• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kényszerű pihim után látom hetem. Közepe szabad! Hát akkor hajrá. Hívom is, írom is és rögzítjük a reggeli időpontunkat, mit Vtr is megerősít.
    Az egyeztetés hangulatáról. A kért időpontra a válasz: a ..... h tökéletes!
    Szóval az egyeztetés egyszerű, s a megbeszélt, holt biztos!
    Nem is emlékszem, hogy lett voln az évek során lemondás!
  • Megközelítés:

    Indulok és mint az alvajáró. Már rutinból megyek. Ha eltéveszteném az irányt, a rozsdaboglyám bizti dudálna. Ja, hogy hova is? Hát Alsórákos közepébe egy csendes utcácskába. Őrs tértől cc. 10-15perc séta, de trolival is lehet. Annak megállója 2 perc. Gps a címet ismeri, pontosan odavezet. Parkolóhely több is a bejárat közelében és ingyenes.'
  • Helyszín:

    Egy szépen karbantartott négy emeletes ház alsóbb szintje. Típus lakás, de pont méretes. Felújított. Fürdő zuhanykabinnal és mindennel fölszerelve. Pohártól .... a dezodorig! Szoba nincs besötétítve így látszik a hajtogatás a hófehér ropogós lepedőn, mi a méretes ágyat borítja. Ruhát van hova tenni. Egy strapabíró fehér hosszúkás asztal, min Tia kedvenc plüsijei és a zenedoboz stb.
    Patyolat tisztaság mindenütt, finom egyedi illat, tökéletes helyszín!
  • Lány külseje:

    Nehéz ennyi beszi után újat írni, nem ismételni magam. Szóval kezdjük a hajával. A fodrász egy kicsivel többet vágott, rövidebb lett. Nekem az érő árpára hajadzik színe. Jól áll neki mindkettő. Kislányossá teszi tekintetét. No de tovább. A smaragzöld szemeiben parázsló tűz mindég lázba hoz, akár csak a piros pendelyből kikandikáló csodálatos mellei. A bimbók kis simire is kiljebb tolják a vékony anyagot.Tekintetéből olvasom a kérdést: még mindég odavagy értük ugye? Igen, de a csodás kemény popsijáért is, mi darázs dereka alatt trónol. Hosszú izmos combok, kecses vádli. Arányos minden porcikája. Rajzolni sem tudnék szebbet, kívánatosabbat. Erotikus kisugárzás? Ahogy megszólal már mocorog a lompi. Ahogy az üdvözlő puszit adja az felér egy áramütéssel.
    Összefoglalva: Tia egy csúcskategória!
    Ezt elfogultság nélkül állíthatom. Nem vagyok féltékeny típus,de mellette lehet az lennék.
  • Action:

    Kiéhezetten érkeztem. Éreztem, hogy érzi. Gyorsan dobáltam le gönceimet,/ közben azért beszéltünk/ és irány a vizesblokk.
    Visszafele az ajtólapot fogva várt természetes szépségét fedetlenül bemutatva. A homokórát szerintem róla mintázták.
    Mire a türcsim letettem már az ágyon feküdt. Mellé dobtam magam. Hozzám bújt és csóók! Igazi pörgős nyelves, akarós. Kezeim ott simították, markolták ahol értem. Fenekénél fogva húztam magamhoz. Kezét közénk tolva megtalálta lompit és finoman körbefogva csavargatva húzogatta.
    Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust. Egyre mélyebben vette és tüntette el lompit. Kicsit segítettem is lent tartani. Ez folyt jó darabig változatos sebességgel.
    I Pózt váltott teljesen négykézláb állva fejét előre nyújtva bólogat, minden xediknél rábukik. Bal keze mellemet kezdi izgatni én mindkét mellét fogva adom az ütemet. Meg kell állítanom!
    Valahogy kinyögtem, hogy kérem a gumit. Már nyúlt is érte és pödörítette farkamra. Közben sikosító és kérdés:- hogy szeretnéd?
    - ahogy te válaszolom
    -nem te válassz
    Misszit választottam. Elbűvölő ahogy e csoda készségesen elhelyezkedik, hogy a ztán elmerüljek benne.
    Lassan próbálom, de alig bírom. Lábai teljesen kitárva, ezt nevezem szabad a gazda póznak. Fejét megemeli, nyögdécsel halkan és húz magába kezeivel. Szánk összeforr. Nyelv a nyelvel viaskodik lompi pedig szorgalmasan osztja az igét. Aztán rózsaszín köd és döngetés. Részemről a folyamat megállíthatatlan. Az utódok őrült iramban törnek ki, de minek, hisz újra csak fogságba estek.
    Ma önző voltam és nem kóstóltam bele csodás, illatmentes barackjába, de majd legközelebb.
    Ma megkapni, szeretkezni akartam vele.
    Lassan lenyugodtam, Kedvesem megtakarított és kilibbent magát is rendbe tenni. Közben megittam teámat. Visszatértekor mellém heveredve kezdtünk beszélgetni.
    Idő lejártával,gyors zuhi, öltözés, csókocskák, vigyázz magadra és el.
  • Elszámolás:

    A rezsihozzájárulás nyilvános, nincs elszállva!I
    A kapott élmény viszont átlag feletti! |
  • Összkép:

    Hogy írok azt a lépcsőn lefele jövet már tudtam. Miért is, mert megérdemli és ha neki van rám ideje és kedve, akkor ez a minimum.
    Nem csak egy szexre járok hozzá. Ezt érzi és tudja és nem is csak ezt kapom tőle.
    Mindég odaadó kedvesem ki varázslatossá tesz egy órácskát az életemben. Helyén kezelem, de akkor is nagyon élvezem ezeket az órákat. Míg ott vagyok az átélt élmény valóság!
    Köszönöm a rám fordított idődet, legyen csodás a hétvégéd! Csóókollak!
Happy Massage