• Franciska

  • Beküldte:
  • Franciska reagálása

    Köszönöm szépen kedves méltatásodat! Örülök, hogy kellemes perceket szerezhettem Neked, számomra is élmény volt Veled lenni. :) Várlak szeretettel legközelebb is. :)

  • Egyeztetés:

    Élvezetes időpont egyeztetésben volt , nagyon kedves nagyon intelligens lány fogadta a hívásom .
  • Megközelítés:

    Nagyon frekventált helyen található . Akár vonattal is lehet jönni hozzá. Ugyanis a Nyugati PU-tól pár perc séta távra van . Én autóval mentem és a nyugati felüljáró alatt parkoltam . A környéken minden létező tömegközlekedés megtalálható.
  • Helyszín:

    A környékből adódóan itt csak régi házak vannak , szeretem ezt a környéket . A lakás szépen felújított , letisztult stílusa tetszetős . Minden szép ,rendezett és tiszta . Olyan az egész lakás ahogy a nagy könyvben meg van írva.
  • Lány külseje:

    Micsoda cicik nem is olyan picik , szóval szuper jó mellei vannak . Ő egy igazi Nő , nem zörögnek a csontjai .Mindenütt szép ívesek a formái . Igazi finom baba bőre van . Szép lány ,gyönyörű igéző szemekkel és nagyon , nagyon kedves mosollyal.
  • Action:

    Zuhanyzás után gyorsan az ágyra keveredtünk. Szinte egyből elkezdte simogatni, puszilni, csókolgatni a testemet, majd hamar csókban egyesültünk .Hamar megszűnt számomra a külvilág , annyira érzékien csókól.
    Mintha két szerelmes kamasz esett volna egymásnak . Isteni volt érezni . A vad csókolózást követően , felfedező útra indult lefelé. Finoman végig nyalta a legnemesebb testrészemet és egy pillanat eltüntette a csodás szájába. Finoman játszadozott vele, néha kéjes hangokat adott ki, ami csak olaj volt a tűzre . Ajánlom mindenkinek , hogy ezt a csodát megélje . Nagyon közel kerültem a beteljesüléshez , ezt megelőzendő magamhoz húztam és elkezdtem csókolni. Én meg akartam ajándékozni egy kisebb mennybe menetellel. Hanyatt fordítottam és finoman végig csókoltam a finom bőrét, kebleit .Utána birtokba vettem a gyönyörű kelyhét . Mézédes , illatos puncija van. Simán tudtam volna egész nap nyalni. Hamar nedvesebb lett, ez megint csak emelte a vágyamat , hogy mihamarabb érezzem puncija szorítását.
    Gumi húzást követően, a hátamra feküdtem és Ő fölém helyezkedett és magába engedett. Finoman hullámozni kezdett el-fel , gyönyörű volt és nagyon finom. Majd gyorsabb ütemben liftezett rajtam. Aztán szerencsémre kicsit lassított , érezte , hogy különben elsülök .
    Váltottunk. Misszibe adtunk ismét az élvezeteknek. Ekkor már nem sikerült visszafognom magamat. Nem bírtam a sok és csodás élvezetet és elmentem.
    Csókolózva pihentünk még egy darabig egymás karajaiban.
  • Elszámolás:

    Mindig érkezéskor szoktam rendezni , most sem volt máskép.
  • Összkép:

    Amikor vele voltam , megállt az idő .Csodás időtöltés volt vele lenni . Elfogult vagyok , inkább menjetek és tapasztaljatok !
Happy Massage