• Lèna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre nem vettem fel, majd amikor kicsit később hívtam másodjára, már tudtunk beszélni. Gyorsan megbeszéltük a fél óra árát, majd pedig mondta, sikerült kb 15-20 percen belüli időpontot kapni, szóval gyorsan útra is indultam.
  • Megközelítés:

    13. kerület, utca és házszám alapján könnyű megtalálni, metróval és autóval is jól megközelíthető, amikor én mentem, bőven volt parkolóhely is.
  • Helyszín:

    Pici lakásról van szó, egy nagyobbacska nappali, amiből nyílik a szoba, onnan meg a fürdő. A fürdő teljesen jól felszerelt és tiszta volt, tiszta törölközőket kaptam (kicsit és nagyot is), tiszta poharat a szájvíznek, több fajta tusfürdő is volt, szóval minden, ami kell. A szoba már picit furcsább volt nekem, egy közepes méretű ágy volt, nem franciaágy méretű, annál keskenyebb, valamint maga az ágy egy szekrényrendszeren volt, mellette egy fellépő. Tehát nem térdmagasság körül, hanem inkább derék magasságban. Ezt látva el is vetettem az ágy széléről fejlelógatós ötletet, pedig azt eléggé szeretem :) Ezt leszámítva teljesen rendben volt a szoba is.
  • Lány külseje:

    Köntösben fogadott, amiből sok minden nem látszódott, de a képeknek megfelelt, azt már láttam. Zuhanyzás után már fehérneműben volt, amiből ki is csomagoltam, jobban szemügyre és kézügyre véve: szexi és érett női arc, nagy kerek mellek, nőies forma, retusált képek. Annyira sokat nem beszéltünk, de közvetlenül és könnyen lehet vele beszélgetni.
  • Action:

    Zuhanyzás után felhuppantunk az ágyra és megbeszéltük, hogy miért jöttem. Most elég önző hangulatomban voltam, nagyon fel voltam izgulva és csak az járt a fejemben hogy hogyan vezessem le, el is mondtam, hogy ebben a fél órában kényszerfrancia, mélytorok érdekel leginkább, be voltam indulva az arcára, végül azért azt is megbeszéltük, hogy a szex sem marad ki.
    Ezután az ágynak dőltem állva, ő letérdelt elém és elkezdett szopni. Én néztem a műsort, az arcát, testét, markolásztam a melleit, tetszett a látvány és baromi jó érzés is volt ahogy csinálta. Nem vártam sokat, át is vettem az irányítást, ráfogtam a fejére és elkezdtem dugni a szexi arcát, ami még jobban beindított. Ezt egész rövid ideig csináltam, ami után jelezte, hogy a kényszerfrancia csak mélytorok nélkül megy neki, ha a torkára tolom akkor öklendezik, a mélytorkot csak lassan tudja. Ez picit lehangoló volt (mert most is pont a mélytorok+kényszerfrancia kombóra voltam rákattanva), de azért nem a világvége, nagyon ügyesen csinálta a mélytorkot magától, aztán az is nagyon izgató élmény volt ahogy szájba dugtam (csak figyelve, hogy ne menjen mélyre).
    Pár perc után kértem, hogy húzzunk gumit és mondtam is, hogy rögtön popsiba dugnám meg, készségesen hasra is feküdt kérésemnek megfelelően, én meg már másztam is rá és toltam is be a fenekébe. Jól rámarkoltam a csípőjére és egész keményen elkezdtem dugni, párszor persze megállva picit, hogy ne legyen idő előtt végem. A hasra fekvős póz kevésbé volt jó neki, ezért váltottunk kutyusba, továbbra is szigorúan csak a popsiba kívántam, ott dugtam tovább.
    Néhány perc anál után végül mondtam, hogy most már a szájába akarok élvezni, gumit (higiénikusan) levette, megtörölgette magát, visszaálltam az ágy szélére, letérdelt elém és újra a szájába vette a farkam és kezdte is a mélytorkos szopást. Nem tartott sokáig, szépen a szájába élveztem amit le is nyelt mind (vagy legalábbis nem láttam, hogy más lett volna az eredménye).
    Elugrottam még egy gyors tusolásra, aztán léptem is.
  • Elszámolás:

    Fél órára mentem, minden benne volt az árban, extra nem volt.
  • Összkép:

    Elégedetten és kielégülten távoztam, megvolt a mélytorok és a kényszerfrancia is (igaz csak külön külön) és az anál is, megkaptam amit akartam.
Happy Massage