• Bius Szomszéd lány

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bius Szomszéd lány reagálása

    Kedves Halóriás !

    Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson.
    Köszönöm szépen,hogy rászántál egy kis időt és írtál Beszámolót :)

    További kellemes hétfőt
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Az ő általa megadott időben hívtam. Rögtön felvette pedig pont az edzés közepén tartott. Kért,hogy VTR-en jelentkezzek be de mondtam,hogy még nem tudok így sms-en keresztül bejelentkeztem. Az edzés után rögtön vissza is irt. Korrekt útbaigazitást kaptam. Hely,házszám,kapucsengő.Simán ,zökkenőmentesen zajlott a bejelentkezés.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható,régi panel. Délután őt órakor a ház előtt is volt még bőven parkoló. A parkolás fizetős ,este 19h-ig.
  • Helyszín:

    Kis másfél szobás lakás. Nagyon tiszta minden.Nincs lerobbanva ,ápolt és karbantartott. A fürdő méretre megfelelő és nagyon tiszta.Kád ,zuhanyfüggönnyel.Pár tusfürdő /Baba/ ,szájvíz,.Soha ,sehol nem kaptam még ennyire jó minőségű törülközőt. Nagy volt ,illatos, és rendesen szívta a vizet is. Normál nagyszoba ,francia ágy ,masszázs pad.Tiszta lepedő,ágynemű.
  • Lány külseje:

    Pont mint a képeken. Nagyon magas , vékony. Egy fehér testhez simuló szettben nyitott ajtót. Piros magas sarkú cipőben várt. Ebben még magasabb volt.Kedves,aranyos fogadtatásban részesültem.Puszi,bemutatkozás.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel nagydarab vagyok ezért nem próbálkoztam a masszázs paddal. Nagy szivacson a földre téve friss tiszta lepedővel leterítve,történt a masszázs. Megbeszéltük a menetrendet.Elmondtam mit,hogy szeretnék. Közepes erősségű masszázst kaptam ,mindez egy piros alig valamit takaró sexis fürdőruciban történt. Odafigyelt minden részletre.Masszázs közben egy kis törcsi mindig az intim részeken volt. Azért néha betévedt a keze a törcsi alá is. Beszélgettünk,ismerkedtünk közbe. Fiatalos,csacsogós,néha kislányos . Tehát engem elvarázsolt.A masszázs a célját elérte.
  • Levezetés:

    A masszázs után irány az ágy. Itt is friss,tiszta lepedő. Lefeküdtünk. Simogatások.kis puszik,és a kicsomagolás következett.Levettem a piros rucit. Szép lassan puszilgattam a nyakát amig el nem kapott egy rendes nyelves csókra. Ezt hosszan ismételtük. Ezek után megindultam lefelé a csókokkal. Pici aranyos cicik ,szép álló bimbókkal. Sok csókra és nyalogatásra jól reagált,és ezt tudatta is a testével és kis nyögdécseléssel is. Ezek után irány délre. Beértem a vékony combok közé és ott fogadott az igazi CSODA!!!!! Uraim,nyallerek,nyaligátorok, . A két kis comb között olyan dolog fogadott ami minden rendes férfinak fent van azon a bizonyos listáján amit nem szabad kihagyni az életben. Ezt minden nyalakodni szerető férfinak kötelező kiprobálni. Szóval majdnem elsírtam magam a gyönyörtől.Csókoltam,nyaltam ,faltam,szopogattam.,nem bírtam betelni vele. Mindenre nagyon jól reagál.Jól nedvesedik és finom jó ízű a puncija. A kézimunkát nem szereti annyira de néha belefér. Különben nagyon kis szűk puncija van. A nyalakodással el lehet kalandozni másfelé is,szívesen vette és élvezte is. Szerintem egy párszor el is élvezett,erre utaltak a jelek. Nyögések,testbeszéd. Nagyon a punci hatása alá kerültem,nem bírtam abba hagyni ,de eljött az az idő amikor pihent volna egy kicsit. Fordulás ,most ő kényeztetett engem. Szépen lassan,lágyan kezdett. Néha eltűntem teljesen a szájában. Ezután egy bőnyálas ,cuppogos szopogatás kezdődött. Szépen haladtunk és kértem ,hogy forduljunk 69-be. Őrömmel tette és élvezte a dolgokat nagyon. A puncival a számban élveztem el. Szépen megvárta amíg megnyugszom és csak utána következett a törölgetés. Ezek után odabujt hozzám és csókolgattuk simogattuk egymást egy kicsit. Kis beszélgetés,öltözés,irány haza.
  • Elszámolás:

    Minden rendben volt a megbeszéltek szerint számoltunk el. Extra nem volt nem is kellet .
  • Összkép:

    Kedves,aranyos néha kislányos stílusával teljesen le vett a lábamról. Nem ő a legszebb nő az oldalon de nekem nagyon sokat számított a kedvessége,őszintesége,nem játszotta meg magát,végig barátnős partner volt. Nekem ez mindennél többet ért. Köszönöm neked ezt az élményt. És uraim amit írtam azért kötelező meglátogatni. Nagyon jól éreztem magam ,megyek még hozzá az biztos. Nálam ő a KIRÁLYNŐ!!!!
Happy Massage