• Happy Jasmine

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem egyszerű az élet mostanság... Nagyon beszűkült a számomra megfelelő felhozatal, akikhez szívesen visszamennék, a hozzájuk eljutást a rendelkezésre álló időkeretben nem tudom megoldani, kevés a potenciális új lány a bakancslistán. Jasmine egy ilyen, akkorra tartogattam, amikor a masszázs, és a korlátozott lehetőségek is elegendőek lehetnek. Most egy ilyen helyzet állt elő, a szélesebb repertoárral rendelkezőkkel ilyen-olyan okok miatt nem tudtam randit leszervezni, mondom magamnak, hogy próbálkozjuk ki Jasmine mások által már megénekelt lingam-ját.
    Telefonon beszéltem le a randit a diszpécserrel, az általam preferált időpontban tudott fogadni, így nyakamba vettem a várost, és átsétáltam a bulinegyedbe.
  • Megközelítés:

    Bármilyen módon megközelíthető, abszolút belváros, bár az utcai parkolás okozhat kihívásokat. Én gyalog mentem, pár perccel korábban érkezve, de az adott időpont előtt 1 perccel hívtam. Itt volt egy kis malőr, a megadott kód valamiért nem működött, kétszer is próbáltam, a biztonsági őr engedett be. Szerencsére nem kérdezősködött, én pedig megköszöntem neki a segítséget, és célba vettem a lifttel a megadott szintet, majd a lifthez közeli ajtón kopogtattam (itt már a tévedés kizárva, Massage felirat árulkodik a szalonról).
  • Helyszín:

    Szalonról beszélünk, bár egy viszonylag új építésű társasház egy felsőbb emeletén kapott helyet. A lakással semmi probléma, az előszoba őrzi a cipőt, majd egy nagyobb szobába tessékelt vendéglátóm. Az általam használt fürdőszobának két bejárata is van, egy az előszobából, egy a masszázsszobából. Kádban történik a zuhanyzás, itt a zuhany csöve okozhat meglepetést, arra figyelni kellett, a tisztaság, kényelem kifogástalan. Tusfürdő bőven volt, törölköző puha, egyetlen hiányosság a szájvíz hiánya volt, bár a repertoárban nincs sem csók, sem francia, azért így is használtam volna.
    A szoba tágas, felszerelt, még egy, üdítőkkel és ásványvízzel teli hűtő is volt. A tatami borítása viszont nekem kevésbé jött be, kemény műbőr (?), rajta egy keskeny papírlepedő biztosította a higiéniát, ennél kényelmesebb megoldással is találkoztam már.
  • Lány külseje:

    Nagy várakozásaim voltak a képek és leírások alapján, ezek terén nem is csalódtam. Jasmine egy magas, arányos, szép és nőies idomokkal megáldott lány. Kedves arca, hosszú szőke haja, brazilos popója (az én ízlésemnek még éppen megfelelő :) ) van. Ápolt, puha a bőre, később előbukkantak szép mellei is. Ami viszont már az első pillanattól megfogott, az a kedvessége, a stílusa és az intelligenciája. Tudtam, hogy egy erősen korlátozott menüsor lesz feltálalva, de már az elején elégedetten állapítottam meg, hogy ha ilyen hölgy tálalja fel, akkor az egy erősen kellemes kompromisszum.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, ebben az időkeretben nincs gond a kétlövetűséggel, így megállapodtunk, hogy nem egy hosszú, elnyújtott lingam, hanem két lingam szerepel majd a programban. Ez utólag már egy rossz döntésnek bizonyult, de erről majd a maga idejében. Ettől függetlenül a program masszázzsal kezdődött, ami viszont már közben okozott számomra némi fejtörést, mert nem egy pár perces masszázsról, hanem egy viszonylag átgondolt, komplett programról beszélhetünk. Figyelembe véve, hogy amikor a zuhanyzásból visszatértem, pár percet még kellett várnom Jasmine-ra, és a szobában található óra szerint a programból ekkor már 9 perc eltelt, kezdtem parázni attól, hogy bele fogunk-e férni a másfél órába.
    Viszont most vissza a masszázsra: Nagyon kellemes keze, érintése van Jasmine-nak. Egy kisebb baleset miatt kértem, hogy a hátam egy részével óvatosan bánjon, ez is befolyásolhatta masszázsa erősségét, nekem azonban mindenképpen tökéletes volt, ahogyan csinálta. Nem volt, a kérésem miatt nem is lehetett az a kigyúrós sportmasszázs, a szakszerűségét emiatt sem tudom megítélni, viszont tökéletesen ellazított, meghozott az adott pillanatba. Mindeközben kellemesen elbeszélgettünk, nyílt és értelmes lányt ismertem meg Jasmine-ban. A két levezetés miatt a masszázst viszonylag rövidre vettük, viszont jutott idő és fókusz minden területre.
  • Levezetés:

