• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Drága sajt2!
    Először is köszönöm a beszámolódat és a címkét!❤

    Másodszor pedig köszönöm a bizalmat és a rám szánt időt, hogy meglátogattál egy ismerkedős randi erejéig, amiből egy remek beszámoló született!🥰
    Köszönöm a velem töltött élmény megírását, amiben azt hiszem minden benne van!❤️
    Várlak sok szeretettel legközelebb is!😉

    Szép hétvégét Neked!🤗

    Ölelésem,Barbi💋

    Ui:Annyit pontosítanék,hogy amikor ez a beszámoló született akkor még valóban arcos képekkel(is) hirdetem!
    Év elején lekerültek az arcos fotóim,kicsit szünettel🙃de nincs mitől tartani😁😉

  • Egyeztetés:

    Vtr-en egyeztettünk időpontot, amit gyorsan el is fogadott, másnap beszéltünk telefonon, hogy mwglegyen ez a kontakt is, elbűvölő hangja van Barbinak.
  • Megközelítés:

    Autóval közlekededőknek parkolás ingyenes, de helyet vadászni kell. Villamos a ház elött áll meg, tehát bkv is jó opció lehet. Gps odavisz, házszám egyértelmű és jól olvasható.
  • Helyszín:

    Mini garzon ízlésesen berendezve. Előszoba-konyha-nappali az ismerkedésnek, mini háló az erotikának. Fűrdö jól felszerelt, minden megtalálható, ami a tisztálkodáshoz kell. Ágy kényelmes és kellően méretes is.
  • Lány külseje:

    Nincs zsákbamacska, Barbi arcos képekkel hirdet. Egy gyönyörűség, igéző szempár pillant rád és fürkészően tekint és méreget, ahpgy megérkezel, nyugalmat áraszt hangja, csevegése megtöri a jeget az biztos. Formás, tenyérbe illeszkedő cicik vonzzák a tekintetet, majd később a kezeket is, popsija eszméletlenül ott van a szeren, szépen gömbölyödik, feszes, ruganyos, mindent visz.
  • Erotikus masszázs:

    Nem maradt időnk a masszázsra, végig a forró erotika jellemezte a randinkat, mondjuk nem is éreztem hiányát.
    Érkezésem után vízzel kínált, ismerkedős csevej, már itt elkezdett incselkedni, ölembe ült, simogatott, jobbnak láttam gyorsan elhúzni a fűrdőbe.
  • Levezetés:

    Tisztálkodásom után beinvitált a picike hálóba, ágyon csókolózni kezdtünk. Csókja intwnzív, nyelvét pörgeti rendesen, igazi barátnős és nem unja meg, szerintem Barbi is szeret csókolózni. Kispajtást finoman köszöntötte, lágyan körbenyalogatta, majd finoman elnyelte. Érzékien, erotikusan kényeztetett, ritmusra is megfelelő volt, ha akarta volna 1 perc alatt kivégezhetett volna, de szerencsémre nem ez volt a célja. Hagyta, hogy élvezzem a pillanatot, mind látványban, mind érzésben, egy kicsit rágyorsított és már jeleztem is neki, hogy érkeznek az utódok (nála nem opció a szájba élvezés) szájából kivettem farkam és olyan kézi levezetést nyújtott, hogy beleremegett az egész testem.
    Tisztogatás után feltérképeztem teste minden zugát, csókoltam száját, mélyen elmerülve tekintetében, finoman szopiztam cicijeit, pusuilgattam feszes pociját, míg végül gyönyörű illatos baba puncijához értem. Nyelvcsapásokkal puszikkal halmoztam el ölét, melyet addig folytattam, amíg kis teste megfeszült és ragyogó arccal csendben elélvezett. Csókkal köszönte meg, majd pajti következett. Szájával, nyelvével izgatott. 69-be kértem, örömmel jött fölém, arcomat, számat, nyelvemet édes puncusába fúrtam, ő kényztetett rendületlenül, ráérzett az itódok érkezésére és nagyot élveztem kis kacsói között.
    Letiaztogatott, órát néztem pont lejárt időm, öltöztem és vissza a valóságba.
  • Elszámolás:

    Adatlapján szerepel a rózsacsokor méret, a vtr bejelentkezés plusz 15 percenagyon hasznos, mert csak úgy repül az idő Barbival.
  • Összkép:

    Egy igazi bombázó, teljesen bártnős randevú, bármikor szívesen visszamegyek hozzá.
Happy Massage