• Adèl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Én mindig telefonon egyeztetek. Nekem így a legegyszerűbb. Általában gyorsan akad valaki a csapatból, aki felveszi és tájékoztat. Pár hónapja még jó esélyem volt aznapra is megfelelő időpontot kapni, de mostanában már célszerűbb 1-2 napra előre foglalni. Azt hiszem már több kolléga rájött, hogy ez tényleg egy jó hely. Délelőtt 11-től már érdemes próbálkozni, déltől szinte biztos a siker. Az előre foglalás működik, de aznap megerősítő telefon/sms szükséges.
  • Megközelítés:

    IX. kerület, Boráros tértől pár perc séta. Villamos, busz, tömegközlekedés ideális, a parkolás úgy gondolom nem mindig egyszerű, és persze fizetős is.
    A telefonban mindig pontos címet adnak. Könnyű odatalálni, GPS ismeri, de a ház előtt nem lehet parkolni. Telefonon 2 számjegyű kapukód, lift a sokadikra, és már nyílik is az ajtó. A lányok annyit kérnek, hogy vagy egy szinttel feljebb, vagy lejjebb szálljunk ki a liftből. Az érdeklődő szomszédság miatti óvintézkedés csupán.
  • Helyszín:

    A bejárati ajtó hangszigeteléssel van ellátva. Az előszobában ülőke, fogas, cipőkanál. Innen nyílik a két dolgozószoba, a fürdő, és a lányok privát szobája. Viszonylag nagy, tiszta és kényelmes fürdőszoba káddal, zuhanyfüggönnyel, sok tusfürdővel. Nem jöttem rá, hogy hogy csinálják, és főleg mikor, de mindig nagyon tiszta a fürdőszoba, és száraz a kilépő. Van szájvíz, eldobható fogkefe és többféle TicTac is. Egyik szoba kifejezetten nagy, tágas, de a kisebbik szobában is lehetne kényelmesen táncolni. Nagy, kényelmes, széles matrac, nem túl kemény, nem túl puha. A matracon mindig friss cserelepedő, a párnán tiszta törölköző. És persze tükrök a mozihoz. Van 1 fotel a ruhát lepakolni. Hangulatvilágítás, kellemes hőmérséklet, és jó levegő. Mindig megkínálnak ásványvízzel és csokival. Minden zuhanyhoz külön, száraz, friss törölközőt kapok. Kritikus szemmel is elég nehéz lenne hibát találni. Komolyan odafigyelnek a vendég igényeire. Ami engem külön megfogott, hogy a ruháimat, táskámat, telefonomat bátran hagyhatom a szobában. Amikor elmegyek pancsolni, Adél kimegy a privát szobába, és velem együtt jön vissza. Teljes a diszkréció.
  • Lány külseje:

    Ez a rész nyilván erősen szubjektív, egyéni ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik. Adél a fiatalabb generációhoz tartozik, de már nem tapasztalatlan kezdő. Nem nádszál, kellemesen telt típus. Ismerkedéskor nem marad üresen a kezem. A képei valódiak, de egyértelműen nem profi fotós készítette őket. Arca bájos, mosolygós. Kacér mosolya és szeme huncut csillogása már az ajtóban előrevetíti a várható kalandot. Az ikrek kellemesen kézbesimulnak, egyelőre dacolnak a gravitációval. És hogy mi a kedvencem? A hangja, a stílusa, a kedvessége, a humora. Mindig feldobja a napomat. Nagyon értelmes csaj, kifejezetten jót lehet vele beszélgetni. Is. Nem tudom miben fogadott, nem igazán figyeltem erre, de elég hamar lekerült.
  • Erotikus masszázs:

    Én komolyan úgy gondolom, (persze ez saját vélemény) hogy ez az igazi erotikus masszázs. Vagy inkább szeretetmasszázs. Vagy ilyesmi. Az én személyes aktivitásom tulajdonképpen kimerül annyiban, hogy átadom magam az élvezetnek. Adél minden alkalommal újra és újra elvarázsol. Tanulta a masszázst, és eredményesen használja is a tanultakat. Valami eszméletlenül ráérez, hogy mi jó nekem. Profi. Hason kezdünk, (mármint én). A talpamtól a nyakamig lassan végigmenve megkeresi (és meg is találja!!!) az erogén zónákat, és változó erősséggel és technikával kezelésbe veszi őket. Ujjbeggyel, körömmel, tenyérrel, szájjal, nyelvvel. Folyamatosan figyeli a reakcióimat. Soha nem kellett még szólnom, hogy ne így, hanem úgy. Valahogy eltalálja. Ráérez. Ért hozzá. Akarja és tudja is jól csinálni. Kb fél óra után fordulás. Ezután sem gyors befejezés jön, hanem továbbra is simogat, csókol, még feljebb emel. Persze van rá lehetőség, hogy én is aktívan közreműködjek a történésekben, de általában csak önző módon élvezem a kényeztetést. Az első alkalommal Adél mondta, hogy „lehet ezt még fokozni”. Akkor nem hittem neki, most már meggyőzött, hogy tényleg lehet. A másfél órát nagyon jól kihasználva, jól időzítve érkezik a végkifejlet. Tüzijáték, trombitaszó, csillaghullás, hosszú mámor. Nem siettet, nem beszél, nem matat. Mint egy figyelmes barátnő. Van még időm egy gyors zuhanyra. Öltözés, hideg ásványvíz, csoki, búcsúcsók. És a liftben már nézem a naptárt, hogy mikor tudok jönni legközelebb.
  • Levezetés:

    Nem igazán különül el a masszázs és a levezetés. Voltam már több helyen, ahol kaptam kellemes masszázst, és általában eldönthettem, hogy az elején, vagy a végén szeretném a csúcsot. És ezt a két részt jól külön lehetett választani. Itt végig masszi van, de az első perctől kezdve szikrázik a levegő az erotikától. A simogatás, a lazítás, az izgató érintések végig jelen vannak. Persze nem biztos, hogy másnak is ez a stílus a nyerő, de hogy nálam erőteljes függés alakult ki, az tény.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak nyilvánosak, korrekt az elszámolás, nem merülnek fel rejtett költségek. Semmi kellemetlen meglepetés. Másfél óra élmény + választható extra, és egészen barátságos számok. Én előre szoktam letenni.
  • Összkép:

    Az összkép számomra erősen meggyőző. Mentem már jókedvűen, meg fáradtan is. Voltam stresszes, ideges, szétesett, kialvatlan. Adél azt mondja, szereti a kihívásokat. Hát kétségtelen, hogy még soha nem csalódtam. Nekem nagyon bejön, számomra különleges élmény. Szerintem érdemes kipróbálni. Köszönöm Adél, várom a következő találkozást.
Happy Massage