• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés Sophie-val zajlott és ő egyeztetett Carina-val. 4 kezes programot kértem tőlük és hamar találtunk megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    A megközelítéssel sosincs gond, mert mindig jó a közlekedés errefelé. A Deák téren három metró is megáll és a buszok mellett trolik és villamosok is vannak itt. A parkolás megoldható, mert van hely a közelben
  • Helyszín:

    A jól ismert Happy szalon. A bejárat mellett; a ház oldalára is ki van téve egy tábla masszázs felirattal és a kapucsengő számával. A lépcsőházba az emelt is jelölve van és mondhatni, hogy ezt szinte lehetetlen eltéveszteni. Az útbaigazítást ezek nagyban segítik. A lakás már ismert számomra. 3 szobás kuckó és mi most a középső helyiségben voltunk. Ez a szoba masszpados, míg a másik kettő tatamis. Most is a szalon végén lévő fürdőszobát használtam, de csak a folyosóra nyíló ajtón át közlekedtem.
  • Lány külseje:

    Sophie-t már sokszor leírtam külsőleg, ezért nem tudom mi újat írhatnék róla. A képek szinte mindet elárulnak a külsejéről. Sophie egy helyes arcú fiatal lány. Vékony alkata mellet átlagos méretű cicik és popsi jellemzi őt, mert mindkettő olyan markolni való fajta és a lábai is kecsesek. Fekete ruciban nyitott ajtót, alatta csak egy fekete tanga volt.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor üdvözöltem mindkét lányt és bemutatkoztam Carinának. Cipő le és irány a szoba. Levettem a ruháimat és addig Sophie ellenőrizte a fürdőt és Carina-tól kaptam törölközőt. Elvonultam tusolni és mikor lemostam magamról az út porát akkor visszatértem a szobába. A lányok már ott voltak és már megszabadultak a fogadószett-től. Carina-hoz léptem és simogattam egy picit majd felfeküdtem a masszpadra. Sophie lemeztelenítette magát és Carina megszabadult a melltartójától. A bokáimnál kezdték a masszázst és fokozatosan haladtak felfelé. Volt egy kisebb váltás, mert amikor végeztek a lábaimmal akkor Carina áttért a talpmasszázsra. Sophie ekkor már a derekamnál járt és haladt feljebb a hátamon. Mikor véget ért ez a rész akkor Carina csúszkált a hátamon és Sophie párszor benyúlt. Ez nem tartott sokáig; mert elhangzott a varázsszó: megfordulhatsz.
  • Levezetés:

    Forduláskor felültem és adtam pár puszit Carina-nak. A bimbópusziba is beleegyezett, ezért oda is adtam egyet-egyet. Még simogattam egy picit majd a hátamra feküdtem. Carina szemből csúszkált rajtam és utána Sophie is. Sophie csúszkája közben Carina elkezdte a lingamot. Mikor Sophie leszállt rólam akkor megfogta a kezemet és a mellére rakta ezért azt simogattam és éreztem, hogy Carina aprólékos technikájában elkezd újabb fogásokat alkalmazni. Carina lingamja elég kellemes tempójú és ez a se nem gyors; se nem lassú tempó az amit igazán szeretek. Tovább fokozódott bennem a kéj és Sophie simogatta a testem több pontját és végül Carina a tudása legjavával juttatott el a véghez. Megtörölgettek és utána frissítőt fogyasztottam.
    A szobáéba visszatérve elfogyasztottam a maradék frissítőt és utána visszavettem a gönceimet. Carina közben rendbe rakta a szobát és Sophie is öltözködni kezdett. Mikor végeztünk ezekkel, akkor rendeztem a csokrot. Ki az előszobába a cipőmhöz és mikor ezt is visszahúztam magamra, akkor búcsúpuszik és ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és igazából szóba sem került. A szalon oldalán mindig megtaláljuk az aktuális csokor méretét.
  • Összkép:

    Felejthetetlen egy szeánsz volt ez a mostani. Ismét egy nagyszerű páros és még nagyszerűbb élménnyel lettem gazdagabb. Utó-karácsonyi ajándéknak ez tökéletes volt.
Happy Massage