• Zoé

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  VTR-en,néhány üzenetváltással.Már itt érezhető , hogy Zoé kedves és készséges hölgy, mivel kisebb bénázásaimat is nagyvonalúan és humorosan kezelve siklottunk át a részleteken, mint kés a vajban...Az elsőre megadott időpont először nem volt elérhető de szerencsére egy lemondás miatt létrejöhetett a randi az általam preferált időpontban.
 • Megközelítés:

  Autóval érkeztem, némileg zaklatott állapotban , mert késve tudtam elindulni a munkahelyemről ezért nem kevés KRESZ szabályt mellőzve, "mint az őrült ki letépte láncát" robogtam keresztűl a fél városon, hogy a lehető legkevesebb késéssel tudjam kezdeni a randit.BKV is jó lehet,a közelben villamosmegálló.Több járat is közlekedik errefelé.
 • Helyszín:

  Jó állapotban lévő újabb építésű lakóparki társasház emeleti lakása. A bejutásról érdemes pár szót ejteni: kettős bekódolással juthatsz be. Először az utcafronti ajtót,majd a belső udvarról nyíló lépcsőházi bejáratot kell a kedves vendéglátónk által telefonban megadott kóddal megadásra késztetni. Ezután lifttel fel a megadott emeletre és ajtószámhoz sietsz és nyilik is az ajtó TÁDÁM!
 • Lány külseje:

  Tádám! Ami először mellbe üt az Zoé külseje. Kislányos vékony alkat , tökéletes alakkal. Igézően szép szemek , husós harapnivaló ajkak és pajzán mosoly várja az egyszeri megtévedt MT-t az ajtóban. Ami ezután jön azt mondanám igazán üditőnek. Teljes természetességgel csacsogunk,mintha évek óta ismernénk egymást és éppen csak felugrottam volna egy gyors numerára az egyetemista szeretőmhöz. Kedves , bájos , cserfes és lehengerlő. A pozitív energikus sítlushoz kacérság és minden ízében nőiesség párosul egy bársonyosan feszes fiatal nő képében. Felteszi a kérdést, ugyanis most vett egy új mellbimbó diszt, egy ragasztott változat de eszméletlen jól áll Neki."Maradhat?" - Persze! A sajnálatos 15 perces késve érkezés ellenére is az első 3 perc után úgy éreztem Ő valami maradandó nyomot fog hagyni bennem... Így is lett.
 • Action:

  A szuper fogadtatás után -mivel 45 perc maradt csak a bénázásom miatt - egy gyors egyeztetés .Karácsony révén +2 extra az alapban ( VTR bejelentkezés + karácsonyi gratis :)
  VOW ez szuper. RÖgtön erre is ráígértem és kértem egy 3. extrát,így: csók, mélytorok és kényszer. Ezután balra el a fürdőbe egy gyors zuhany, szájvíz és vissza a tündérlányhoz.Mivel a zuhany alatt állva már erősen beindult a korábbi látványtól a fantáziám,meredő farokkal lépdeltem vissza a hálóba. Kedvesem, a franciaágy mellett állva egy tangában és a fent említett díszekben , valamint széles mosollyal az arcán fogadott. Egy rövid incselkedés után nincs erre jobb szó egymásnak estünk, heves csókcsata kezdődőtt,majd az ágyra invitált. Itt megadva magam, hanyat vágodva elkezdődhettet az élményutazás Ő térdelve , fenék bepucsitva az ágy melett elhelyezkedő tükör felé...elkezdte a franciás kényeztetésemet. Gyönyörködtem a hibátlan domborulatokban, eszméletlen kerek és feszes mindenhol, eközben változatossan kényeztetett némi mélytorkos elemeket is bevetve nagy lelkesedéssel "gyötörte" a velem egykorút.Itt jegyezném meg , hogy sokszor felnéz tartja a szemkontaktot és rendkívül inspiráló megjegyzéseket tesz,ezzel csak tovább hangolva eddig sem alacsony motivációs szintemet.Rövid idő múlva kértem, hogy forduljunk 69-be mert már szeretttem volna én is kényeztetni. Uraim! Itt sem kellett csalódnom. Csodás kislányos, tükörsimára borotvált , finom kehely várt,melyben nagy élvezettel merültem el. Ezután felajánlotta, hogy álljunk az ágy szélére, ő lelógatja a fejét, folytassuk így..lehet erre a kérésre nemet mondani? Mivel,sajnos nem vagyok a régi formában, ezt a pózt csak rövid ideig folytattuk.Gyors köppenyhúzás és kezdetét vette a második felvonás.
  Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen adtuk oda - vissza a prímet egymásnak.Kiálltam az ágy szélére és dogyban folytattuk , itt újra lehet gyönyörködni a tökéletesen ívelt kerek, izmos formákban. A befejezéshez éreztem, hogy kell még egy csavar , ezért ráfordultunk a klasszikus miszire.Ekkor egy hirtelen gondolattól vezérelve rákérdeztem: ugye Te nagyon hajlékony vagy? MIre ő spárgába vágta magát előttem az ágyon én pedig az elém táruló csodás látványtól majdnem vágtam egy hátast , szerencsére megőrizve a jelenlétemet tettem a dolgomat.Talán ez volt a legszebb rész:egyre vadabbul toltam, Zoé egyre hangosabban nyögdécselt és olyan fantasztikus arcjátékkal és szem játékkal ajándékozott meg -remélem Ő is élvezte - hogy ezt képtelenség volt sokáig bírni. Bezudítottam a tárat a gumiba. Levegő után kapkodva terültem el mellé az ágyra. Egy perc blackout is lehetett mert arra eszméltem, hogy finoman beszél hozzám,majd egymást dícsérve lefűztük az elmúlt fél óra történéseit. Gyorsan el a fürdőbe. Megbeszéltünk egy franciás kényeztetős második menetet.Ekkor már csak kb 10 perc maradhatott a második menetre,ezért próbáltam gyorsan visszatérni és összeszedni magam. Minden dícséretem az övé mert az óra végéig kitartóan kényzetettett de nem az Ő hibája, hogy nem sikerült.
 • Elszámolás:

  Előre rendeztem. Három extrával: csók, mélytorok, kényszer.Ebből kettőt ajándékba kaptam.Egy a VTR , egy karácsonyi gratis. Über korrekt! :)
 • Összkép:

  Elbűvölt! Soha nem írtam még rá senkire randi után,Vele tettem meg először. Egész biztos, hogy lesz folytatás. Szerintem maradt még kettőnk között sokminden ,amit ki tudunk, hozni egymásból.Nem mellesleg kifelé menet bemutatott a barátnőjének is.Ezzel egy páros lehetőség is erősen potenciális lehetőséget tartogat a jövőre nézve. Nagyon köszönöm Zoé és remélem egy kicsit Te is élvezted a randinkat. Visszatérek. :)
Happy Massage