• Aida

  • Beküldte:
  • Aida reagálása

    Köszönöm a csodálatos beszámolódat, jó, hogy nem maradt benned ez a sok szenny, hiszen végig kritizáltad mindenemet, ami megjegyzem elég tiszteletlen és közönséges.

    Kezdem azzal, hogy amíg én nem teszem nyilvánossá az áraimat, addig ezt ér tiszteletben tartani, amit te pont leszartál! Mert ugye kellenek a kreditek ezen a játszótéren. Nekem kellett elintéznem, hogy az admin törölje az amúgy nem nyilvános áraimat.

    A másik, amit elfeledtél leírni, az, hogy herpesszel a szádon érkeztél, annyira nincs benned tisztelet. Itt az önző mivoltod diktált.
    Nincs gondom a herpesszel, ugyanis nincs rá hajlamom, hiszen tájékozott ember tudja azt, hogy ez a dolog visszafojtott érzelmek eredménye. S csak annak ártalmas, aki erre hajlamos. De alapvetően, ha bármi bajod van, illik otthon maradni.

    Ahhoz képest, hogy jól érezted magad, végig kritizáltál. Még abba is belemásztál, hogy nem használom a nyelvem. Beállítottál egy farokverő, óranézős semmilyen nőcinek. Értem én, hogy ha minél terjedelmesebb egy beszi, annál több a kredit, de könyörgöm, annyira terjedelmes , sokrétű és szép a magyar nyelv, miért nem használod? Miért nem válogatod meg a szavaidat? Miért nem írsz többet a jókról is? Mert nem rólam, hanem magadról festesz képet az írásoddal.

    Szolid fotókkal hirdetek, érett, s igazi nőnek tartom magam, s tartanak engem az igazi férfiak. Akik közé te nem vagy sorolható. Ezt bizonyítottad.

    Ne haragudj, de hozzám férfiak járnak, mert nő vagyok a javából, s csak őket várom el. Te nem veletlen jársz lányokhoz fiatalember létedre, ami lássuk be, tőgáz. Csak hogy stílusos legyek.
    Kivesézni egy nőt, ledegradálni azt, aki beenged a lakásába, nem is akármilyen körülmenyek közt fogad, nem férfias, s rettentően tiszteletlen. Mint egy vásári lóról, úgy írsz rólam.
    Nem egy tárgy vagyok, sem egy droid, aki egy gépként ezerrel bizonyítani kenyszeredik egy órában, szar pénzekért bárkinek.

    A programom szeretkezős , baratnős program! Érthetően elmondom telefonban. Úgy tűnik, süket fülekre talált, mert pont leszartad. Hiszem maratont akartál dugni. Eltévetdtél.
    Azonkívűl az első élvezés után nyilván intelligens módon beszelgetünk pár szót, mint az elején, hiszen emberek vagyunk. Két idegen érintkezik, nem két gép. Az ilyen arcok, mint te, nekem nem vendégeim. Inkább megköszönnéd, hogy nem feszültségben szavak nelkül kell magadtól feloldódnod.
    Miután jelezted, hogy újra élednél, hiába dolgoztam rajtad, fél 6 volt és bizony látván, hogy alig negyed óra van vissza az időből, ami egy zuhanyra, s öltözésre elég, bizony finoman közöltem, hogy nem fog menni. Magam ellensége sem vagyok, mert 1 óraból nem fogok masfelet csinalni. Hidd el, tudom, amit tudok. Sokan akarnak egy óraban 8 aktust olcsóért, de az ilyen szarragó arcok nem az en vendegeim. Meg egyáltalan...az en programom más. Egy aktus utan idő kell az újabbhoz. Általaban. Ilyenkor van az, hogy másfel órát tölt el a vendegem nalam. Persze van, aki hamar újratölt, de az nem te voltal. Nyilván nem te vagy az én emberem, de figyelj már oda, miket beszélsz!
    Látván, hogy egy robotként kezelnél, bizony eszem ágában sem volt téged kedvesen bíztatni semmire.
    Amúgy a jó vendégeimmel simán csúszni szokott az órás program, de ők tudják, mi az, szeretkezni, s meg is tudjuk élni azt. Okoska....Érett nőként ajanlom figyelmedbe a tiszteletet ember- és nőtársaid felé. S máskor ne tévessz házszámot, s vigyél az írásaidba kultúrát!f

  • Egyeztetés:

