• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    "The Voice of Love.."
    Drága Apollóm!
    Elsősorban engedd meg, hogy méltó módon megköszönjem a Nekem szánt, Rólam írt, tartalmas és élményekben gazdag beszámolód!
    Nos...igen, ahogy írtad is, mi ímmel-ámmal tartottuk a kapcsolatot akkor is, amikor nem voltam jelen, amikor nem voltam Tekla! Most 1 év után mégis a Nagy színpadon folytatjuk!
    Ahogy látom, ez nem csak nekem méltó visszatérés, hanem Neked is! :-)
    Reagálva a beszámolóra, igen, van itt valami amit meg kell válaszoljak.....a CSÓK...! Kedves Uraim, kedves közönség, Én ezzel a csókkal "tartoztam" az Úrnak! Sosem felejtem el az első telefonhívást ( amit egyébként nem felém intézett, de mégis engem kapott :-) ), én csak ültem és hallgattam a hangot, szinte kérlelve, hogy beszéljen még...és még...és még....A "szerelem hangja" titulust kapta akkor Tőlem, azzal a kisérő mondattal, hogy bárki is ez a Férfi, Nekem Kellllllll!!! :-) Valahogy így kezdődött! Szóval a Csók! A csók járt Neki, ennek az intelligens, illemtudó, jóképű , férfias FÉRFINAK!
    Apolló, tudod, hogy különleges helyet foglalsz el a szívemben, tudod, hogy mély beszélgetéseink során mindig tudtuk támogatni egymást, ez túlmutat az oldal jellegén, ez valami sokkal több és emberi!
    Együttlétünk, mint oly sokszor már, most is bensőséges és túlfűtött volt, csöpögött az erotikától...szerettem, mint mindig!
    Köszönöm, hogy ezzel a beszámolóval és persze Veled léphettem újra színpadra, úgy gondolom méltó belépő!
    Ölellek, imádlak, várlak, Tekl@

  • Egyeztetés:

    Olyan BÚGÓCSIGA hangon szólít meg minden hívásomkor, hogy ránedvesedik a telefon a fülemre. Míg szüneteltette a hirdetését is hébe-hóba tartottuk a kapcsolatot.
  • Megközelítés:

    Az irányzékot célszerű lerakni a Szerémi úti MOL kút környékére.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, lift repít a kéjlakhoz. Keskeny „L” alakú folyosón történik az állófogadás, majd onnan be a szobába.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor tapasztalt bőven mért fehér mosolya, mint minden randinkon, most is végéig elkísért. A félhomályban dús fekete sörényt villantott meg. Dereka felett 90-es mellbőségű keblek vonzzák az áldozata szemét! Ez a méret számomra mindig is egy kitérő az általam preferálttól, mivel a kisebb mellek rajongóinak táborát képviselem. A méretüknek megfelelően súlyos, de természetes esésű keblek izgalmas élményt jelentettek számomra egész ottlétem alatt. Puncija párnás, zárt, kényeztetésre jól reagáló darab, ami hamar felgyöngyözi nedvét. Vérbő erotikus kisugárzását minden érzékszervem letapogatta, ami jó folytatást ígért az elkövetkező másfél órára.
  • Erotikus masszázs:

    Ez a fejezet a program végén valósult meg. Van profi masszőröm, így az ilyen randikon nem nagyok az elvárásaim. A vállamtól a talpamig végigdolgozott. Elég erős keze van.
  • Levezetés:

    Miután a cipő levált a talpamról, vendéglátóm egy laza mozdulattal becsukja mögöttünk az ajtót, majd minden előzmény nélkül rám tekeredik. Ezt a kígyó bűvöli a furulyást már nem először követi el rajtam. Még most is itt cseng a hallójáratomban, ahogy szó szerint a következőket búgta a fülembe: - most elveszek belőled mindent... mindent, amit jó előre elképzeltem és mindvégig izgalomban tartott-. Csak annyi időm marad, hogy a szemem kikerekedjen, mert egyszerűen lesmárol. A nyelve, mint a fúrótorony hatol belém, miközben úgy szív magába, mint egy ipari porszívó. Mondjuk lételemem a csókolózás, de ez a smárolás kategóriának az a felső szegmense, ahol már a malterkeverővel is megbirkóztam volna. Miután lecuppan az ajkamról, úgy érzem magam mint aki felszívott két csíkot, és míg azon gondolkodom hogy most hányas is a kabát, mivel úgy tudom Ő nem csókolózik, addig gyakorlatilag letépi rólam a ruhát, majd a fürdő felé mutat. Engedelmesen libbenek is ki, dobok egy gyors tust, miközben azon elmélkedek, hogy a csókot most mi végre kaptam? Ez nála most valami fejlövés... De elhessegetem a gondolatokat és már villanok is vissza a szobába.

