• Nina

 • Beküldte:
 • Nina reagálása

  Kedvesem!
  Köszönöm ezt a kifinomult egyben tartalmas beszámolót!
  És köszönöm az általam kért diszkréciót is mely a rózsa csokrokat illeti! Figyelembe véve az eddig általad megélt tapasztalatokat már nagyon várom a visszatérésed! Tökéletes volt minden perc veled!❤️😍😘addig is sokszor csókollak! Nina

 • Egyeztetés:

  Ez nem az első találkozásunk volt, most is személyes üzenetben, majd sms-ben egyeztettünk időpontot. Minden nagyon flottul ment.
  Már az első alkalommal elhatároztam, hogy visszatérek és két órát maradok, igy is lett😋.
 • Megközelítés:

  Nekem a reggeli időpontokra érkezés általában zűrös lehet a városba vezető utak forgalma miatt, de ez alkalommal a karácsonyi időszak előtt egészen gyorsan és időben a helyszínre érkeztem. Ha BKV-t választok sem lett volna gond, több irányból is a közelbe lehet jutni.
 • Helyszín:

  Nagyon kellemes kis lakás egy új projektben. A folyosóról a nappali/konyhába lép az ember, itt lehet lekabátolni, cipőből kibújni. Én a többi göncömet is itt szoktam hagyni, a kabátom pedig általában vállfán "végzi". A masszoba egy kellemesen nagy franciaággyal és egy kis asztalkával s székkel van bútorozva, a falon pedig a mozizáshoz tökéletes tükör függeszkedik. Kellemes hangulatfények fokozzák a barátságos atmoszférát. A fürdőben (is) tökéletes a tisztaság és minden rendelkezésre áll a nagy és puha törölközőtől a tusfürdőkön és dezodorokon át a szájvízig, hogy a higiénia tökeletes legyen.
 • Lány külseje:

  Ez a lány egy csoda. Szép arcát hangsúlyozza copfba hátrakötött haja, világító szemei csuda-vágásúak, alakja tökéletes, popsija izmosan kerek, combjai és hasa mutatja az korábbi sportéletet, mellei műremekek és az egyik legfinomabb tapintásúak a maguk nemében. Összefoglalva: Nina veszettül izgató és izgalmas nő🤗
 • Erotikus masszázs:

  Ez a műveletsor immár "hagyományosan" abból áll, hogy felfrissülésem után a fürdőből visszatérve és egy kellemes, még álló helyzetben, összesimulva abszolvált csókolózás után ő macskamozgással az ágyra tekereg, én pedig a hason fekvő szépséget kezdem olajozni és masszírozni. Aranyos, mert bár profinak egyáltalán nem nevezhető, amit művelek, jólesően dorombol, nyögdécsel kezeim alatt. Én a combjain, popóján ülve dolgozom egy kis ideig, amikor vágyam már inkább simogatásba, cirógatásba fordítja mozdulataimat és ezután már majd csak ő "keres rajtam fogást" a program vége felé, miután kielégülve pihiztünk kicsinyég.
 • Levezetés:

  Még a masszírozásával foglalkozom, amikor az érintéseim és az alattam fekvő csodálatos test érzésére alhasi vérbőség vesz rajtam erőt, minek hatására szép partneremre borulok, nyakát és oldalról felém fordított ajkait csókolgatom, miközben vesszőmet feneke félgömbjei közé szorítom, amit izgató csípőemelgetéssel és hanghatásokkal kísér. Szépen lassan elemelkedem róla, lejjebb csúszva puszilgatom, cirógatom végig hátát, popsiját, combjait és vádlijait, ami szintén hallhatóan tetszik neki. Kicsit széjjelebb nyitja combjait, amint azok belső oldalát csokolgatom és nyelvemmel cirógatom, így elém tárul ölének szép kincse, melyet nagyon finom mozdulatokkal érintek csak, s nyelvemmel éppen csak ízlelgetek. Ekkor finom sürgetéssl hanyatt fekvésbe kérem őt, s immár újra csókolózva simulok rá, majd haladok ajkaimmal lefelé mesés cickóira, melyekkel imádok közös örömunkre játszadozni. Innen már egyenes út vezet le feszes hasán át újra a combjaira, majd azok után végre megérkezem tűzforró és vágynedves öléhez. Itt töltöm a következő bő félórát. Nyelvem minden tapasztalatával játszom izgalmában kinyíló, kényeztetésemre folyamatosan visszajelző ékszerével, amelyre fülemnek kedves hangokkal, tekergéssel és saját cicijeinek gyurmázásával reagál szépséges játszótársam. Ő pontosan tudja, hogy átadhatja magát nekem és a saját örömére koncentrálhat, ezért az én izgalmam is a tetőfokára hág, amikor kitartó és különböző sebességű és erősségű nyelvjátékomnak köszönhetően végül ujjait az enyémekbe fonva, azokat szorítva jut el a csúcsra. Hasizma összerándul, szinte felül és az orgazmustól gyönyörbe feszült arccal néz le rám, majd nyöszörögve, lihegve hálálkodik a fincsi élményért. Én nagyon lágy és "szintecsak" érintésemmel vezetem őt le a csúcsról, nagyajkain tartva még a nyelvemet, de már csak a nyugalmat közvetítve általa. Pár perc múlva felkúszom mellé, combjainkat egymásén átvetve csókolózunk finoman egy ideig. Azután ő indul el finom csókokkal, puszikkal érintve arcomat, nyakamat, mellkasomat, mellbimbóimat és hasamat, majd ér le ölemhez, ahol először csak finoman körbejárja kezeivel s nyelvével himtagomat, s férficsomagomat, és kezd bele egy eszméletlenül izgató franciás kényeztetésbe. Olyanba, amit szerintem csak a hozzá hasonló szexussal bíró, a saját értékeikkel tisztában lévő, a partnerük örömében maguk is gyönyörködő, valóban felnőtt csodanőktől kaphat az ember. Hossasan vagyon ajkai között, ujjai csak annyira és annyiszor segítenek be, amennyire érzi, hogy én igénylem. Élvezkedve figyelem magunkat a tükörben, mialatt szépen haladok az úton addig a pontig, ahonnan már nincs visszaút, s én átadom magam a gyönyörnek végül. Fogalmam sincs, hogy hová spriccelek, a magom végül beteríti hasamat, s én csak nyüszítek, hörgök és tekergek, amíg ő markában tartja hanyatló büszkeségemet addig, amíg lassan magamhoz nem térek.
  Mellém hanyatlik a drága és még egy ideig így simogatjuk egymást, mielőtt a búcsúmasszázsomat meg nem kapom tőle. Aztán fürdő újra, öltözködöm és néhány búcsúcsók után kiképek a paradicsomból. Tudom, hogy leszek még it...😋
 • Elszámolás:

  Egészen egyszerűen nem emlékszem az összegre, de tudom, hogy az eltöltött idővel és a kapott élménnyel abszolúte összhangban volt és én azt tökéletesen elfogadhatónak tartottam. Kis ajándékaim közé helyeztem és éekezésemkor adtam át neki.
 • Összkép:

  Nina - a fentiekből biztosan kiolvashatóan - egy remek partner, kellemes társalkodó, végtelenül izgalmas nő, aki pontosan tudja, mit akar adni és kapni. Nagy élmény őt végigvinni az úton és talán még nagyobb vele tartani.
Happy Massage