• Petra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, rögtön sikerült elérni és másnapra megbeszélni egy időpontot. Vele beszéltem, nincs telefonos.
  • Megközelítés:

    Előzetesen aggódtam a parkolás miatt, de egyáltalán semmi gond nem volt, majdnem pont a ház előtt sikerült parkolnom. Természetesen fizetős. Könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van, a szobában masszázspad és egy fotel, valamint szobainas a ruháknak. A fürdő tiszta, rendes, a zuhanyfülke a szokásosnál tágasabb. A törölköző tiszta, a második fürdéshez újat kaptam.
  • Lány külseje:

    A képeknek maximálisan megfelel. Kerek idomok, nagyon csábító és formás alkat. Az arca nem látszik a képeken, de nagyon szép, gyönyörű igéző szemekkel, igazi modell szépség. Egy fehér ruhécskában fogadott, ez aztán a masszázs kezdetére már lekerült róla. Rendkívül kedves, készséges és okos, nagyon élveztem a társaságát.
  • Erotikus masszázs:

    Kértem az elején egy kis ráhangolódó masszázst, majd a végén egy hosszabbat. A kettő között volt a kényeztetés. Maximálisan rugalmas volt, mindenbe beleegyezett. Szóval az első masszázst is már meztelenül kezdte. Ez egy lágyabb masszázs volt, sok simogatással és gyengédebb érintésekkel. Néha csak az ujjait futtatta rajtam, néha fölém hajolt, és akkor a mellei siklottak a hátamon. Egy idő után ez már inkább a kényeztető részhez tartozott, így ott folytatom.

    A kényeztető rész után még bőven volt időnk egy hosszabb szakszerű masszázsra. Ennek során végigment a lábakon és a hátamon is, kellő erősséggel és nagyon jólesett. Külön kérésre egy hosszabb talpmasszázst is kaptam, ami nagy kedvencem és ő nagyon jól csinálta.
  • Levezetés:

    A kényeztetés már az első masszázs etap során elkezdődött. Egyre lágyabb mozdulatokkal kezdett simogatni, érintve a belső combokat is, mintegy véletlenül. Aztán egyre gyakrabban kalandoztak el ujjai az érzékenyebb pontokra. Feltérdelt fölém a padra, majd a melleivel csúszkált rajtam, rendkívül izgató módon. Felajánlotta a popsikényeztetést is, de most ezzel nem éltem. Kis idő múlva megfordulhattam, ekkor ő a lábaim között helyezkedett el és kézzel és ajkakkal kezdett kényeztetni. Nagyon kellemesen lágyan csinálta és fokozatosan tett egyre keményebbé. Kezeit ritkán használta, akkor is csak azért, hogy fagylaltként tartsa maga előtt, míg a nyelvével köröz a szerszámon. Közben mélyen a szemembe nézett, őrjítő ahogy csinálja. Hirtelen eszembe jutott, hogy a fotel talán nem véletlenül van a szobában, így javasoltam, hogy telepedjünk át oda. Örömmel benne volt, így ott folytatta a kényeztetésem. Így már én is könnyebben elértem őt, legalábbis a formás melleket, így tovább nőtt az izgalmi állapotom. A franciája nagyon változatos, volt egy olyan fejkörzős mozdulata, ami hihetetlenül izgató volt, és még soha nem tapasztaltam ilyet. Engem nagyon fel tud dobni amikor valami újdonságban van részem. Foglalkozott a zacsival is, közben egyik kezével a legérzékenyebb pontokon izgatva a botkormányt. Aztán vissza az őrjítő franciához. Igyekeztem minél tovább kitartani, de annyira jól csinálta, hogy egyszerűen inkább csak úsztam az árral és végül hatalmasat élveztem ajkai között. Nagyon kedves, türelmes volt, megvárta míg teljesen lenyugszom, és csak utána kezdett tisztálkodni. Kaptam még egy pohár vizet is. Aztán kezdődött a masszázs rész.
  • Elszámolás:

    Egy extráról tudok (popsikényeztetés), de azt most nem vettem igénybe. Az elszámolás utólag történt, minden korrekt volt.
  • Összkép:

    Petra fantasztikus lány, lesi a vendég minden kívánságát (természetesen a megszabott keretek között). Nagyon kedves, jó beszélgető partner, az erotikában pedig egészen szenzációs amit tud. És mindemellett még gyönyörű is!
Happy Massage