    Elsősorban a mások által már méltatott lingam miatt választottam Jasmine-t. Fordulás után elkezdett elől simogatni, bennem pedig a várakozás szintje elérte a kívánt szintet. Ahogy már a masszázs résznél megtapasztaltam, tökéletes keze van, a használt meleg olajjal kombinálva a kispajtásomon is olyan fogásokat eszközölt, ami mindkettőnknek kedvére volt. Lassan, finoman kezdte el, inkább gyúrta és simogatta, a környékkel együtt, nem kis örömöt okozva ezzel. Közben én is simogathattam, persze, a lehetőségek erősen behatároltak, így ez a "randi" inkább terápia jellegű volt, mint erotikus, kölcsönösségről, a másik fél izgalmi állapotba hozásáról itt még illúzió szintjén sem lehet szó, amivel nincs mit tenni, ezek a műfaj korlátai.
    Bár vártam volna még különböző elemeket akár a makkomon, akár a zacsi környékén, Jasmine valószínűleg szintén ráérzett, hogy itt, ha két lövést beszéltünk meg, az elsőnek már igencsak ideje van, hogy a cső újra tudjon tölteni. Így magasabb fokozatba kapcsolt, ami viszont még mindig nagyon kellemes mozdulatokat jelentett, semmiképpen nem "faszverést", amibe már volt "szerencsém" 1-2 helyen belefutni, még akár franciás levezetés címke mellett is. Ténykedése meg is hozta eredményét, ha nem is katartikus, de határozottan kellemes élményt okozva ezzel. Tisztogatás, majd egy beszélgetős, simogatós időszak következett. Kis idő múlva (messze voltam még a tökéletes újratöltéstől) jelezte, hogy ha második levezetést is szeretnénk, ideje lenne belekezdeni, mert a szalonban szabály, hogy 15 perccel a randi vége előtt el kell menni zuhanyozni (bár azt is hozzátette, hogy ne 1-2 percen múljon az örömöm). Az órára nézve ez azt jelentette, hogy 10-12 percünk maradt a nemrég befejezett tevékenység újrakezdésére, ami abban a pillanatban merész vállalásnak tűnt.
    Mindenesetre Jasmine mindent megtett, hogy hadrendbe állítsa gyerekkori jóbarátomat. Ehhez ismét olajat és finom mozdulatokat vett elő, bár az adott időkeretben túl sok cifrázásra nem volt mód. Nyilván ez okozott némi gátlást és blokkot, amit Jasmine minden eszközzel igyekezett ellensúlyozni. Felajánlotta, hogy "bepucsít", ha a (fájós) bordám ezt lehetővé teszi (mondtam, persze, simán). Átvetette mellkasomon az egyik lábát, és fenekét az arcom elé téve felajánlotta, hogy nyugodtan markolásszam, úgy biztosan könnyebben elérjük a célt. Ha markolászás nem is, de feneke, hasa, combjai, melle simogatása valóban jól jött. Azért, abban a pillanatban átfutott a fejemen a belekóstolás gondolata, de kemény voltam (legalább fejben), és tartottam magamat a szabályokhoz. Ő pedig rendíthetetlenül dolgozott nem 100%-osan kemény farkamon, aminek meg is lett az eredménye. Bár fel akartam pattanni, hogy nem élek vissza az idejével, és elmegyek zuhanyozni, mondta, hogy nyugodtan pihenjek még 1-2 percet, ilyenkor ő sem szeret egyből visszatérni. Empátiából jeles.
  • Elszámolás:

    Semmi extra nincs, a csokor mindent tartalmaz, ami az adott szalonban igénybe vehető.
  • Összkép:

    A másfél órám leteltekor már az utcán voltam, és ütöttem a fejemet a falba a mohóságom miatt. Szeretek másfél órára járni, ennyi idő kell (főleg első alkalommal) a tökéletes feloldódáshoz, az egymásra hangolódáshoz. Ez a koreográfia viszont nem tette lehetővé a teljes, elnyújtott lingamot, menet közben pedig nem módosítottam. Így sajnos én a többször említett nagyszerű lingamból csak ízelítőt kaptam, és a randin végig éreztem egyfajta időnyomást, amiről semennyire sem tehet Jasmine. Ő egy végtelenül kedves, korrekt és csinos hölgy, akivel nagyon jól éreztem egész idő alatt magamat, nagyon kellemes érzésekkel jöttem el tőle. Ha úgy alakul, hogy visszatérek, akkor biztosan nem két levezetést fogok kérni, viszont a szalon szabályai szerint az egy óra még így is eléggé kapkodós lehet...
Happy Massage