• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés időpontok ütközése miatt 2 nappal akkor előre történt VTR-en, Melinda mindig gyorsan, kedvesen válaszolt.
  • Megközelítés:

    Móricz Zsigmond kórteremben közeli kis utca, minden BKV rendelkezésre áll, a parkolás problémás, de kitartással, időben érkezéssel megoldható.
  • Helyszín:

    Az utca régi hazai között egy újabb épület rendezett, korrekt, megfelelő diszkrecióval. A helyszín lifttel, majd a folyosó végére sétálva érhető el. A lakás egyszobás garzon, ami a célnak megfelelő, érződik, hogy Melina nem rég költözött be, de ez semmiben nem jelentett hátrányt. A fürdő tiszta, a zuhany ajtóval óvatosan kell bánni, a törölköző új, kicsit szöszölt meg, erre érdemes figyelni. Tusfürdő, szajviz, stb minden rendelkezésreáll.
  • Lány külseje:

    Melinda utcai ruhában az ajtó mögött fogadott. Kedves arc, karcsú test, de ami a legfontosabb az a személyisége. Végtelenül kedves, komunikativ, mindenben témáról lehet vele társalogni. Az egész ottlétem olyan volt, mintha egy régi ismerősnek járnék, akivel az örömöket is megosztjuk egymással.
  • Action:

    Megérkezésemkor Melinda az ajtó mögött várt, majd a cipő levétele után az asztalhoz invitálta, inni kínált, majd vagy 15 percig beszélgettünk minden féle dologról,(ki hogy készül az ünnepekre, bevásárlás nyomora, stb) ami megnyugtató volt és jól esett. Jelezte, hogy amennyiben maradni szeretnék megfelelő számomra (persze, hogy az volt) akkor mehetek zuhanyozni. Viszont kérdeztem, maradtatok e amire igent hallva, csokrot az asztalra helyezve vágtaztam is fürdeni. A zuhany alatt bejövő, folytattuk a beszélgetést ami tovább fokozta a régi ismerős érzést. Visszatérve a szobába már meztelenül csókokkal kezdtünk, majd Melinda mellkasomat végig csókolta majd a szájába vette nemes részem és egy érzéki, nyalogatos felvezetés után egy igazi mélytorkos francia vette kezdetét, nem sajnálja a környéket sem, nem sporoval a nyál használatával. Éreztem, hogy a mai ötletem erről fog szólni. Kértem, jelezze ha valami nem megfelelő és megfogva fejét elkezdetem azt raszoritani farkamra. Nem volt negatív jelzés, így hosszan élvezettel szeretkezés a szájával, torkaával az én ütemének, kedvemnek megfelelően. Egy idő után atkerultunk az ágyra, Én a hátamra, Melinda a lábam között és folytattuk a kenyeztetesemet. Sor került mindenre ami férfinek kedves, mélytorok, popsi izgatás nyelven, (szetlefetyelte az anuszom), hosszasan. Melina kérdezett szeretnék e mást is, de jeleztem erre vágyok. Hosszasan kitartóan csinálta, kedvemre tett minden módon, majd egy hatalmasat élveztem a torkára, de az igazi kényeztetés ekkor jött, hosszasan, nyalgatva, szopogatva, farkam lankadásáig játszott velem ami hihetetlen élmény volt, ezt át kell élni.
  • Elszámolás:

    Az elején, teljesen korrekt az élmény mindent megér.
  • Összkép:

    Az általam ismert egyik legjobb, vendéggel végtelenül kedves, önmagát teljesen átadó szolgáltató.
Happy Massage