• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette, elmondta a csomagokat, aztán sikerült gyorsan időpontot is egyeztetni, minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    6. kerület, autóval és BKV-val is jól megközelíthető, de autóval a parkolás halál, aki teheti, inkább BKV-zzon, vagy szánjon 15-20 percet a parkolót keresésre.
  • Helyszín:

    Lakás teljesen rendben van, a fürdőben van egy kád is és egy zuhanykabin is, egy fajta tusfürdő volt kirakva a zuhanykabinba, valamint a szájvízhez nem volt kirakva eldobható (vagy bármilyen más) pohár, de mivel a csókot amúgy sem terveztem, ez nem volt releváns.
    A szoba tágas, középen egy nagy francia ágy.
  • Lány külseje:

    Amy a képeknek megfelelő, vékony nő, apró mellekkel, egy szál (nem összehúzott) köntösben fogadott. Nincs rajta felesleg, annyira nem is izmos, hangja mély és picit rekedtes, talán cigarettától. Korban sem és külsőre sem az én ideálom, de erre a kalandra nekem megfelelő volt :)
  • Action:

    Zuhanyzás után bementem a szobába, ahol már meztelenül várt. Az anyagiak rendezésénél már megbeszéltük, hogy engem kifejezetten a mélytorok, kényszerfrancia és torokba élvezés érdekel, semmi más, aktus sem. Így a fürdőből kijövet már kérdezte is, hogy hogyan kezdjük, én az ágy mellé álltam, ő az ágyon térdelt és elkezdett szopni. Még nem voltam teljesen kemény, de máris vette mélytorokra, nyalogatta, szívogatta, pikk-pakk kőkemény lettem. Picit hagytam ténykedni, aztán két kézzel ráfogtam a fejére, ő abba is hagyta a mozgást és hagyta hogy én lássak neki a szájba dugásnak. Zokszó nélkül bírja, úgy dughattam a száját ahogy csak akartam. Természetesen tövig nyomtam minden alkalommal, volt hogy kicsiket pumpáltam, vagy nagy lendülettel kihúztam betoltam, lent tartottam hosszú másodpercekig. Ahogy mások is említették, azt lehet csinálni ilyenkor, amit csak akar az ember, úgy lehet dugni a száját, mintha punci volna. Miután alaposan kiélveztem azt a játékot, kértem hogy feküdjön hanyatt, feje alá párna került, én fölé másztam és úgy adtam a szájába. Ebben a pózban nem tud igazán mélytorokra menni (legalábbis amikor teljesen kemény), így itt picit élveztem a látványt, ahogy felnéz miközben dugom a száját, de aztán ebből a pózból viszonylag hamar váltottunk. Végül megérkeztünk a várva várt fej lelógatós pózhoz. Az ágy szélére feküdt hanyatt, lelógatta a fejét a matracról, én meg szembeálltam vele és elkezdtem így dugni a száját. Na ez megint csak hihetetlen érzés volt, egyszer-kétszer volt kis öklendezési reflex, de mondta hogy ez ne zavarjon, nem kell megállni, csináljam tovább nyugodtan. Hosszú percekig dugtam így a száját, a heréim verdesték az orrát, arcát, amikor betoltam teljesen, ez elég izgató érzés volt. Eléggé belejöttem, felszabadító érzés volt, hogy nem kell finomkodni, nem kell 2-3 lökés után kihúzni, lassítani, abbahagyni, mint a legtöbb lánynál. Szóval lendületbe jöttem és egyre keményebben basztam a száját, aminek végül meg is lett az eredménye, fergetegeset élveztem a torkára. Épp mikor elélveztem jött volna levegőért, de érezte hogy nálam most van vége, így valahogy megoldotta anélkül :) Miután elélveztem, továbbra is lent tartotta, szívta magába, nem kellett ám abbahagyni, lehetett tovább tolni. Végül szépen lelankadtam és vége is lett a mókának.
    Elmentem még letusolni és mosdóba is, addig ő telefonon egyeztetett 2-3 időpontot is, ez a része furi is volt, hogy amíg én ott öltözök, ő hason fekve, kihangosítva meséli az árait, extráit, egyezteti az időpontjait. Ez nem vett el a találkozó értékéből nekem, de azért érdekes tudni, hogy amikor egyeztetek időpontot, lehet épp az előző vendég hallgatja végig a beszélgetést öltözés közben.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerinti elszámolás volt a helyszínen. A kényszerfrancia-mélytorok-torokba élvezés kombót vettem igénybe, így került a fél óra *-be. Vállal még más extrákat is, amik lehet érdekelnének, de elég gyorsan fel tud kúszni az ár, ha mindent akar az ember.
  • Összkép:

    Megkaptam, amiért mentem, kőkemény mélytorok és kényszerfrancia lehetőség van Amynél, torokbaélvezéssel cifrázva.
Happy Massage