    Belépésemkor örömmel konstatálom, hogy a rajta lévő ruha is idő közben fényt kapott. Szemeimmel követem, ahogy szó nélkül térdre ereszkedik, felém int, mire szorosan elé állok. A látvány pazar, ahogy ajka csücsörítve körbe öleli a bőröst, és komótosan nyeli el férfiasságom. Szorítása pont ideális, és az általam kedvelt mélyre ható. A makknál is elidőzik, úgy szopogatja, mint diáklány a gömbnyalókát. Majd ajkával fogást vált, és teljes hosszában szánkázik a rúdon. Ez az egyik kedvenc látképem, így szemeim tükör után kutatnak, hogy tovább fokozzam a vizuális örömöket. Ilyenkor az idő ólomlábon jár, de Tekla rutinosan egyszer csak felegyenesedik elém, megelőzve egy esetleges korai maghasadást.

    A fent már kielemzett újabb smárcunamival söpör végig rajtam. Közben lenyúlok a lába közé matatni, ami tovább fokozza lüktetésem, mert párnás punciját már elárasztotta gyöngyöző nedve. Lágyan eltol magától, és rigorózus tanárnéni tekintettel az ágyra parancsol. Engedelmesen hasra fekszem, átlép felettem majd terpeszben állva kérdőre vont, hogy a MI A „TÜDŐT” CSINÁLOK!?... miért mit csinálok? FORDULJ MEG, jött a vezényszó, mire hátamra fekszem, beken mindkettőnket olajjal, majd rám fekszik, és fóka módjára végigszánkáz rajtam. Fejem többször eltűnik mellei között, majd egész mélyre lecsúszik, majd újra fel, majd újra mélyen le. Halk búgásszerű nyögései betöltik hallójáratomat. Súlyos percek leketyegése után kéjes arccal befészkeli magát lábaim közé. Tapintható lelkesedéssel, de koránt sem kapkodva neki áll a bőröst megnyúzni. Csücsörítve szippantja be, hogy aztán lassan a rúd felét is elnyelje, miközben alul kezei érzékien simogatják „zsákos frodót” is. Közben megérkezik a szemkontakt. Ahogy néz homlokát ráncolva megemeli tetovált szemöldökét, ami már-már a védjegye. Mélyen egymás szemébe nézünk, miközben kitartóan szivarozik rajtam. Jó áll a szivar a szájában. Mint ha élvezné… lehet hogy élvezi? Kéjesen néz a szemembe, miközben újra és újra beszippant egyre nagyobb amplitúdóval. A látvány és a fizikai inger végül utat tör magának, és atomvillanásként robbannak ki belőlem a virgoncok, amit Tekla mellei közé enged. Csalódottan konstatálom hogy nem az ajkai közé…

    Felkúszik mellém és szilviával mindkettőnket áttörölget. Kis pihenő után most én kúszok le lábai közé. Nyelvem mint ha egy kazánba dugtam volna olyan a puncija. Nem nagyon dolgoztatott meg, hamar jött a földcsuszamlás. Persze az ilyen elreppenések valódiságára én egy lánynál sem raknám a cerkát a tűzbe, de lehet ebbe a randiba most ez is belefért.
  • Elszámolás:

    Hogy őszinte legyek, meg sem kérdeztem, mennyiben méri bájait. Ő sem mondta. Míg hozott nekem száraz törülközőt, az asztalon hagytam 40 kék rózsát.
  • Összkép:

    Én az a vadász vagyok, aki a sok fiatal jérce után, időről időre élvezettel lő ki egy fácántyúkot is. Az általam preferált fiatal filigrán lányok látogatásai után, valahogy mindig üdítően hat ez az asszonyosan érett idomokban való elmélyülés. Egyértelmű, hogy Tekla szexuális kisugárzása, odaadása és vidámsága magával ragadó. Lehengerlő vulkáni energia szunnyad benne, és végig tapintható volt a mágnes effektus. Minden mozdulata és megnyilvánulása a színtiszta profizmust képviseli a legjobb értelemben. A csókra nincs lövésem hogy mivégre, de jól állt neki. Bevallom a csókjától nekem is... Úgy tűnt, most kimaxoltuk a lehetőségeket és a rendelkezésre álló időnket a kereteken belül.
Happy Massage