• Emily

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta a kedvenceim közé tartozott és úgy voltam vele, hogy karácsony előtt egy kis bónusz nekem is jár,úgyhogy felhívtam telefonon mindent is megbeszéltünk ami érdekelt ,randi előtt kb 1 héttel , utána pedig rairtam vtren és ott is egyeztettem vele párszor
  • Megközelítés:

    Gpssel mentem , parkolás a ház előtt , fizetős de mindig van hely cserébe , BKK rajongóknak is ideális az elérhetősége
  • Helyszín:

    Új építésű társasház alacsony emeleten található a lakás , nagyon kis tüftig, csilivili mint a vendéglátó személye. Nappali és konyha egyben , karácsonyra hangolva nagyon jó dekorelemekkel berendezve,fürdő tiszta igényes , friss torcsivel és mindennel ami kell a tisztasaghoz,babaszoba nagy francia ággyal és szobainas ahová a cuccainkat igényesen ledobhatjuk akarok mondani felakaszthatjuk rendesen igényesen .
  • Lány külseje:

    Emily egy nagyon különleges szép lány , halokontosben fogadott ami sejtelmesen mutatta tökéletes alakját , hosszú barna haja, barna szempár szép arcú lányok táborát erősíti. Cicik sebész által faragottak , a popsi kerek ahogy kell, Emily tesz is érte , és nála a kemény popsi az ténylegesen az. Puncika cuki 😜kis ajkak piha puha tökéletesen szormentes. És rengeteg tetkoja van , Emily egy művészeti alkotás , miután én szeretem a lányokat és a tetkokat is ,nem okozott nagy fejfájást az osszefirkalasa ahogy más kollégák szokták néha írni ha belefutnak egy tetovált lányba. Illik hozzá az összes és az amúgy is érdekes izgalmas személyiségéhez hozzá ad meg egy pluszt ez a rengeteg művészi rajz. Szóval nálam plusz pont érte .
  • Action:

    Szóval felmentem megérkezés után az emeletre , ajtó mögött Emily várt a köntösben , puszi puszi, utána ajándék rendezése hogy ne zavarjon a továbbiakban. Majd leültünk beszélgetni egy kicsit , közben megkinalt vízzel , plusz karácsonyi sutikkel amik maga csinált , szóval Emily a tökéletes vendéglátó már az elején . Beszélgettünk egy kicsit , aztán meg egy kicsit és láttam hogy kicsit elszaladt az idő , de nagyszerű beszélgető partner is. Megmutatta a fürdőt , amit villámgyorsan abszolvaltam majd be a jatszoszobaba. Mar meztelenül feküdt az ágyon és csábos mosollyal az arcán , én csak néztem egy darabig hogy de szép nő. Utána mellé heveredtem és csókolozasba kezdtünk közben simogattam a tökéletes testét . Majd úgy döntöttem hogy a puncikat muszáj kicsit megnyalintaanom ami jól sikerült sztem 😊átvette utána az én alkatrészem kezeleset ami igazi barátnős bőnyálas kényeztetés volt , majd kértem egy 69 pozit hogy kipipaljuk azt is . Emily felgumizta a nyáltól csöpögő farkam és utána lassan beereszkedett , és lassú tempóban baratnosen szeretkezni kezdtünk lovagló pózban csokolozassal vegyítve az amúgy is tökéletes feelinget. Elotte megkért hogy ne legyek béna😜 lovaglás közben sikerült elmenni mondta is hogy ő már végzett is úgyhogy a benazast elkerültem 😜 ezután megfordítottam lovaglas közben missziosba ott is sikerült elmennie , de a puncijanak a szoritasa,a csókja , és a hangjai nekem is elhozták a végét az akciónak, a gumiba sikerült egy hatalmasat élvezni . Nem engedett el meg utána magában tartott és kicsit még mozogtunk .
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem ahogy illik hogy ne legyen a továbbiakban zavaró
  • Összkép:

    Tökéletes , mind személyiség mind testalkat , és a szex is abszolút nyújtja a barátnős érzéseket . Tökéletesen elégedett voltam, vagyok kicsit túl is leptuk az időt , én jeleztem hogy már mennem kéne 😁 a végén még adott egy kis ajcsit , nagyon cuki volt . Megyek még .
Happy Massage