• Lèna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül történt a kapcsolatfelvétel 2 nappal korábban, a javasolt időpontot elfogadta és a telefonszámom megerősítése után már mehettem is.
  • Megközelítés:

    A cím tökéletesen pontos, Vácival párhuzamos utca közel a Dózsa György úti metro megállóhoz.
  • Helyszín:

    Kedves kis új építésű lakás, szépen berendezve és tisztán tartva kellőképpen sok tükörrel. A fürdőszoba tiszta és rendezett, több féle tusfürdő és száraz puha törülköző fogadott.
  • Lány külseje:

    Várakozáson felüli, a képeknek megfelel a valóság de a kisugárzása és a személyisége élőben még jobbá, élvezetesebbé teszi a találkozást. Szép arcú, sportosan nőies alkatú hölgy szilikon cicikkel.
  • Action:

    Rövid liftezés után felértem a megadott emeletre és balra fordulva már nyilt is a közvetlenül liftajtó melletti lakásajtó ami mögött Léna kedvesen puszival fogadott egy fekete kis köntösben. Egy rövid ráhangolódó beszélgetést követően megkaptam a törülközőmet és már indultam is a fürdőszobába ahonnan viszaérkezve már az ágyon ülve várt. Egymást simogatva, csókólózva kerültünk közeebb és közelebb majd kérésemre franciázni kezdett. Lassan, érzékien, nagy gyakorlattal kezdte a makkom szivogatását, a nyelvkörzéseket, az egész rúd végig nyalogatását, golyó szopit gyakorlatilag kéz nélkül ami kimondottan kellemes volt. Az ágyon állva kezdtük a franciát majd lefeküdtem itt a falon található apró tükörben pont láttam a farkamon sűrűn bólogató lófarokba kötött csinos fejet. Az első menet befejezését a nappali nagy, egész falas tükör előtt kértem amit előttem térdelve tökéletesen le is hozott. Az ágyon heverészve egy rövid, két menet közti beszélgetést során Léna egy határozott, inteligens magabiztos nő személyiségét mutatta ami számomra kimondottan izgató volt. Hamarosan visszatértünk a tettek mezejére és egy gyors orális szexet követően már szaxeltünk is, ő hason fekve én pedig hátulról felette az ágyon amjd feltérdelt négykézláb és itt kértem át magam popsiba egy kis sikosítás után. Így folytattuk elősször négykézláb én mögötte térdelve majd míg ő nyégykézláb puccsított én állva felülről fölé hajolva de mivel ez meglehetősen fárasztó volt így visszatértünk az ő hasal én pedig felette pozícióra de sajnos itt kicsit sok voltam már popsiba így egy gumicserét követően visszatértem punciba. Szexeltünk az ágy mellett állva, határozott intenzív lökésekkel, kimentünk a nappali kanapéra a nagy tükör elé ahol ő a kanapén térdelt én pedig hátulról dugtam majd én a kanapén ülve ő pedig nekem háttal lovagolt. A vég ismét a szájában ért az ágyon fekve egy komolyabb kéz és száj munkát követően. A végén egy villámzuhanyzást követően elbucsuztunk, gyakorlatilag percre pontosan kihasználva az 1 órát.
  • Elszámolás:

    Korrekt a megbeszélteknek/adatlapon jelzettnek megfelelő elszámolás, extrát nem vettem igénybe (nagyon sok minden az alapban található).
  • Összkép:

    Kellemes, intenzív randi volt, sok pózzal és változatos helyszínekkel a vendéglátóm kedvessége és szexi megjelenése tette igazán emlékezetessé.
Happy Massage