• Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csókkedvelő MT írása volt a felbujtó, no meg a tény, hogy magam is szeretek finom csókokat adni-kapni. Gondoltam, ha egy csókkedvelőtől kap egy lány „csodás csók” címkét, az nem lehet rossz felállás.
    Hetekkel ezelőtt futottam neki először, de akkor nem jött össze. Most sem volt zökkenőmentes, mert miután nem értem el telefonon, szerettem volna VTR-en bejelentkezni. Így belőttem az általam ideálisnak gondolt időpontot. Majd megcsörgetett és visszahívtam, és így sikerült megállapodni az új, kompromisszumos időpontba. Viszont ő nem utasította el az eredeti VTR kérésemet, és én hiába szakítottam meg a korábbit, az új időpontot nem tudtam megadni, mert fedésben volt az előzőleg befoglalt idővel. Erről dobtam neki egy üzenetet, de arra nem jött válasz, nem is csörrentett meg, úgyhogy volt egy kis para bennem, amíg eljutottam a kapucsengőig. Viszont onnan ment minden simán.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem és iszonyú mázlim volt. Az első merőleges utcában éppen kiállt valaki, úgyhogy nem válogattam. Nem az a környék. Szerintem 10-15 percet erre a műveletre érdemes ráhagyni, ha valaki nem a kényeztetés rovására szeretne parkolót keresni.
  • Helyszín:

    A feljutás történhet lifttel, de kéretik vagy egyel előtte, vagy utána kiszállni a liftből és a célállomást gyalogszerrel megközelíteni. Az okát nem kérdeztem, bár van 1-2 lényegtelen felvetésem erről. A lakásból az előszobát, tetthelyet és fürdőszobát használtam, de van egy (két?) másik helység is, ami nem kapott szerepet. Az előszobában kényelmesen le lehet tenni a cipőt, a fájós derekúaknak ülő alkalmatosság és cipőkanál is segítségére van ebben. De ott csak a cipőt kell hagyni, az összes többi cuccot a tetthelyen egy fotelba lehet tenni. A szobát a 2 ágybetétből összetolt fekhelyszerűség uralja, közepén egy 1 személyes papírlepedő szerűséggel. Nos erről hamar legurulhat a nép egyszerű gyermeke, mert pont alatta van az összeilletése az ágybetéteknek, amik nincsenek egymáshoz rögzítve. Így nem a legkényelmesebb felület. Át is helyezkedtünk valamelyik betétre, de ugye ott pont nem volt cserélhető lepedő. Mikor a második zuhanyból jöttem vissza, akkor is csak a középső (színes papírcsík cserélődött.) Ha valakit zavarnak a porcicák, akkor vagy kapcsolja le a padlón körbefutó színes LED sort, ami a hangulatot hivatott feldobni, vagy vigyen egy Vileda szettet magával, mert az kombináció ebben a formában nem túl szerencsés. Szerintem, ha nem ott fut a hangulatvilágítás, akkor észre sem veszem. A fürdőben van minden, ami kell; száraz kilépő, és tisztálkodáshoz minden szokásos. Melegvíz óramű pontossággal jön, nem kell variálni, várni, fagyoskodni, vagy forrázni, csak gyorsan túllenni a kötelező körön.
  • Lány külseje:

    A képeken biztosan ő van. Egy igazi hamvas tini. Az arcáról írtak már sokfélét az előző beszámolókban. Szerintem vannak olyan lányok, akik a férfiemberek (de többnyire a nőknek is) 95%-ban tetszenek. Szerintem Rebi arca nem ez a kategória, inkább megosztó. Értem, ha valaki szépnek találja és én is hajlanék rá, DE amikor az üdvözléskor kivillantak elöl a fogai, akkor elkaptam a tekintetemet róla. Inkább legeltettem a szemem a sima – még szemre is selymesnek látszó – bőrén, falatnyi popsiján, mait fürdőruha szerű tanga láttatni engedett. Tetkó csak egy kis felirat van a bal vállánál, egyébként nagyon szép, sima, feszes bőre van, amihez nagyon jó hozzáérni. Az adatlapján viszont van egy „elírás”, mely szerint nem dohányzik. Azonban aki tényleg nem dohányzik és nem is szereti a dohány szagát, az az első csóknál azonnal kiszúrja, hogy nem a randi előtt dobta el élete első csikkjét. Ezt nagyon sajnáltam, mert nekem ez nagyon zavaró volt.
  • Erotikus masszázs:

