• Lina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt hívtam telefonon, ő vette fel, kedvesen tájékoztatott, én pedig rákérdeztem, jó lesz-e aznap este ha megyek. Szerencsém volt, megfelelt az általam javasolt időpont.
  • Megközelítés:

    BKV-ztam, nagyon egyszerú dolgom volt, a Corvin-negyed metróállomáshoz közel van a helyszín, néhány perc sétával ott is voltam.
  • Helyszín:

    Egy modern, sokemeletes épület a Corvin Plázánál. A háztömb bejáratánál csöriztem, megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat. A liftet igénybe vettem, mert majdnem legfelül van a lakás. Szalonként üzemel, több tetthely is van, a miénk tatamis volt. A fürdőszobában zuhanyfülke, tusfürdők és szájvíz. A tatamis szobánkban egy minifotel, illetve ruhatartó szolgál a ruhák elhelyezésére. A szoba két oldalán is tükör, ami segít a vizuális élmények fokozásában.
  • Lány külseje:

    Lina egy nagyon kedves, vidám, közvetlen stílusú szexi hölgy, aki mellett garantáltan hamar feloldódik mindenki. Nagyon formás idomokkal rendelkezik, de a formás alatt nem azt kell érteni, hogy nádszál, se nem kövér, se nem sovány, pontosan az a kategória, amin van mit markolászni. Az eredeti, hatalmas mellei máris markolászásra, szopizásra csábítanak, a formás popsi szintén markolászni való! A punci borotvált, szereti, ha nyalják, a combok szintén nagyon formásak. Arctakarással hirdet, de csalódás kizárva! Gyönyörű, mosolygós arca van, hosszú, szőkésbarba haj, gyönyörű zöld szem! Egy kétrészes szexi fehérneműben fogadott, így már a legelején kirajzolódott Lina valamennyi pozitív szexi tulajdonsága.
  • Erotikus masszázs:

    Erre a program legvégén került sor. Ha jól emlékszem, olajat használt, lentről haladt felfelé, közepes erősséggel csinálta, jólesett minden érintése. A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner. A hátam és lapockám után a vállam maradt a legvégére, illetve még a kezeim is kaptak egy kis masszázst.
  • Levezetés:

    A zuhanyzásból visszatérve már várt Lina, megszabadított a körém csavart törölközőtől, én pedig máris nekiálltam simogatni, ölelgetni Vendéglátómat. A popót nagyon jó érzés volt markolászni, közben a nyakát, arcát, száját is puszilgattam, majd szép lassan megszabadítottam a melltartójától, így módom volt megismerkedni Lina giga méretű, csodálatos, eredeti melleivel! Hát ezzel tényleg nehéz volt betelni, annyira izgatóak voltak! Cirógattam, puszilgattam, nyalogattam őket, a változatosság kedvéért néha fölhajoltam egy kis csókolózásra, s közben ismét popót markolásztam, Lina pedig a farkamat cirógatta. Közben megszabadult a bugyijától is, és megfordult, így az ágaskodó cerkám a popóhoz dörgölőzött, s közben a kezeimmel a hatalmas ciciket markolásztam. Ezután a csodás állófogadás után mentünk a tatamira, Lina hasra feküdt, én pedig simogattam a combjait és a popóját, s közben a kezem betévedt a puncijához is, ahol nekiálltam a csiklót kényeztetni, Lina az ujjazást nem szereti, amit természetesen tiszteletben tartottam. A csikló-simi nagyon lázba hozta, így megfordult, és széttette a lábát, hogy nyelvvel is tudjam kényeztetni őt. Jól reagált a nyalásomra, édes sóhajokkal, nyögdécselésekkel adta tudtomra, hogy jólesett, amit csináltam. Fölkúsztam hozzá néhány finom csók erejéig, majd a farkam a hatalmas cicik közé szorítottam, tulajdonképpen megdugtam a melleit. Kis híján végem lett, ezért szünetet tartottunk, majd Lina vette át az irányítást, beolajozta a farkam és a saját testét, az utóbbiban segítségére voltam, különösen a mellei beolajozásában voltam aktív, és jött egy fenomenális csúszka-masszázs. Csodás érzés volt, ahogy a mellbimbók a farkamon csúszkáltak, közben csókolóztunk, és a formás popót markolásztam. Néha lejjebb csúszott, és olyankor a szájába vette a velem egykorút, ami szintén örjítő volt, gyakran voltam így csúcs-közeli állapotban. A tükörben is jó volt mozizni, tetszett, ahogy Lina cumizik, gyengéden, nem túl intenzív tempóban csinálta, pont ahogy szeretem, nagyon ráérzett, hogyan esik jól nekem. Ez csúszka-szopi kombináció többször is megismétlődött, egészen addig, amikor már tényleg nem volt visszaút, és hatalmasat élveztem a szájába. Lina kedvesen letörölgetett, és ezután került sor a masszázsra, amit eggyel feljebb már részleteztem.
  • Elszámolás:

    Az elején rendezve, szerintem a pesti átlagnak megfelelő. Két extrája van, csók, nfvsz, ezeket ki nem hagytam volna, így igénybe vettem őket.
  • Összkép:

    Csodálatos másfél órát töltöttem Linával, jó döntés volt meglátogatnom. Kedvességével, közvetlenségével na és a cuki mosolyával már az első pillanattól kezdve levett a lábáról,
    így nem kérdés, hogy ha módom lesz rá, máskor is meg fogom látogatni.
Happy Massage