• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Shila a legpraktikusabb módszert alkalmazza, közli a szabad időpontjait.
    Választottam egyet, s elfogadta. Már csak pár nap várakozás...Megéri :)
    Jó dolog ez a Vtr. Természetesen azért rá-rá írok néha, mindig gyorsan és készségesen válaszol, kedvelem a megbízhatóságát.
  • Megközelítés:

    A Kondorosi uszoda szomszédságában rendel, a parkolás ingyenes, csupán pár perc séta onnan a Hölgy. Villamos is közlekedik, a megállóhely szinte a ház előtt. A navigáció egyszerű, én már nem használom, ismerve a helyet. A cím pontos, egy rövid SMS, s lehet csöngetni. A kapott kóddal bejutva pár lépcsőfok Shila és csodakuckója.
  • Helyszín:

    A lakótömb egy kicsi de roppant otthonos egyterű lakása, újszerű, tiszta, csendes kis búvóhely az arra vágyóknak.A fürdőszobát külön kiemelném, egy kellemes start a Shilaval eltöltött szeánszhoz. A kék különböző árnyalatai a tenger kéktől a türkizkékig, minden szükséges kellékkel felszerelt, tetszett. Mondanom sem kell a törölközők is kékek:)
    A franciaágy szerényen megbújik a sarokban bár már hívogató a kis zöld csíkkal, rajta a kispárnákakkal melyeknek fontos szerep jut majd. Mellette nagy tükör, a vizuális élményt emelendő. Előtte egy hatalmas fotel a ruháknak, nyáron klíma, télen klíma, tökéletes. A szoba többi része most valahogy nem érdekelt...
  • Lány külseje:

    Szubjektív leszek, Shila nekem egy örök állandó! Az Őt már ismerőnek nem kell +infó, de pár kellemes jelző nem maradhat el. Arányos, szőke, kék szemű, tinédzser alkatú, szerencsés génekkel megáldott teremtés a maga természetességében. Finom, selymes, puha bőrű, egy
    kényeztetésre született mosolygó, szép érett Nő.... Fülei,nyaka,vála, keblei, darázs dereka, popsija, hosszú combja, lábfeje tiszta erotika. Kihagytam valamit ? Igen számomra a legkedveltebb testrésze a puncija. Gyönyörű!
    Általában a fogadó szett az ő választása. Ma olyanom volt, régen láttam (tavaly) s picit hamarabb megérkezvén ráírtam miben várjon. Gyerekek, ledöbbentem! Ajtó mögött megbújva várt, egy piros, selyem köntösben(?) ami elől nyitott, alatta semmi💥...S körbe libbent előttem, egyre jobban emelve libidómat.Ezt fogadtatást kár lett volna kihagynom..
  • Erotikus masszázs:

    Most ezt a jövőben elvégzendő feladatok sorába tettük, így érdemben az ottlétem alatt történtekről írnék inkább. Azt kiemelném, a mozdulatai egy szakképzett masszőré, abban hiba nincs..
  • Levezetés:

    Valójában az óra a kényeztetésről szólt. Oda vissza, szerencsés napot fogtam ki, neki is tetszett esetlen próbálkozásom, megvolt a kellő összhang.
    A meleg tusfürdő remek kezdésnek bizonyult,a masszázs már ott elkezdödött.Mint egy álló szauna, volt ott minden mi szem szájnak ingere, finom érintések, remekül ráérez gyengéimre. Társam s két hűséges alatta valója olyan *szeretetmaszázsban* részesültek mely párját rikító. Kedves vendéglátóm ismervén az etikettet a legnemesebbnek is köszönt... Lenéztem s nem láttam... Kaján mosollyal elvette, megízlelte,szopogatta, s néha teljesen eltüntette. A triumvirátust külön külön is megkóstolta, azt a cuppogást..
    Ilyen fogadtatás után a franciaágy hívogató kispárnái is előkerültek. A popsija alá. Ez a buja nőszemély mikor ott kitárulkozott a kispárnán, egy koronaékszer vilant be mint látvány... Mert mi ha nem az, benne a kis rejtőzködő *koronagyönggyel*. Megérinthettem, finoman ujjammal, számmal, nyelvemmel, és láss csodát életre kelt, izget mozgott hangot hallatott, majd megpihent, mármint Shila... Ez a nem mindennapi látvány, az érzés még jobban felspanolt, ezt Kedvesem rögvest kihasználta, s lassan egy érzéki masszázsba kezdett, egy kisebb érzékenyebb területet vett célba, ismét a velem logó testrészeket simogatta változatos módon, majd jött a légyott csúcspontja, a *Shilafogás*! Hanyat fekve vártam, lassan megközelített, kicsit oldalról, olajos ujjaim lába között finomságát keresték, s találták meg, ő is nyögött teli szájjal, én is vinyogtam szinte. Képzeljétek phaloszom ajka között,két keze gólyóim külön külön morzsolgatja finoman,mindeközben bólogatott serényen.
    Kitartásom letelt, időm elérkezvén egy fenomenális kitörést éltem meg, Ő nem engedett el míg le nem nyugodtam. Egy csoda volt ismét vele,vajon egy tündér, boszi, varázsló? Jóval több, a NŐ akiért élűnk-halunk! Micsoda kegy annak aki bejáratos lehet hozzá :)
    Kis pihenés, közben tisztogatás, pohár (életmentő)víz, pár mondat csevegés, az óra letelt, zuhany, öltözés, majd puszi, irány a kinti tél...
  • Elszámolás:

    Adatlapja tartalmaz minden infót, nincs meglepetés. Belépéskor szoktam rendezni, kedvenc csoki bonbonjával, mely nevében hűen tükrözi érzéseim.
  • Összkép:

    Kedves, mosolygós Hölgy akiről írtam, olyan különleges adottsággal amely kevesek része, szereti amit csinál.. Ezért is vagyok visszatérő vendége.
    Shila egy finom , érzéki Nő , illik így közeledni hozzá, meghálálja :)
Happy Massage