• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Kedvesem !

    Nagyon köszönöm az írást,melyben rengeteg dícséret közül az akció rész utolsó sorai teljesen elvarázsoltak -valami miatt most nekem ezek a szavak nagyon mélyen érintettek meg ,mert ugyebár tudjuk ,hogy le kell írni mi ,hogy zajlott -milyen pózok ,hány orgazmus ,stb...,de számomra ez az egész dolog ,sokkal komplexebb . Néhány itt eltöltött évem alatt ,amiket tapasztaltam , kb.3 perc alatt levágom ,hogy mennyire lesz a történet "komplex" (ritkán persze én is tévedek-de van ,hogy akkor sem 🤣😂) . Van ,aki egy sima szex miatt ugrik fel hozzám,de van aki ennél többre vágyik,azaz szex megspékelve egy kis intelligenciával . Azt biztosan állítom ,hogy te nagyon jól tudod ,hogy nekem a 2.verzió áll közelebb a stílusomhoz . Szeretem ,ha a a dolgoknak van egy kis felvezetésük -bekezdés a "tárgyalás " előtt és a végének is adjuk már meg a módját ,mert a felugrik hozzám és egy értelmes mondat nélkül dugunk egyet,majd puszi és szia olyan lélektelen dolog -de tisztában vagyok vele ,hogy erre is van igény -szerencsére nálam ritkábban 🤔🤫. Mi ketten sokmindenbe egyet gondolunk ,értünk és hagyunk időt a dolgoknak -nyilván ez elsősorban neked köszönhető 🙏.
    Számomra nagyon fontos ,hogy kényelmesen érezd magad nálam,próbálok figyelni a kívánságokra,kérésekre,mert ha neked jó nálam,akkor jobban el is tudod magad engedni -ha ehhez több párna kell ,akkor több párna lesz -nyugodtan írj majd listát...tudod ,hogy érdekel a másik fél véleménye (itt remélem tudod mi jutott eszembe 😅🤣😂). Az évek alatt azért lettek elszólásaim,beszólásaim meg mindenféle hozzászólásom beszelgetéseink során ,ahol sikerült már oly sokmindent kibeszélnünk és remélem ,hogy oly sok beszélgetés vár még ránk a jövőben is ....
    Várlak vissza sok szeretettel és ollózásokkal ,no meg sok csókkal ! 🤗😘
    Blanche 🤫

  • Egyeztetés:

    Blanche-sot az év második napján hívtam telefonon. Mikor felvette illedelmesen boldog új évet kívántam és röviden elmondtuk egymásnak az ünnepek alatt történteket. Bájos , senki máshoz nem hasonlítható hangja most is elragadott és oly vágyat ébresztett bennem, hogy rákérdeztem nem-e láthatom, ma. Még egy kicsit egyeztettünk és már indultam is hozzá.
  • Megközelítés:

    Tudjátok a parkolásért fizetni kell, aki fizet érte. Egyébként most is közel, kb, 20 méterre parkoltam. Cím eltéveszthetetlen, GPS a kilincsig visz.
  • Helyszín:

    Blanche lakása egy kis Palota, melyben Ő a legszebb Királylány ! A Palotában minden csodálatosan harmonikus, szépen berendezett és makulátlanul tiszta. Fürdőben hasonló tisztaság várja annak használóját, sok fajta tusfürdővel, száraz kilépővel, nagy ropogósan tiszta törölközővel, kellemes illatokkal. Majd elfelejtettem van férfi intim tusfürdő.
    Az ágy egy remek bútordarab. Nagy kellően kemény, de nagyon kényelmes. Legnagyobb örömömre a párnák száma megduplázódott.
    Halk zenei aláfestés kellemes nem zavaró, míg az illatosító végzi, autómatice a dolgát.
  • Lány külseje:

    Blanche-nál már sokadjára voltam és mindig levett a lábamról amilyen ruhákba eddig is várt. Nem volt ez most sem másképpen! Fenomenálisan csinos volt. Magassarkú a kecses lábfejein, fekete, testhez álló bőrnadrág, felsője pedig egy tarka barnás színek kombinációjából álló, kellemes fogású felsőből állt, ami kiemelte vékony darázs derekát. Olyan elegáns volt,olyan csinos, hogy újra hálát adtam a sorsnak, hogy megint láthatom.
    Smink nélküli arcán csodásan csillogtak zöld szemei, ajkán mosolyban villantak ki fehér fogai, amit egyedi vörös hajkoronája vett körül.
    Mindig lenyűgöz a szépségével és visszafogott eleganciájával, valamint kedvességével,
  • Action:

