• Bius Szomszéd lány

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bius Szomszéd lány reagálása

    Kedves TJ HOOKER !

    Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson.
    Igaz,hogy a masszázs suli mellé jártam,gondoltam ha masszőz szeretnék lenni legyen egy prémium minőségű masszázs padom is :)
    Köszönöm szépen a Karácsonyi Beszámolódat,ami jó lett :)
    Ha van időd és kedved várlak egy kis relax rosszalkodásra

    Kellemes Ünnepeket kívánok
    Bius :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el a Kisasszonyt. Először kérdte hogy VTR-en egyeztessünk, de jeleztem neki hogy ahhoz ajánlások szükségesek, amim nincs, aztán megkérdezte be vagyok-e regisztrálva, mondtam igen (elhitte). Ezt követően megkérdeztem a 1,5 órás etap elszámolási volumenéről, mire mondta hogy láthatom az adatlapján - finoman ismét jeleztem hogy nem mindenki láthatja - ekkor megnevezete a rózsacsokor méretét. Innen már sínen voltunk: helyszín egyeztetés és az időpont fixálása pillanatok műve volt.
  • Megközelítés:

    GPS, az ajtó elé kormányzott :) Kicsit féltem a parkolástól, mert a XIII. kerület ezen része (közel az Erste toronyhoz az Árpád hídnál) emlékeim szerint a reménytelen kategória... de kellemesen családtam, mert több szabad slot is rendelkezésre állt. A házon nagy táblán a házszám, eltéveszthetetlen. Bár kocsival mentem, aki BKV-val közelít annak is jó hír hogy több jármű csomópontjához is közel van.
  • Helyszín:

    Lakás tip-top (sokkal jobb mint amit kívülről vártam). A törülköző elsőre érdesnek tűnt, mint amit már 40227640357-szor kimostak (és valószínűleg így is van), tusfürdőből több is van, de senki ne várjon Neutrogena kollekciót, inkább tiniknek való axe és társai. Szájvíz és kis (egyszer használatos) poharak rendelkezésre állnak. A kád nem egy Hilton, de a célnak megfelel (tiszta volt) és a zuhanyfüggöny miatt a fürdőt sem áztattam szét.
    A szobában rendes masszázságy ami abszolút pozitív csalódás volt, illetve e mellett egy franciaágy is helyet kapott.
    Kellemes félhomály és még kellemesebb zene szólt, valamint találkoztam a vendéglátó kissé morgós, de csupaszív kutyájával aki külön elzárva a konyhában volt (én kértem a találkozót, kutyás vagyok :D ).
  • Lány külseje:

    Egy magas, vékony a képeknek 100%-osan megfelelő lány (hölgy) fogadott.
    Hihetetlen kedveséggel, öleléssel. Gyönyörű piros / vörös bodyban.
    A vékony, de nem izmos kategóriába tartozik. Tényleg a szomszéd lány státusz a legjobb szó rá: elsőre talán meg se nézed, de nyáron amikor fürdőruhában elflangál előtted, majd eltörik a nyakad úgy nézel utána. :)
  • Erotikus masszázs:

    Igazából a masszázs miatt mentem (elsődlegesen), ami kellemes volt és szakszerű, bár nem túl erős, viszont szuper! Hosszan tartott ami közben átbeszéltük az ünnepi szezon szokásos dolgait: bejgli sütés (a receptemet is odaadtam később, mert elkérte). Szóval csevegés volt szinte végig. Amikor elértünk olyan pontokra amit kifejezetten kértem hogy gyúrjon át ott néha csöndben maradtam és vette a lapot, olyankor ő is visszább vett a kommunikációból.
    Lehetett volna erősebb is, de írja az adatlapján hogy nem sportmasszőr, szóval egyáltalán nem vettem zokon.
  • Levezetés:

    Kb 1 óra masszázst követően keveredtünk át a franciaágyra és itt igazi csókcsatákba (full barátnősen) keveredve én kényeztettem először, amit igencsak jó néven vett.
    Közben természetesen én is felizgultam - nem kicsit - szóval jeleztem hogy következhetne az én "szórakoztatásom", mert kész vagyok :D
    Bevallom hihetetlen jól csinálja: először csak a kezével majd az ajkaival finoman cirógatta a farkam, majd olyan mélytorkos szopásban részesített amiben még nem sokszor volt részem. Le is kellett állítanom egy pillanatra hogy nehogy rossz helyen végezzem - mondta hogy szóljak a vége(m) előtt. Ami így is történt és akkorát élveztem hogy újra kell festeni a falat az ágy fölött...
    Ezt követően összebújtunk átöleltük egymást és miután megnyugodtunk volt még hátra 5-10 percünk így megkérdeztem, szeretné-e ha én is a csúcsra juttatnám, határozottan felélénkült és bíztatott hogy nosza essek neki - persze finoman és lassan - mert úgy szereti... mármint az elején, mert a végére hullámzott mint a Balaton a viharban amikor elélvezett!
  • Elszámolás:

    Abszolút elégedett vagyok és mindenkinek ajánlom, aki szereti a vékony lányokat és a jó masszázst! A kényeztetés pedig .... mennyei volt!
  • Összkép:

    110%-os élménnyel távoztam, biztos hogy visszamegyek hozzá. A kedvessége és szaktudása mellett a személyisége is elbűvölő!
Happy Massage