• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szabinával whatsappon szoktam egyeztetni, de tegnap megpróbáltam felhívni telefonon. Nagy örömömre felvette a telefont, és itt is megerősítettük az időpontot. Öröm volt hallani csilingelő kedves hangját.
  • Megközelítés:

    Parkolás ingyenes a környéken. Autóbusz is közel, de villamos sincs messze. Mindig van szabad parkoló.
  • Helyszín:

    Igényesen felújított Miskolci bérház klímával szerelve. Szabina mindig tisztán tartja, a lakás minden helyiségében ízléses hangulatvilágítás van fürdőben vagy két tucat tiszta törülköző, és vagy tíz féle tusfürdő, több szájvíz, és több dezodor várja a vendégeket. A szobában egy matrac a földre helyezve a gyönyörök kertje. Mellette egy tükör ami nagyon jó ha látni szeretném hogyan ténykedik a masszőrök kiránynője.
  • Lány külseje:

    Nem lehet különbséget tenni a képek és Szabina között, annyira jók a fotói mintha itt lenne előttem. Felöltözve nem igazán láttam még. Ma egy sexy fekete bugyi, melltartó kombóban fogadott, igazából mindene tetszik nekem, de kiemelném gyönyörű arcát, isteni melleit, tökéletes popsiját, és lenyűgöző punciját. Olyat nem tudok mondani ami ne tetszene rajta.
  • Erotikus masszázs:

    A mai randi csupán 60 perc volt, így a masszázs csak olyan tessék lássék volt részemről. Vagyis amikor egymásba gabalyodtunk akkor én masszíroztam tökéletes popsiját és melleit, az izgató bimbókkal. Én sem kértem hogy Szabina masszírozzon, mert három hete hogy vele voltam, így igencsak ki voltam éhezve. Jobbnak láttam ha a kényeztetést tesszük főszereplőnek.
  • Levezetés:

    Amint beengedett Szabina én átadtam csekély karácsonyi ajándékomat amit karácsony előtt szerettem volna átadni, de sajnos Szabina már akkor szombaton nem jól volt és nem is vállalt vendéget. Én azonnal csókok tömkelegével halmoztam el hercegnőmet. Vittem egy alkoholmentes pezsgőt is, de megkértem hogy tegye el amikor 120 percet leszek, majd akkor megisszuk. Öntött innivalót és mentünk a szobába. Én mindjárt megöleltem hátulról, csókoltam ahol értem, benyúltam a bugyijába előlről. Öröm volt az édes puncit simítani. A másik kezemmel a popsit gyúrtam. Annyira felizgatott hogy egyre mélyebbeket sóhajtottam, és hamar átvette ő is izgalmakat, mindjárt jó nedves lett finom puncija. Ekkor Szabina kezét duzzadó vesszőmhöz toltam és ő izgatóan elkezdett kézimunkázni. Én ekkor már a középső ujjamat finoman feltoltam nedves pucijába Szabina már vette is le a melltartót, mondani sem kellett neki. A bugyiját én húztam le. Ezután négykézláb helyezkedett el a matracon ahogyan mindig szokott. Elkezdte rázni tökéletes popsiját ami isteni látvány volt. Én odabújtam és elkezdtem nyalni a puncit és a popsit is. Megkértem forduljunk 69be és jött a kedvencem a kölcsönös francia. Mondtam neki hogy hamar el fogok élvezni mert három hete senkivel nem voltam. Azt mondta nem baj, úgy helyezkedtünk hogy láthassam a tükörben hogyan kényezteti az árbocot. Mondtam neki vegye be jó mélyen, amit megis tett,kéz nélkül szopott, pedig nem vagyok apró méretű. Annyira jól izgatta makkomat is a nyelvével hogy éreztem nem bírom tovább és egy hatalmas adagot pumpáltam szájába és arcára meg ahová sikerült, mert volt bőven anyag. Még utána is nyalta a golyókat sem kihagyva. Ezután magát és engem is letörölgetett, és azt mondta most is sikerült a torkába lőnöm egy adagot. Ezután kicsit beszélgettünk, és ittunk egyet, majd mentem tusolni és Szabina megkérdeztem hogyan folytassuk,mit szeretnék. Én azt válaszoltam hogy őt. Ismét a punciját kezdtem nyalni és ujjazni amit nem lehet megunni, ő is kezelésbe vette a százados de már az első menet kivettem belőlem mindent. Ismét tusolni mentem, majd költöztem és rendeztem a randit Szabinával, majd az ajtónál búcsúzás a ciciktől is, és a punci is kapott egy nagy puszit amit soha ki nem hagynék. Ezt mondtam is neki. A mielőbbi viszontlátás reményében távoztam.
  • Elszámolás:

    Külön extra nincs Szabinánál, ami ki van írva zt maximálisan teljesíti. Nem véletlen hogy nem sokszor kell hirdetnie. Az biztos hogy a vendég igényeinek eleget tesz, mindig kérdezi mit szeretnék és hogyan. Az időt is kihasználhatom rendesen, nem úgy mint sok más lánynál.
  • Összkép:

    Szabina a lehető legjobb szolgáltső a környéken. Mindig nagyon kedves aranyos lány, egyszóval utánozhatatlan. Remélem sokszor lehetek még vele.
Happy Massage