• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Vénkecske52!)

    Nagyon örülök neki,hogy egy kis pluszt tudtam csempészni
    az idei első randinkba;ezáltal próbálva emlékezetessé tenni azt.!;)
    Jó érzéssel tölt el,hogy az idő múlásával-mint a jó bor-a kettesben töltött
    időnk ennyire az egymásra hangolódás magaslatait lépi meg.

    Kitüntető figyelmed irányomban ezúton is köszönöm,bizakodva a mihamarabbi
    ismétlés reményében:)

    Nagyon köszönöm,hogy az együtt átélt élmények hatására a közösséggel is
    megosztottad a tapasztalatodat.)

    Puszi:

    **Valéria**


    :*

  • Egyeztetés:

    Valahogy úgy alakult eddig, hogy az év első kalandja nála, vele kezdődött. Most sem volt másként, sikerült napokkal előtte időpontot egyeztetni. Ebben is "rugalmas"😄! Írtam az oldalon még a múlt évben ,Ő elfogadta s meglátogattam..
  • Megközelítés:

    Hosszabb ideje rendel a Nagyvárad tér közelében, egy csendes kisutcában, mellette fizetős parkoló, mindig van hely.
    Onnan pár perc séta a viszonylag új építésű tömbház, Valéria 'búvóhelye'. Nagy közlekedési csomópont, a GPS is odavisz ha beütöd a kapott címet.
  • Helyszín:

    Ideális egy finom erotikus tartalmú légyottra, egy légterű mint sok mai lakás. Csupán a fürdőszoba szeparált. Remek nyáron is( hűvös) és télen sem fázol meg benne , igaz azt Kedves vendéglátód sem hagyná :) Belépéskor kis előszoba fal a kabátnak, s a cipőknek.
    A fürdő patyolat tiszta , minden a helyén(samponok bő választékban) , kád +zuhanyfüggöny, száraz kilépők, listerin eldobható kis poharakkal, és természetesen a finom meleg száraz törölköző a kézbe, mi kell több? Azt is megkapod, később... A szoba maga a lakás, amerikai konyhás, asztal, szék a ruhának, óra a falon (jól jár), kellemes félhomály, a *lényeg* előtted lesz pár centire úgyis. Legvégén említem meg a legfontosabbat, a franciaágyat. Ugyebár hol és min is lehetne kellemesebben egy franciaórat eltölteni? No persze a befejezés esetünkben a klasszikus szeretkezés...
    Csupán emlitőlegesen, a 'kellékek' is ott vannak a kezünk ügyében, ami olyankor nagyon praktikus .
  • Lány külseje:

    Mindig mosolyog. S a mosoly szépítő is. Nekem ő amúgy is tetszik, mint tudjuk a szépség relativ, nekem szép. Kicsi, de formás Hölgy, a kiirt kor és a testi adatok valósak. Öltözéke változatos, ma egy nagy fürdőlepedőben nyitott ajtót. Frissen várt. Előtte fürdött. Mire levetkőztem, s majd megfűrödve megpillantottam ismét már egy csöppnyi francia bugyi volt csupán rajta. Haja félhosszú színe most olyan búzasárga, ha van ilyen szín. Minimális smink, egy kicsiny piercing kivételével a maga természetes valójában. Tetszett.
  • Action:

    Ez csak a köz kedvéért. Bár a mai randi hozott nem kevés meglepit még nekem is! Talán ez volt a végső löket hogy ismét írok róla beszít, remélem nem ismétlem önmagam :)
    Fürdőszobábol ki, meztelen igyekszem a várva várt kedvesemhez, csupán pár méter de az is rengeteg most.
    Nem lehet nem megzabálni ezt a kis tüneményt, mikor egy szál bugyiban a magassarkúban átölel.. Mindenével. Pillanatokon belül leereszkedik gugolásba s egyensúlyozva a cipőkben, a még méla társam bekapja. Mintegy : "Heuréka, megleltem!
    De ezt nem szavakkal hiszen ajkai mással törődtek, egyik keze mogyorozott, a másikkal fenekembe kapaszkodott. Kérdem én, ennél csodálatosabb *újévi köszöntő* kell-e még?! Mindenesetre magkaptam a kellő stimulenst, én sem maradhattam rest, reggel még erőm teljében, igyekeztem ennek a kis energiabombának pár perc örömöt okozni. Gondolom sikerült, a visszajelzések, s a következők ezt erősítik meg. Olyan kölcsönös franciás gabajodásban kerültünk, hogy az ágy nagy mérete is kevésnek bizonyult. A kis huncut mesterkedése egy újabb adalék a női praktikák tárházából. A kis mini vibrijével érintgette meg az amúgy is kemény phaloszom, amit az ott akkor kapott! Némi képzavarral, a Laokoon-csoport villant fel előttem. Szájában himtagom, egyik kezével morzsolgat, a másikban a gátat, vagy a gólyóim vibrizi... Leírhatatlan!!!
    Ilyen stimulációk mellett próbáltam helytállni, mindezt 69 - ben, négykézláb. Nyelveltem punciját, ujjaimmal besegitve, francia szó nem hangzott el csak folyamatos, kölcsönös nyögés. Ezt sokáig nem lehetett bírni, gumiért esedeztem, megkaptam. Szájjal feltekerte(!), s hanyat feküdt, tudtam mit akar... Lassan próbáltam 'eltalálni' puncija bejáratát, szándékosan mint a pityókás a kulcslyukat, izget mozgott, kívánta. Betettem. Lábait az égbe emelve összezárt... Mélyen megfogott, s a fergeteges dugás szó nem fejezi ki eléggé a történteket. Valika néha "hidba is lement", én térdeltem, hasaltam, de ami robbani akar az robban is. Nem hagyta abba, igy egyszerre érkeztünk meg! Finoman a hátamra lökött,közben végig benne voltam, s néhány lovagló mozdulattal beértünk a célba... Itt pár másodperc nekem kiesett, csak azt látom hogy jóllakott mosollyal kis párnákat rak fejünk alá s odabujik....
    Nem sok időnk maradt, kis csevej, simi, fájó búcsú kívánatos testétől,pohár hűsítő víz, fürdőszoba és öltözködés. Remek évkezdés :)
  • Elszámolás:

    Mindig a belépés után kis csokival együtt rendezem a rendeznivalót. Extrát nem kértem. Ár/arány értékben kiváló!
  • Összkép:

    Mint régi vendége csak jókat tudok mondani róla, adatlapja kiváló útmutató. Valóban odateszi magát a vendégért.
    Természetesen mint általában, a szimpátia sem mellékes...
Happy Massage