• ZOÉ❤️

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zoé hirdetését itt az oldalon láttam. Már régebb óta ismerem, visszajáró vendége vagyok, (kb. havi szinten randizunk) így mindig vtr-en keresztül foglalok időpontot. Nagyon rugalmas, most pl. a kiírt rendelési ideje előtt fél órával hamarább fogadott a kedvemért.Telefonon elég nehéz elérni, elfoglaltsága miatt, de nem lehetetlen.
  • Megközelítés:

    Én mindig kocsival megyek és szinte mindig közvetlenül a ház előtt tudtam parkolni, ami fizetős. Most kivételesen a kereszt utcába volt hely. (kb. 200 m-re a kaputól) GPS pontosan ismeri a címet. A megadott cím pontos, eltéveszthetetlen. BKV-ét nem ismerem, de szerintem az is van. (busz, troli biztos) Bejutás is egyszerű. Érkezéskor telón felhívom, kódot kapok és már bent is vagyok. Kaputól pár lépés az ajtó, ami nyitva vár.
  • Helyszín:

    A ház nem ma épült, így ráférne egy kis tatarozás, de nem lakást venni mentem, így ez engem nem is érdekelt.
    A lakás viszont annál pöpecebb. Frissen, ízlésesen felújított. Elrendezése számomra egy kicsit furcsa, de a lehetőségek ezt adták. A nappaliból egy viszonylag hosszú, keskeny, folyosószerű konyhán keresztül juthatunk el a fürdőbe és a tett színhelyére. A lakásba mindenhol rend és patyolat tisztaság.
    A fürdő zuhanyzós, mindennel jól felszerelt.(nagy puha, illatos törcsi, millió tusfürdő, szájvíz, kis poharak stb.)A tetthely egy nem túl nagy, (de nem is kicsi) szoba, ami számomra egy kuriózum. Nem a megszokott vöröses félhomály dominál,hanem viszonylag világos, fehér színek és fények dominálnak. Egyik kedvenc színem a fehér, ezért ez azonnal megfogott. Első talink alkalmával ezt meg is jegyeztem neki. Középen egy hatalmas, magas francia ágy van. Ezen történik minden, (megadott kereteken belül) mi szem-szájnak és érzékeknek ingere. Az apróságokat egy komódra lehet lerakni, a rucit pedig egy fotelba,v. székre.
    (nem emlékszem pontosan.)
  • Lány külseje:

    Na itt kezdődik a varázslat. Meglátni és megszeretni (nem félre érteni!!) egy pillanat az egész.Számomra az igazi NŐ! Ajtón belépve egy fölöttéb csinos, kedves, bájos hölgy fogad, akit jobban megismerve, stílusa és kisugárzása még inkább elvarázsol.
    Ajtón belül cipő, kabát levet, puszi-puszi és már simizném is, de hideg a kezemn ezért ezt halasztom, pedig a selyem köntös alatt (amibe fogadott) nem volt se melltartó, se bugyi. Ezért gyorsan átadtam apró ajándékom és a borítékot, hogy minél előbb végezzek a kötelező tusolással. Egyébként is szeretem előre rendezni az anyagiakat, hogy később ezzel ne keljen foglalkozni. Imádom bársonyos, hibátlan, szoli barna, illatos bőrét simizni. Már ez felér egy fél élvezettel.
  • Erotikus masszázs:

    Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt.
    De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.
  • Levezetés:

    És akkor itt folytatódik a varázslat.
    Fürdőből kilépve szembe jött velem a konyha felöl még köntösbe. Én különösen szeretem "kicsomagolni" vendéglátómat a kis ruhácskákból, (ezt ő is tudja). Szobában az ágy mellett még állva elkezdtük egymást nagyon finoman simizni apró puszik közepette. (csók sajnos nincs) Most már bátran benyúltam a köntös alá is (nem volt hideg a kezem) és felfedeztem gyönyörű kebleit, amelyeket rögtön meg is pusziltam. A köntöst lassan lehámoztam róla és az ágyra döltünk. Itt folytattuk a megkezdett kényeztetést.
    Ő rátalált ekkor már merev hímtagomra én pedig a ciciket kényeztetten szájjal és nyelvemmel, majd apró puszik sokaságával elindultam délre Végig pusziltam hasát, ágyékát és formás comjai belső felét. Csak ezután kezdtem szép lassan az "éden kerttel" foglalkozni. Az valami észbontóan illatos és finom. Nyelvem segítségével
    próbáltam kedvébe járni. Minden tudásom beleadva egy idő után diszkréten jelezte, hogy jó úton járok.
    Egyre szaporábban vette a levegöt, kis hang hatások kíséretébe, majd megremegett egész teste.Csúcsra jutott a drágám.
    Kis pihi után én feküdtem hanyatt és átadtam magam az élvezeteknek.
    Ő is kis puszikkal déli irányt vett.
    Leérve elkezdte a zacsit finoman kényeztetni közbe a rudat símogatta. Kis idő után végig nyalta a rudat és hamm bekapta. Csodás érzés volt meleg ajkai közt lenni és érezni nyelv játékát a makkomon. Közben körmével lehelet finoman a golyókat karmolászta. Isteni érzés volt, és egyre közeledtem a csúcs felé, amit még nem akartam. Közbe szájacskája le-föl járt a rúdon. Néha mélyebben is bevette és egy idő után ezt már nem bírtam és a szájában elszálltam. Kellett egy kis idő míg magamhoz tértemn de ő végig kìsért a vissza úton is. Ezután volt még kis időnk amit egymás mellé búlyva, egymást símogatva beszélgetéssel töltöttünk. Zoé nagyszerű beszélgető partner is. Komoly dolgokról is lehet vele csevegnin, akár magán életi dolgokról is.
  • Elszámolás:

    Zoénak tudtommal nincsenek extrái. Az van ami az adatlapján szerepel és az ténylegesen is van. Rendkívül korrekt. Amit megbeszélünk az úgy van.
  • Összkép:

    Zoé számomra az egyik legkedvesebb és álltalam az egyik legkedveltebb vendéglátó. Mindig várom az újabb randit, és mindig max. elégedettséggel távozok. Eddig csak 1 órás randijaink voltak, de fontolgatom a hosszabb időt. Mindent köszönök neked, és ha Te is úgy akarod akkor találkozunk még.
    Azt hiszem nem tudok még "istennő" besorolást adni, pedig az vagy.
    Millió puszi.
Happy Massage