• NIKI

  • Beküldte:
  • NIKI reagálása

    Kedves Tomi!

    Köszönöm szépen a nagyon jó beszámolót, azért szeretnék pár dolgot helyre tenni, hogy más vendéget ne érjen csalódás.🙂 Először is kis fekete ruhában nyitok ajtót nem bodyban, mint ahogy az adatlapomon le is van írva. Igen a lakás még nagyon új, teljesen felszerelt mindennel, hangulatos, modern, patyolat tiszta. A hiányosság a világítással kapcsolatban annyiban jogos, hogy még nincsenek a lámpa búrák, csillárok felszerelve de világítás van mindenhol is, több is a kelleténél. 🙂 A fürdőben kettő is. Igen telt vagyok, mint ahogy az le is van írva, molettnek nem nevezném magam 67 kg-val. 🙂A képeim picit több, mint egy évesek, tehát nem régiek. Ki van írva, hogy retusált, profi képek, így igen van némi különbség a valóság és a fotók között, mint ahogy Claudia Schiffer sem úgy néz ki, mint a Vogue címlapján. 🤷🏻‍♀️🙂Ami még fontos, ha az órában igénybe vetted a 2x kényeztetés lehetőségét plusz a végig franciát az 35 rózsaszálba került, mivel ez így 2 extra.
    Ezeket csak más vendégek tisztán látásáért írtam le, neked pedig mégegyszer köszönöm a nagyon jó beszámolót. 🥰

    Niki

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés. Problémamentesen könnyen tudtunk egyezkedni az időpontról, nagyon könnyen találtunk közös időpontot. Főleg úgy, hogy én ebédszünetben terveztem meglátogatni a Hölgyet.
  • Megközelítés:

    Kocsival közelítettem meg a helyszínt. Gyarkolatilag olyan szerencsés helyre költözött, hogy az asztalomtól felállva 8 perc telt el a kocsi leparkolásáig. Könnyen találni parkolóhelyet, (a nap végén azért trükkös lehet) ami bár fizetős, nem a legmagasabb árkategória. Tömegközlekedéssel is könnyen odatalálni, a buszok környéken haladnak el és a megállótól 5 percen belüli séta a helyszín.
  • Helyszín:

    Nem olyan régen átadott társasház. Annyira új, hogy google autó sem járt arra még friss képeket készítve az utcáról. A lakásban egyedül rendel, a fürdőszoba is rendezett, meleg fürdő, van választék tusfürdőkből, szájvíz. Azért remélem majd egy villanyszerelő járni fog még arra, mert a fürdőben még van min dolgoznia. Egyébként patika minden, látszik rajt az új építés.
  • Lány külseje:

    40+-os Milf fogadott fekete bodyban. Képek régiek és sokat dolgoztak rajt. Aki szereti a telt/molett, nagycicis milf Hölgyeket jó helyen fog járni Nikinél. Tetoválás van, de nem zavaró, szerintem szép.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után kaptam egy pohár vizet, majd az ágyra térdeltünk. Vendéglátóm megszabadult a ruhaneműtől és simogatni kezdtük egymást. Kellemes, izgaztó cirógatást kaptam. Melleit többször számbavettem és kézbe, hogy megbizonyosodjak biztosan természetesek-e. Csókolózni kezdtünk farkam pedig meredezett keményen így aztán az ágy mellé álltam ő pedig a szélére ült és kézzel szájjal lágyan kényeztetett. Kellemesen csinálta és már rég voltam randin, hamar a szájába élveztem.
    Kaptam törlési lehetőséget és a hasamra feküdtem. Elkezdődött a masszázs rész. Popsimtól indult felfele és végig a hátam átmaszírozta krémmel. Nagyon jól esett! Jól begyakorolt mozdulatokkal dolgozott, nyakamnál szerencsére elidőzött, kérni sem kellett. Végig ment a gerincem mellett és sikerült lelazulni. Megköszöntem szépen és kértem, hogy most én kényeztethessem. Rögtön le a puncijához és igyekeztem megcsillantani nyalási tudásom. Szerintem tetszett neki, hamar nedvesedni kezdett én meg csak folytattam a nyalást. Hamarosan remegések között repült el és nagyon megdícsért.
    Kértem kis vizet és újra egymás mellé feküdtünk.
    Csókolóztunk és viszonylag hamar erőre kaptam, így el is indult lefele hogy újra szájjal kényeztessen. Most kicsit erősebben csinálta és többet használta a kezét is.
    A végén teljesen alfába kerültem, majdnem bealudtam őszintén megmondom. Köszönhető, a kellemes masszázsnak és az elmúlt időszak rengeteg munkájának.
  • Levezetés:

    Az órában kétszeri élvezési lehetőséget vettem igénybe extra felárért a masszázs mellett, ezért mindenki érdeklődjön Nikinél telefonban a feltételekről.
    Nem akartam szétválasztani a masszázs részt és a kenyeztetés részt, mert így teljes a kép és a leírás a fenti részben (szerintem).
  • Elszámolás:

    A megbeszélt tiszteletdíjat az asztalkára helyeztem előre. Minden a megbeszéltek szerint történt.
  • Összkép:

    Kedvessége és figyelmessége mindenképp kiemelendő, valamint a könnyű egyeztetés is. Képeket érdemes lenne frissítenie, összhang hiányzik az adatlap és a képek között (szerintem).
Happy Massage