• Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A legutóbbi találkozásunkkor szóba került,hogy legközelebb egy hármas felállásra mennék.Telefon sikerült őt elérnem először Tina neve került szóba de ő megbetegedett.Feajánlotta hogy Tilda ráér nem rég tért vissza jelenleg csak a másik oldalon hirdet vele tudunk összehozni egy négykezest.
  • Megközelítés:

    Boráros tértől nem messze az Ipar utca közelében található egy már nem új épület ami nem rég lett tatarozva így egész jól néz ki.Én BKV-t vettem igénybe parkolni talán a mellék utcákban lehet.Mikor odaértem megcsörgettem Rebekát kérte hogy a diszkréció miatt ne azon az emeleten szálljak ki.Így is történt egy emeletet gyalogosan tettem meg.
  • Helyszín:

    Lakás nem új de szerintem redben van két babaszoba az is tökéletesen megfelő úgyszintén a fürdő is kifogástalan.
  • Lány külseje:

    Ezuttal két különböző testalkatú lány a partnerem.Rebeka vékony magas gazella alkatú sötét hajú leányzó.Tilda teltebb fehérbőrű szőke hajú kerek popsis.Régebben valaki azt írta hogy olyan szlávos kinézetű valóban olyan. Vidám kedves lányok Puszival fogadnak minkettőjükön melltartó tanga szett.Tilda sem volt teljesen ismeretlen számomra Rebeka régebben bemutatott minket egymásnak.Cipőlevétel után bekísérnek a duplatatamis szobába rövid beszélgetés után a kapott törölközővel célba veszem a fürdőszobát.
  • Erotikus masszázs:

    Visszatérésem után puszi mindkettőjükkel nyelves puszi majd leheveredek a széles tatamira hasra fordulok.Olajos masszázst választok finoman bekenik a testem nagyon kellemes ahogy a négy kéz megérinti testemet.Masszázs közben beszélgetünk hogy teltek az ünnepek Rebeka nagyon képben van velem kapcsolatban sok mindenre rákérdez amit régebben meséltem neki.A tükörben figyelem minden mozdulatukat Tilda a jobb oldalamon Rebeka a baloldalon ténykedik vállam derekam lábam közepes erősséggel álgyúrják minden izmomat átmozgatják kelemesen ellazulok.
  • Levezetés:

    Fordulást követően Tildával ismerkedem nyelvemmel magamévá teszem finom húsos punciját nyelvemmel ízlelgetem ajkain cikázom Tilda nagyokat sóhajt kitartóan izgatom élesedik a feszültség teste megrándul többször megemelkedik azt hiszem sikkerrel jártam. Rebeka gyengéden simogat hamarosan ő következik helycserét követően nyelvemmel finoman becserkészem kéjbarlangját a bejáratánál elidőzom egy darabig jól nedvesedik számban érzem sós kéjnedvét nem kell sok erőfeszítést tennem halk sóhajok hagyják el ajkait vékony teste megfeszül vonaglik elszáll.Pici puszi a szájára "köszönöm ez jó volt".Visszafekszem a tatamira a lányok kétoldalról mellém térdelnek nedves puncijukat ujjaimmal becerkészem jól bepucsítanak könnyen hozzáférek nedves kéjbarlanjukhoz újjaimat ki-be mozgatom. Rebeka a zacsimat nyalja Tilda a rudamon szörfözik ajkával egymásnak adják a staféta botot.Rebeka nagyon belelendül az ujjazásom hatására hangosan egyre vehemensebben szop majd Tilda következik halkan szólok hogy Tidával szeretnék elmenni.Rebeka feljön mellém nyelves puszikat váltunk Tilda ajka lankadatlan elszántsággal mozog a kéjrudamon ami rövidesen megadja magát szájába lövöm az örökítő anyagot ezután kiszalad renbehozni magát. Még van egy kis időnk mellém fekszenek átkaronak beszélgetünk puszikat váltunk lassan lejár az egyóra.Fürdés öltözés majd érzékeny búcsú a lányoktól.
  • Elszámolás:

    Minden úgy történt amit megbeszéltük egy extrát kértem a Nfsz-t.A rószaszálakat randi végén a szekrény polcra tettem.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam a lányokkal Rebekát jól ismertem
    érzéki erotikus kisugárzásával vezéregyénisége volt a mai együttlétnek de Tilda személyében is kedves szimpatikus lányt ismerhettem meg.
Happy Massage