• Adèl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Adél már régi ismerősöm, nem először megyek hozzá. Telefonon hívtam, amikor jelezte, hogy elérhető (a másik honlapon pontos az elérhetősége). Két nappal későbbre beszéltük meg, amit VTR-en is rögzítettünk és aznap sms-ben megerősítettünk.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, a GPS odavisz. A Boráros tértől csak pár perc séta, így sokféle közüzemű járművel elérhető. Én kocsival mentem és lehet, hogy csak szerencsés vagyok, mert a környező mellékutcákban még mindig találtam fizetős parkolót.
  • Helyszín:

    A lakást már korábbi beszámolómban leírtam, azóta nem változott, így onnan idézek.
    A lakás jó állapotú, patyolat tiszta. A nagyméretű szobát egy nagy, 25 cm vastag matrac uralja. Fantáziadús vendégeknek van még egy fotel is a szobában. Szekrény szépen felcsavart törölközőkkel, kegyszerekkel. A fürdőben nagyméretű sarokkád függönnyel, száraz kilépővel. Két törölköző jár és minden tisztasági kellék megtalálható.
    A tetthely egyébként egyedülálló a maga nemében, nem „szalon”, hanem szinte hihetetlen barátság tartja fenn, osztozva a fenntartáson. A két fős mag ugyanis rendszeresen talál hozzájuk méltó egy-két társat.
    A vendégek elkülönítése nagyon jól szervezett, de szerencsére a lányok nem mindig bujkálnak, hanem találnak lehetőséget arra, hogy egy-egy törzsvendéget közösen csókkal búcsúztassanak. Így történt ez most is.
  • Lány külseje:

    Adél két helyen is, elég sok képpel hirdet. A képek nem csalnak, Adél valóban egy molett kislány. Szerencsére egyénisége jól követi alkatát, mindig vidám, optimista életszemléletű, csupa mosoly és mély hangú bugyogó kacagás jellemzi. Az egész lényét áthatja a kiegyensúlyozott derű és kedvesség. Arcát tiszta, nyílt tekintete és csókos szája uralja.
    Kérésemre egy vidám utcai ruhában fogadott, hogy attól a közös zuhanyozás miatt váljon meg.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor csókkal üdvözöltük egymást, Majd kis itókám átadása és cipő levétele után bevonultunk a szobába. Ott hamar elvesztettük jól öltözöttségünket és bevonultunk a zuhany alá. Itt történtek masszázsra utaló események is, miközben folyamatos csók közben megtisztogattuk egymáson azokat a testtájakat, amelyeket később beható ismerkedésre szántunk.
    Visszatérve a szobába a fotelbe ültem, így Adél az ölembe térdelt, hogy további csókok kíséretében megbeszéljük a programot. Megállapodtunk, hogy a masszázst későbbre halasztjuk, az már csak a balvégzet, hogy arra később a kölcsönös érdeklődés hiánya miatt nem került sor.
  • Levezetés:

    A kényeztetés még (és már) állva kezdődött egy hosszú csókcsatával. Adélt már egy korábbi beszámolómban is „csókkirálynőnek” neveztem és most is igazolta, hogy nem tévedtem. Nem is tagadja, hogy nagyon szeret csókolózni. Puha ajkának és fickós nyelvének bevetésével valósággal bele tud felejtkezni a csókba. Példátlan szenvedélyességgel tud belemerülni.
    Kérésemre Adél kényeztetésével indítottunk. Adél hátára feküdt és én – könnyelműen – csókkal akartam kezdeni a kényeztetését. Ebből persze megint percekig tartó csókcsata alakult. Nagy önuralommal elszakadtam ajkaitól és végül eljutottam a már vágyott déli féltekére. Zárt nagyajkait széthúzva ráleltem a kis gyöngyre, ami némi kényeztetés után nedves duzzadó csiklóra változott. Közben előbb egy, majd két ujjam pedig a már nedves barlangba talált. Adél nagyon hálás közönség, szinte végtelen ideig tud élvezkedeni egész testének remegő tekergetésével, csodálatos mély, bensőséges hanghatások kíséretében. En csak azt éreztem, hogy örömére szolgál a kényeztetés, de Ő több orgazmust is említett utólag.
    Csókigényem miatt felkúsztam ismét, de ujjaimat „helyükön” hagytam. Adél átkarolta a nyakam, és szinte belefojtott egy több percig tartó csókba, miközben kezei is találtak tennivalót.
    Adél lingammal kezdte a kényeztetésemet, amit nagyon körültekintően, minden csatolt rész érintésével indított, bő olajozás mellett. A szakszerű kézi műveletek végzése közben azonban egyszer csak nem tudta tovább csak nézni és hamm bekapta. Innentől beindult a nagyon változatos francia óra. Nyelvével ás ajkával elsősorban a makkon játszik, időnként azonban mélyebbre is beveszi. Hogy színesebb legyen keresztbe fordult – zsákmányát el nem eresztve – hogy nekem is legyen lehetőségem tovább barátkozni a kedvenc fészkemmel. Ebbe úgy belemelegedtünk, hogy mindketten megtaláltuk örömünket.
    Némi beszélgetős pihenés után még sort kerítettünk kedvencemre. Adél feljött csókolózni, úgy, hogy közben én ujjazhattam, míg Ő rámarkolt a barátomra. Ez méltó koronázása volt a napnak.
  • Elszámolás:

    Szokásom szerint én előre letettem az időt és a NFVSZ extrát tartalmazó rózsáimat, nehogy a végére eszemet vesztve elfelejtkezzek róla.
  • Összkép:

    Adélt a természetéből és alkatából fakadó derű és kedvesség teszi egyedülállóvá. Olyan természetességgel tud adni és kapni ami magával ragadó, igazi barátnős érzés, de a jobbik fajtából. Csókja pedig rendkívüli, benne van nagyfokú érzékisége, de ugyanakkor a lelke is. Ettől olyan bensőséges, hogy teljesen bele lehet felejtkezni.
    Ugyanakkor élvezet vele beszélgetni is. Kedvesége, nyitottsága és intellektusa magával ragadó.
Happy Massage