    A hölgy hirdetése be volt készítve a kedvencek közé, régebbenm nem találtunk megfelelő időpontot - sajnos nem tudok előre tervezni. AZ adott napon azonban - a szokásostól eltérően - fogadott vendégeket, elérhető is volt, így hívtam.kedvesen és részletesen tájákoztatott a lehetőségekről, elmondta, hgy Ő hogyan szereti megélni a randit. Ezek nekem is passzoltak igényeimhez, így 45 perc múlva mehettem is.
  • Megközelítés:

    Az oldalon a hely meghatározása pontos, a telefonon kapott cím is. könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is, a parkolás fizetős de sok szabad hely van. A bejutáshoz az információkat telefonon kaptam, nagyon egyszerű.
  • Helyszín:

    Társasházio lakás, rendben és tisztán tartva. A fürdő tiszta, kád van és zuhanyfüggöny, sok tusfürdő, kádkilépő és tiszta törcsi, volt szájvíz kis pohárral. A szobában franciaágy a tetthely, a ruhámat a másik szobában tettem le beszélgetés után. Zene i válogatás szólt menet közben.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő hölgy fogadott, a megadott adatok hitelenek tűnnek, de szerintem a képek nem frissek. A cicik nekem kisebbnek, a poci nagyobbnak tűnt élőben. Az arc kitakarástól nem kell félni, átlagos-csinos szemüveges hölgy. Beszédes, kedves, de határozott, megmondja a véleényét az épp adott témáról. Fekete egybe ruhábsn fogadott, mely kissé feszülős volt, mutatva idomati.
  • Action:

    Érkezéskor a nappaliba invitált, leültetett az ülőgarnitúrára és beszélgetést kezdeményezett. Feszélyezettség nem volt, jó sokat, tán 15 percet beszélgettünk. ezután fürdőbe mentem, tisztálkodtam, keb 5 perc múlva már a hálóban voltunk.Tisztáztuk, hogy 2 menetet szeretnék, ha bírom, elsőre francia - NFVSZ, utána szünetet követően francia és dugás. Kis csókokkal kezdtünk, simogatva egymást. Csókja rendes, bár nyelvet nem használ, de enyémet engedte. Az ágyra keveredtünk, ahol folytatódott a smár és simi, ölelésekkel. Beleéli magát együtt él a történettel, szeretkezés jelleggel műveli a dolgot. Ráutaló magatartását követve kényeztetni kezdtem, végigpuszilgatva a ciciket, aztán lefelé haladva kikötöttem a puncinál, melyet jó volt nyalni, élvezte és kissé irányította, hiogy szeretné - jó volt.
    Ő kerekedett felül, puszik és kikötött a szerszámnál. Franciája jó, változatos, mélytorok nincs - nem is ígéri- viszont szívesen játszik a kísérőkkel is kérésre. Az első menet így is ért véget. Tisztálkodás, majd ismét beszélgetés vette kezdetét, zenei irányzatokról. Ez sokáig tartott, közben elkezdtem simizni, hiogy kezdhetnénk a következő szakaszt. AZ órára nézve közölte, higy nagyon kevés idő maradt, de azért kezdjünk neki, hátha megy alapon. Franciázni kezdett, sok kézzel, közben párszor elhangzott a rám nem jól ható "hát ez nem megy" szóösszetétel, de azért kezdett éledezni az eszköz. Gumit húzott, de itt sem a biztatás, hanem a kétség hangjai jöttek "Hááát, nem tudom menni fog-e?". Szóval a gumiban leeresztett a félkemény banán, én meg nem erőltettem....
    Öltöztem, köszöntem és jöttem. Utcától utcáig pont 60 perc volt.
  • Elszámolás:

    A kiírt és telefonon egyeztetett összeg nem változott, a randi elején elhelyeztem a telefonja alá csúsztatva.
  • Összkép:

    Vegyesek az érzelmek. A hölggyel lehet szeretkezni, mert partner benne, de az egy óra - a lehetőségek ellenére - inkább egy menetre való. Mondta is, hogy több idő kéne, és sajánlta, higy nem dugtunk, mert azzal lett volna kerek a történet. Ez így van, de szerintem, kicsit sok volt a beszélgetés, főleg az elején, így nem maradt idő a regenerációra, amit máshol megkapok, sőt ha nem kellő merevség, inkébb biztatni szoktak, ami jótékonyan hat a potenciára.
    Szóval jól éreztem magam, de maradt hiányérzetem...
Happy Massage