    A vizuális kielégülésem után megöleltük egymást, majd több puszi kíséretében beinvitált egy teára. Tea fogyasztása közben tényleg sokáig beszélgettünk, majd a találkozóra hozott szerény ajándékaimat átadtam és mentem a Palota fürdőjébe, ahol alaposan tisztálkodtam és már jöttem is ki derekamon a Drága Hölgytől kapott törölközővel.
    Mikor Szíves Hölgyét megláttam, az nap már másodjára állt el a szavam és a lélegzetem. Kétrészes középbarna színű fehérnemű szettben, magassarkúban várt.
    Óvatosan átkaroltam, magamhoz húztam, éreztem finom fehér bőrének illatát érintését. Ajkain csókban forrtak össze,amit őrületesen jól csinál. Ajkai finomak, meleg, puha, selymes érintésűek. Nyelvecskéje pedig igen aktívan vesz rész a műveletben.
    Hosszú csókolózás közepette, de ajkait nem engedve levettem melltartóját és kezembe vehettem természetes és nagyon formás kislányos cicijeit. Annyira finomak és érzékenyek, alig mertem most is megérinteni őket. Mindkettőt megcsókoltam, majd bugyit segítettem le Blnche-ról.
    Hát Urain újra látni a Tejút rendszer legszebb női testét az egy felemelő érzés. Gyönyörű arc, tökéletes és természetes páratlanul csinos test és olyan kisugárzás amit még pakson is érzékelnek. Blanche a természet alkotta tökély!
    Még állva végig csókoltam páratlanul feszes hasát, elidőztem mese szép popsijánál, közben Ő is eltávolította rólam a törölközőt, simított mindenhol, majd férfiasságom került a kezében. Az erotika kertjébe vitt vendéglátóm és már az ágyon folytattuk a csók csatánkat. Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé. Kihasználva a megszaporodott párnák számát, bár annyira nem szokásom "mozizni" , de most hosszant egymás szemébe néztünk ami az őrületbe kergetett, annyira vágytan az ajkaira. Kérésemre gumit húzott majd meglovagolt. Eszményi látni Őt így . Mint egy tüzes, vörös boszi. Felegyenesedett, majd rám hajolt, csókolt, vörös hajzuhataga beterített, többször tempót és ritmust váltott, mesés ajkairól nem tudtam levenni a szemem. Újra ajkai voltak a főszereplők és folyamatos szem kontaktus közepette juttatott a csúcsra. Megvárta , nem eresztett míg testem lenem nyugodott. Ezután nagyon finoman megtisztogatott, melyet le kellene védetni mint "babás tisztogatás". Ezen mozdulatai is teljesen egyediek.
    Megköszöntem és megcsókoltam a kedves Hölgyet és fülébe súgtam nem e lenne kedve ha én is hasonlóan kedvébe járnék? Gondolkodás nélkül igent mondott.
    Ágy végéhez kértem és az ágy mellé térdeltem. Már az is egy újabb vizuális élmény volt ahogy kecses testével az ágy szélére megy . Minden mozdulata a szépség, a vitalitás , az üdeség volt. Ő az ágyon ült én előtte térdeltem, majd végig csókoltam testét elidőzve hasikájánál. Tudni illik ez a legszebb női has ! Pusziltam combjai, melyeket széttárva megláttam szintén kislányok kelyhecskéjét. Olyan vágy öntött el, hogy neki essek nyaljam falja, de türtőztettem magam, mert Ő a finom érintések híve . A legnagyobb visszafogottsággal izgattam nyelvemmel és ajkaimmal punciját. Leginkább csiklója társaságát kerestem, de a pici és nagy ajkai is részesültek a ténykedésből. Közben kezeim, combjait átölelve vagy a melleit vagy hasát vagy csípőjét simogattam. Észveszejtően szép volt, szemei lecsukva, az élvezet diszkrét hangjait hallatva mozgott előttem az Istennőm. Zsigerei megszólaltak, teste egyre jobban lüktetve mozgott, majd kezemet-ami pont az egyik cicijét fogta - rányomta a fogás "tárgyára". Koncentrálnom kellett, hogy óvjam azt a gyönyörűséges testrészt, de egyszerűem orgazmusa végéig nem eresztett. Csúcsra jutásakor hangja is megjött ami káprázatosan szép volt. Leheletnyi puszikat adva , finoman megsimítva puncikájában gyönyörködtem. Lenyugodva újabb csókokkal halmoztuk el egy mást. Kérdeztem nem-e voltam durva, de azt monda pont az ellenkezője voltam.Majd egymás után elmentünk fürdeni.
