• Jàzmiiin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, könnyed egyeztetés után meg is volt az időpont. Majd történt valami és SMSt küldött hogy lenne szabad időpont hamarabb is, amivel éltem is
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, parkolás fizetős, de van hely, elég csendes a környék. GPS elssőre megtalálta.
  • Helyszín:

    Nem nagyon tudtam a lakásra koncentrálni miután beléptem, de szépen berendezett, tiszta, kellemes punciszagú lakás. Fürdőben egy kissebb üzlet választéka, mindenki megtalálja a kedvére valót. Baszoba tágas, ágy francia, 2 személyes. Fényviszonyok nem a legjobbak, de kérésre lehet rajta változtatni.
  • Lány külseje:

    Képek valahogy nem adják vissza alakját, vékony, modell alkatú lány, akár törékenynek is mondanám, de a későbbiek ezt nem támasztották alá. Tökéletes arányok, darázs derék, gyönyörű fenék, babapunci.
  • Action:

    Lakásba beérve puszit ad, majd kis csevegést követően megbeszéljük a részleteket, anyagiakat elrendezzük. Zuhanyzás után az ágyon várt meztelenül, a gyér világítás ellenére élveztem a látványt, a gazella testét simogattam, amit ő is viszonzott. Farkam hamar kőkemény lett amit egy lelkes franciával viszonzott. Én álltam az ágy mellett, ő pedig négykézláb az ágyon, majd később kiült az ágy szélére, legvégül pedig térdepelve folytatta. Techinkája egyedi, de nagyon hatásos, változó intenzitessál és mélységgel kezeli hímtagomat, minimális kezeléssel, pont amennyivel kell. Bónuszban kaptam egy kis hullámzó fejmozgással végzett franciát, amikor fejét kissé lehajtva bukik rá és fejét kissé felfordítva húzza vissza a farkamon. Hát ekkor közel voltam hogy eldurranjak, de inkább a punciban akartam így doggyra válzottunk és gyengédebb kezdés után egy erőteljesebb folytatással be is fejeztük az első menetet. Kis szuszogás után kiment a toilettre rendbehozni magát, illetve rákészülni a popsira amit az elején megbeszéltünk. Kértem hogy apáca pózban legyen, mondta hogy semmi akadálya. Hosszú lábait széttéve éreztem hogy itt most valami olyan jön ami még nem volt. Így is lett, könnyen becsusszantam, finom mozdulatokkal tágítottam a segglyukát amit érzéki nyögésekkel nyugtázott. Bemelegités után lehetett keményebben dugni a seggét, kellemesen szorított és nem csak az ánuszgyűrű mint másban, hanem végig a farkamat, majdnem olyan volt mint punciban csak szűkebb jóval. Émiatt többször ellenőriztem menet közben hogy a segglyukát dugom és élvezettel láttam a szabadon tátongó punciját, ami kívülről töfködtem a farkammal. Mondanom sem kell, nem ez volt a leghosszabb dugásom, de annál nagyobbat élvezzem a seggébe. Hagy lenyugodni magában, majd szépen leveszi a gumit és letisztogat.
  • Elszámolás:

    Extrában popsi volt amit az óradíjjal az asztalra letettem. Mindvégig nem nyúlt hozzá, amúgy szeritem korrekt árazás.
  • Összkép:

    Aranyos lány, csodálatos testel, jó hozzáállással. Az extrái csak emelik az együttlét élményét. Biztos hogy még meglátogatom.
Happy Massage