• Kingus

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Írásban történt. Simán ment minden, írtam neki , hogy mikor jó nekem, ő pedig gyorsan válaszolt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem a kilencből , Lágymányosi hídon át . Tíz perc sem volt .
  • Helyszín:

    A lakás maga a lakás egy új építésű házban van. Igényes kis garzon és szép tiszta. A fürdő teljesen tökéletes . Igényesség minden részlete. Törölköző előre bekészítve, tusfürdőből is láttam jó néhány darabot.
  • Lány külseje:

    Mély barna szem, mosolygós arc ,kedves dallamos orgánum. Gyönyörű hosszú fekete haj, pont mint a képeken. Falni való érzékeny cicik és libidó gerjesztő popsi.
  • Action:

    Az évődés már az első másodperctől megindult. Bújik , mint egy cica .Közben csókolózunk és hozzám dörzsöli a formás popsiját .
    Majd segédkezett a vetkőzésemben , hamar a lényegre tapintott és kezelésbe is vett. " Csak tesztelem , hogy jól működik-e ? " Működött azonnal .
    Fürdésből visszaérve, ágyon elnyúlva feküdt mint egy fekete párduc . Ahogy mellé bújtam azonnal bizonyságot adott végtelen francia tudásáról . Mélytorok sztár lehetne , ha lenne ilyen besorolás . Ezalatt végig úgy fordul, hogy elérjem minden apró zugát.
    Utána az ágy szélére navigált és elém térdelt úgy, hogy közben folyamatosan a szemembe néz a gyönyörű tutajos szemeivel .
    Gumi húzást követve lovaglásba kezdett. Először simán hátulról, azután oldalról lovagolt. Szinte pörgött a farkamon . Olyan mozdulatokat amit pornó filmekben sem látni .
    Aztán missziben majd doggyban toltuk. Ezalatt folyamatosan csókolóztunk , igazi nyelves csókók voltak. Aztán én kényeztettem a francia tudásommal . Aztán megint franciázni kezdett, Én az megint az ágy szélén ültem , drágám előttem térdelt ismét. Extra változatosan csinálta . Elég sokáig vissza tudtam magam fogni de végül a szájában ért utol beteljesülés. Mintha mi sem nem történt volna ,kényeztetett tovább . Aztán finoman át masszírozott , ez is isteni volt. Ezalatt végig beszélgettünk , nagyon értelmes , intelligens lány. Még egy gyors tusolás, majd a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam át .
  • Összkép:

    Hihetetlenül nagy szexuális kisugárzással rendelkezik . Isteni szerető és nagyon jó beszélgető partner .
Happy Massage