsza el, amit a többi áldozatával, hogy nem veszi fel a telefont és nem jutok be hozzá,akkor jobban teszem ha nem idegesítem fel magam rajta. Elfogadom,hogy az ő személyiségében ez is benne van, nem csak a tüzes szexi vadmacska. Más értékrendet képvisel,ami szerintem nehezen egyeztethető össze ezzel a szolgáltatással.
    Ezért max 5 perc várakozási időt adok neki .Utána aktívalom a "B"tervemet.
    Egyből hívtam lányokat, puhatoloztam náluk,hogy ki érne rá akkortájt. Találatok voltak, nem is rosszak,de azért örültem volna ha Laranál tölthetem a következő egy órát.
    Aggódásomat azzal hesegettek el,hogy egy óra sem telt el a telefonos beszélgetésünk óta, ennyi idő alatt csak nem felejtheti el,hogy mit ígért nekem .Továbbá,az időzítést ő választotta ki. Lara mondta,hogy az lesz a jó kezdés neki is. Felnőtt nő,csak tudja hogy mit akar.
    Sajnos a félelmem beigazolódott. Csengetettem a kapuból,de semmi reag. 5 percet vártam a következő próbálkozásssal. Persze az is eredménytelen maradt. (Azóta sem kaptam magyarázatot tőle.)
    Aktiváltam a B variánst és igyekeztem máshol gyorsan elfelejteni az általa okozott kellemetlenséget. Sikerült olyan hirdetőt találni aki komolyan veszi a vendégeket.
Happy Massage