    Javasolt egy masszírozást, amire azonnal rábólintottam. Blanche-nak nem semmi erejű keze van ehhez a tevékenységhez. Néha fesziszentem, de pont az a lényeg, hogy görcsök , feszültségek kijöjjenek. Hát neki ezen a vonalon is sikerült.
    Az "egészségedre" vezényszó után egymás mellet feltámaszkova az ágyon, újra egymás csókjaira vágytunk, szavak nélkül. Sokadik csókot kaptam/loptam Tőle de ezt nem lehet megunni annyira negédes .Megérintette nemesebb részem, simogatta én viszont simítottam teste minden részét, de mozdulatainak vége az lett, hogy szájacskája vette át a főszerepet. Újra az a lenem írható, el nem mondható pajkos, játékos és végtelen erotikával fűszerezett kényeztetést kaptam. Párnák számát most is kihasználva szemeztem Partnernőmmel, aki oly módon nézett vissza rám, mint még soha, senki! Nem is tudtam magam sokáig türtőztetni és megadtam magam! Brutálisan finom volt, elképesztően kellemes volt újabb beteljesedésem. Megkaptam a szabadalmaztatásra váró babás tisztogatást és már nagyon (nem alig) vártam , hogy megcsókolhassam és magamhoz szorítsam Őt. Sokáig kérleltem ezután, hogy nem e lehetnék is még ma kedves hozzá és megjött a válasz Igen ! No most a kérlelés kezdete és az Igen között kb. 1-1,5 secundum telt el, ebből tudtam hogy átgondolta.
    Ágyszélén Blanche én előtte térdelek, megcsókol, majd hanyatt fekszik, bentebb húzza magát. Csak kényelmesen,- mondom - majd én alkalmazkodom. Feszes combjait széttárja és újra a hadd essek neki érzés kerít hatalmába, de hát Ő a finomságok az elegancia Királynője, őt óvni, szeretni kell.
    Nyelvem játékát finoman indítom, melyre reakciók -testi, hangi - szinte azonnal jönnek. Fokozva az ütemet az Ő testének mozgása is fokozódik , majd jön az orgazmus, az összetéveszthetetlen mozgás és hang amit csak Ő Tőle hallottam eddig.Lenyugszik , csókolom, puszilom ilyenkor már érzékeny puncusát. Majd bal combjával a fejem fölött átollózva megvonja tőlem ezt a földi gyönyört. Csodálkozom, mindig a másik fele szokott ollózni.
    Mellé feszek mosolyog nevet, beszélgetünk hosszasan, sok sok témáról és Ő ezekben is partner! De még milyen ! Ilyenkor látszik olvasottsága!
    Koromból és munkáimból adódóan annyisok okos, vagy okosnak mondott emberrel beszélem már, akik között volt minden féle elit, celeb , milliárdos, dr. Dr. , OGyK, stb. , de ilyen értelmes emberrel nagyon ritkán hozott össze a sors. Mindegy hátra lévő időben kibeszéltük magunkat.
    Csodás napom lett Blanche jóvoltából.
  • Elszámolás:

    Ezt a részt hagyjuk. Még a kérdés is sértő lehet. Ő teljesen más és legyen elég ennyi !
  • Összkép:

    Mint mindig most is a legjobb érzésekkel mentem el Tőle. Talán Ő is tudja, hogy mennyire jól érzem magam Nála. Én nekem a szellemisége, a fegyelmezettsége, az egészséges életmód felé való elkötelezettsége ami csodálatossá teszi ezt a törékeny, végtelenül intelligens, nagy betűs NŐT. Nem tudom hogy a LXXV után mi lesz. Én mindent Is köszönök Neked Blanche.
    Puszi, csók, imádat van, a Pályáttévesztett (PT.).
    u.i. : Blanche! Ha nem tudlak "Istennő"-re állítani a beszámolok-ban, TUDDD TE VAGY AZ ISTENŐM !PT.
Happy Massage