    Erre a mutatványra a két kényzetető rész között került sor. De igazából csak a kényeztetés felvezetésére szántam. Először az az ötletem támadt, hogy hagyom magam masszíroztatni. Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott. De ezzel egyikünknek sem sikerült sokat dobni a kedélyállapotán, így gondoltam, hogy kezembe veszem a sorsomat és kértem egy helycserét.
  • Levezetés:

    A kényeztetés a fürdőből kilépve kezdődött. azzal bizonyos finom simogatással, csókolózós felfedezéssel. A csók tényleg nagyon finom lenne, ha nem venné a kedvemet a hamutartó nyalogatás érzése. A felfedezés is leginkább arról szólt, hogy én igyekeztem feltérképezni a taktilis ingerek adta örömforrásokat. Erre azért nem lehet panasz! Úgyhogy egy idő múlva javasoltam, hogy folytassuk ugyan ezt vízszintes helyzetben. Úgy mégis könnyebb nagyobb távlatokat bejárni a nyelvemmel. És nagyon megéri benevezni erre az utazásra, mert ott délen csodaszép helyek várják a kéj éhes utazót. Rebi lábai között olyan csodaszép ívek, hajlatok, dombocskák, völgyek lakoznak, aminek minden egyes négyzetcentiméterét érdemes bebarangolni. Akár finom kis érintésekkel, akár csókokkal, vagy intenzív nyelvcsapásokkal. Mindeközben Rebi Részéről a szolgai nyögéseket lehetett hallani, gyenge színészi alakítással, de egy idő után a teste nem tudta megjátszani magát. A hangok ugyan azzal a monotóniával törtek elő belőle, de a kis puncija egyre bővebben adta jelét a testi örömök által kiváltott reakciónak, melyet egyre bővebb izgató viszkozitású váladék kísért. Nem is voltam rest ezt kihasználni és az egyik ujjammal ezen örömforrás nyomára eredve további örömöket csallogattam elő, mindkettőnk örömére. Szerintem neki nem sikerült elröppennie, de ezzel megérett a helyzet a kedvenc 69 pozíció elfoglalására. Itt aztán minden kedvencemet egyszerre élvezhettem. Nem is váratottam sokáig Rebit, és a kis utódjelölteket a szája gondjaira bíztam. Nem lehet azt mondani, hogy a kapituláció után még sokáig dédelgette volna őket, de akkor nekem már úgy is lefőtt a kávé, úgyhogy mire a mosdóból visszatért még mindig nem voltam teljesen 100-as. Ezt követte a fent leírt olaj kenegetős rész, majd még egy ugyan ilyen kényeztetéssel töltöttük ki a másfél órás etapot.
  • Elszámolás:

    Ez a rész az egyik legjobb. Mert ami máshol extra, pl. csók, (dohányosok előnyben) és ujjazás, az itt alap, és nem csak alibiből. a NFVSZ is jobb, mint méltányos rózsaszálakkal érhető el. Úgyhogy egy nagyon megérős randit lehet összehozni.
  • Összkép:

    Nekem végig az volt az érzésem, hogy Rebi nagyon meg akar felelni és nagyon koncentrál, de ettől olyan volt, mintha zavarba lenne, és nem is élvezi az együttlétet. Ezért nekünk nem sikerült szenvedélyes, érzéki találkozóban részesíteni egymást, de ettől eltekintve egy csodás erotikus felfedezésben lehetett részem, amit így sajnos egyedül éltem át, és kicsit mintha kihasználtam volna őt. Szóval így nem volt felhőtlen az örömöm és nem hiszem, hogy én ennek újra nekifutnék. Szerintem mi nem voltunk egy jó páros, amit azért sajnálok, mert azt a gyönyörű ölét még sokszor fogom megkívánni álmaimban.
Happy Massage