• Lèna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, gyors tájékoztatást kaptam és még a telefon alatt VTR-t is küldtem a megbeszélt másnapi időpontra. Másnap reggel a biztonság kedvéért küldtem egy megerősítő SMS-t (bár nem kérte, csak önszorgalomból).
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a VTR-ben kapott cím világos volt és a vártnál könnyebben lehetett parkolni. A házba bejutás is teljesen világos.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon kicsi, de tiszta, jól felszerelt, tip-top. A célnak tökéletesen megfelel. A fürdőben egy kádban lehet zuhanyozni. Az egyetlen furcsaság az ágy. Az ágykeret nem lábakon áll, hanem egy komód-szerűségen és emiatt jól meg van emelve. Annyira, hogy még egy kis fellépő is oda van készítve mellé.
  • Lány külseje:

    A képek Lénát ábrázolják. A fotók a kiírás szerint retusáltak, ami annyiból igaz lehet, hogy nem minden olyan feszes Lénán, mint ahogy a képek mutatják, de a hölgy mégis egy elegáns, asszonyos, kívánatos, nagymellű MILF, a zsáner kedvelőinek kihagyhatatlan. Mivel arcos képekkel hirdet, ezért ilyen téren sem érheti meglepetés a vendéget. Kedves vendéglátó, kínálgatott vízzel többször is, illetve a randi elején igyekszik ráhangolódni, oldani a hangulatot, hogy elmúljon a vendég lámpaláza vagy izgatottsága és otthon érezze magát.
  • Action:

    A zuhany után az ágy mellett állva csókolóztunk egy darabig, meg simogattam a nagy melleket, csókoltam a nyakát stb. Teljesen rendesen csókolózik, nem csak szájrapuszik, hanem teljes beleéléssel. Az alaptábori (egymásra) akklimatizálódás után felmásztunk a Himalája tetején lévő ágyra, ahol először még fekve smároltunk kicsit, majd engedélyt kértem és kaptam a kölcsönös franciára (azzal a kitétellel, hogy ujjazni semmit sem szabad és csak finoman szabad nyalakodni). Nem hiszem, hogy nagy sikereket értem el nála, de becsülettel úgy tett, mint aki élvezi és a végén elélvez.

    Ezután az én kényeztetésem következett, amit viszont teljesen biztos, hogy én nagyon élveztem. Már eleve az, hogy az elején megkérdezte, hogy nyalogathatja-e a golyóimat, nagyon sokat ígérő volt. Mituán tisztáztuk a prefernciáimat, szenzációs franciaórát tartott nekem. Mindenféle módon nyalta-falta-szopta-verte a farkamat, szóval nem csak egy unott bólogatás volt, hanem egy teljeskörű kényeztetés. Nagyon frankó volt.

    Az actiont lovaglással kezdtük, amiben Léna már az elejétől fogva nagy iramot diktált. Egész sokáig lovagolt, de aztán szerintem elfáradt és pózcseerét kért, így aztán missziben folytattuk. Végig kedvesen nyögdécselt, bíztatott stb. Jó ideig elvoltunk ezzel a misszivel, de aztán elért a vég és a gumiba távoztam. Ezután már csak egy zuhi, egy kis öltözködés közbeni beszélgeetés volt, aztán mehettem ki a hidegbe, brrrr.
  • Elszámolás:

    Elsőre találkoztunk, előre kérte és adtam. Extrák nem voltak, nem is hiszem, hogy lenne neki valami extrája, annyi mindent vállal alapban (legalábbis mindent, ami engem érdekel).
  • Összkép:

    Léna egy nagyon kedves, jó vendéglátó, szuper franciával és korrekt, vendégcentrikus hozzáállással. Aki szereti a MILF kategóriában versenyző hölgyeket, annak szerintem erősen ajánlott.
Happy Massage