• Adèl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kapcsolatunk nem újkeletű, én már jó ideje ácsingózom utána. Most vágyaim tettre sarkalltak és megcsörgettem. Sokat nem kérdeztem, adatlapja minden fontos információt tartalmaz. Hangja kedves, koromtól nem ijedt meg, VTR-en ment a foglalás.
  • Megközelítés:

    Részemről csakis bringával, a Soroksári túloldalán senkit nem zavart a vasparipa. Boráros tér 5 perc séta, szóval a tömegközlekedés adja magát. Autóval azért van benne rizikó.
  • Helyszín:

    Nem volt ismeretlen a tetthely előttem. Szalon, de nem volt nagy mozgás. Szépen fel van újítva, állítólag a lányok maguk festették ki. Szoba tágas, van hely benne bőven, földön matrac, ledsor ad diszkrét fényt, zene nem bömböl, lehet mellette beszélgetni. Száraz törcsi előtte, utána!!!
  • Lány külseje:

    Adél nem egy nádszálkisasszony, ezt képei korrekt módon előrevetítik. Nekem pont ezeken a telt idomokon akadt meg a szemem, amik a helyszínen egy erős buja kisugárzással párosultak. Arca utcán nem vonzaná tekintetem, ajkait viszont nagyon érzékien tudja használni.
  • Erotikus masszázs:

    Első meglepetés akkor ért, mikor megkérdezte, szeretnék-e masszázst? Ez tapasztalatom szerint mindig kötelező eleme a szeánszoknak, szinte már várni szoktam. Rövid gondolkodás után kértem. Nem bántam meg, mert ugyan szakszerűnek nem nevezném, de egy kis felvezető ismerkedésnek igen. Nem tudom, mikor vette le fogadó ruháját, de a tükörben már csupasz valójában láthattam. Úgy 15-20 perc után már nem masszírozott csak dumáltunk, ezért magamtól fordultam meg.
  • Levezetés:

    Kértem, hogy elölről is gyúrjon kicsit, de ő ezt már kizárólag legnemesebb szervem tekintetében abszolválta. Nem tartott sokáig és már puha ajkai fogságban vergődtem. Sokáig nem hagytam tevékenykedni, mert idomaival kívántam megismerkedni. Kértem, hogy feküdjön hanyatt s ahogy helyet cseréltünk, szemtelenül lesmárolt. Ifjú éveim legjobb smacijait idézte lágy, nyelves csókja, mely nem hagyott kétséget afelől, hogy a hölgy is élvezi a pillanatnyi helyzetet. Hanyatt feküdt, én pedig kapkodva csókoltam végig pociját, hónalját, arcát és húsos ajkait. A rám jellemző higgadtság romokban hevert. Azonnal rárepültem a célterületre, ami meglepetésemre már alapos kenésen esett át. Mondta is a hölgy, hogy szereti az erotikát. E felől nem maradt semmi kétségem. Hangja itinerként szolgált, mit hogyan csináljak. Ugyanakkor azt vettem észre, hogy bármit csinálok, az bejön neki. Alapvetően nyelvemmel borítottam fel puncija kémhatását, de ha elfáradtam vagy csókra éheztem, ujjaimat nyelte el hüvelye. Ilyenkor önként tüntette el felajzott szerszámom selymes ajka. Nehéz egy ilyen felállást abbahagyni, de be akartam mutatkozni formás hátsójának is. Kértem, hogy térdeljen fel, mellkasával feküdjön le és adjon utat zabolátlan vágyaimnak. Popsija ugyan terebélyesebb de olyan kemény, hogy alig tudtam szétnyitni, hogy ánuszát stimuláljam. Nyelvem szánkázott a két helyszín között. Ő ekkor sem maradt tétlen, ügyesen nyúlt falloszomért és tartotta fenn lankadatlan figyelmem. Melleiről még nem szóltam, noha párszor markomba zártam a kis hegyes szépségeket. Szabad és kell is őket kényeztetni! Klasszikus 69 formáció következett, egyszerűen fel akartam falni ekkor már száraznak nem nevezhető punciját. Bár bitangul élvezte a drága, elélveznie nem sikerült és ezt nem is játszotta el. Talán ekkor kértem, hogy villantson valamit lingam tudásából. Én hanyatt, ő meg olajjal kezdte érzékien masszírozni a makkot. Nem először csinálhatta, az biztos! De nem bírt magával, hamar szájába vett ismét. Most már a járulékos alkatrészek is megkapták odaadó figyelmét valamint a gát irányába is tett egy alapos kitérőt. Dilemma elé voltam állítva, hiszen bármit is csináltunk, az maga volt a bűnbeesés. Aztán a kis lator bekéredzkedett a cicik közé és ott szánkázott, időnként az ajkak adtak neki további kenést. Valahogy kiszabadultam vesztes helyzetemből, alkalmi párom nagyobb fokozatra kapcsolt ahogy én is az ujjaimmal odalenn, a löveget cickóihoz nyomta és beteljesítette küldetését.

    Maradt még 25 percünk, kedvesen a karomra hajtotta fejét és kérésemre mesélt a leszbikus szerelem rejtelmeiről. Egy életem egy halálom, egyszer benevezek egy ilyen szeánszra, talán épp ebben a szalonban. Időm végére járt, elhúztam tusolni, érzékeny búcsú, díszmenet.
  • Elszámolás:

    Mindig előre teszem le egy borítékban, ez ne felhőzze be a foglalkozás hangulatát. Hozzá sem nyúlt. (Februártól lesz egy kis upgrade!) Jelképes a felár a VSZ-ért. Ha az alapcsomag része, élni szoktam vele, de nekem nincs bajom a kézi befejezéssel sem.
  • Összkép:

    Legjobb élményeim közé kell sorolnom Adél masszázsát, én nyomát sem fedeztem fel a gépiességnek. Ez a lány imádja az erotikát s képes önfeledten megélni azt. Noha mint masszőrt látogattam meg, a hamisítatlan szeretkezés élményével távoztam, és ezen az az apró tény sem változtat, hogy aktus mindkettőnk részéről elképzelhetetlen lett volna.
Happy Massage