• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon szoktam neki írni, de a szombati randin már lefixáltuk a mai randi időpontját. Hirdetését itt is láttam de más oldalakon is fent szokott lenni kis időre. Hirdetés nélkül is rengeteg vendége van. Többnyire figyelembe veszi hogy nekem mikor lenne megfelelő az időpont. Mindig találunk olyan időpontot ami mindkettőnknek megfelel.
  • Megközelítés:

    Autóval szoktam hozzá menni, a parkolás ingyenes a környéken, városi autóbusz is a közelben áll meg, villamos kicsit távolabb, de öt perc alatt odaér az ember ha azt választja. Szabina az első randin pontosan megadtam a címet, amit már több százszor felkerestem. GPS pontosan odavisz, de anélkül is akár álomból felébredve is odatalálok
  • Helyszín:

    Igényesen felújított Miskolci bérház klímával szerelve, amit most éppen fűtésre használ Szabina. Fürdő mindig steril, rengeteg tiszta törülköző kikészítve a vendégeknek, legalább 8 félek tusfürdő, több szájvíz, hozzá tiszta poharak. Dezodor is többféle. Ilyen választék valóban nincs máshol. Az egész lakás egy meleg házias otthon érzetét sugallja. Mindenhol hangulatos ledvilágítás van , aminek lehet változtatni a színén. Maga a szoba is ilyen világítást kapott, egy nagyméretű matracon történik a ez meg az. A matrac mellett egy tükör található amiben gyönyörűen viszontláthatom a szépséges Szabinát amint odaadóan tevékenykedik.
  • Lány külseje:

    Mintha őt látnám magam előtt, annyira jók a fotói. Szabina egy természetes szépség. Így gyönyörű ahogy van, minden szilikon és ez meg az nélkül is tökéletes lány. Ha elkezdeném sorolni hogy mi tetszik rajta akkor reggelig itt ülnék. A hajával kezdeném ami hosszú hamvasszőke színű. Nagyon szép barna szemei vannak. Az arca is gyönyörű kár hogy nem látni a fotókon. De aki már látta az igazat ad nekem. A legcsinosabb hirdető Miskolcon, és a legkorrektebb. Nagyon szép természetes mellei vannak, meredező bimbókkal, amikkel érdemes foglalkozni. A popsija egy csoda, ilyen szép formás gömbölyű feszes popsit nem mindennap foghat kézbe az ember. És hát a punci, az leírhatatlanul szép, nincsenek rá szavak. És hogy milyen puha selymes, édes, finom, illatos. Ezt látni kell, és érezni és kényeztetni kell, megint és megint. Ma és holnapután, meg azután. Nem lehet be telni vele, addig míg nem találkoztam vele nem is gondoltam hogy ilyen is létezik egyáltalán.
  • Erotikus masszázs:

    Amikor megérkeztem öleléssel és puszikkal üdvözöltük egymást, egy kis édességet vittem ajándékba az én édesemnek. Megkérdeztük egymástól mi történt a két nap alatt amíg nem találkoztunk. Én indultam a szobába vetkőzni és tusolni a fürdőbe. Szabina ezidő alatt innivalót töltött és a szobába vonultunk. Én hasra feküdtem és Szabina hozzáfogott masszírozni a derekamat és hátamat nyakamat. Kellemes illatú krémet használt a masszázshoz, nagyon jólesett ahogy finom kezeivel szakszerűen végigmasszírozott. Megfelelő erősséggel végezte a masszázst, mégpedig úgy hogy közben én simogathattam lábait, popsiját, hátát és ahol elértem. Sok masszázslány tanulhatna tőle.
  • Levezetés:

    Masszázs után elkezdtük egymást simogatni. Levettem a melltertóját és szabaddá vált két gyönyörű mellé, amiket elkezdtem puszilni csókolni simogatni, markolni.ezután lement a matracra négykézláb elhelyezkedve. Nagyon izgató látvány volt így is, de amikor elhúztam a punciról akkor aztán elkezdett duzzadni a vesszőm. Elkezdtem simogatni szépséges ajkait, mindjárt nedvesedett is és előre hátra mozgatta fenekét hogy várja az ujjamat. Amit mindjárt fel is toltam a nedves punciba és megkezdtem az ujjazást. Hamarosan hallottam hogy jól csinálom. Ekkor melléfeküdtem és ő is elérte vesszőmet és finoman megpuszilta és ajkai közé vette makkomat, Kezével is besegítve franciázott, ami nagyon jólesett. Nemsoká átlépett fejem fölött és 69 ben folytattuk. Néha a tükörben néztem hogyan csinálja, és izgató hangokat hallottam felőle. Neki is jólesett az én kényeztetés. Mondtam neki hogy a szájába szeretném végezni. Ő gyorsabban vette kezelésbe vesszőmet amit már nem bírtam sokáig, és szinte megugrottam annyira intenzíven ért el az orgazmus jó mélyen a szájában voltam amikor priccolni kezdtem a nedűt. Én is hangosan felhördültem annyira jó volt, és Szabina is hangosan élvezett. Egy két percet így pihentünk, Szabina rajtam fekve 69 ben én még utána is pusziltam punciját, popsiját, ő pedig kiapadt vesszőmet pusziltam nyaltam körbe, a golyókat sem kihagyva. Megintcsak összehoztunk egy felejthetetlen orgazmust. Ezt egy alapos tisztálkodás, törölközés követte.Közben beszélgettünk egy jót.Majd folyadékpótlás után kezdődött a második felvonás. Most egymás mellett feküdve 69 ben kényeztettük egymást,én arra koncentráltam hogy neki legyen jó, ismét fölé került és ujjazni kezdtem édes punciját. Közben nyaltam csókoltam ahol csak értem. Nemsoká éreztem amint megvonaglik Szabina és jöttek az orgazmusok az ujjamat rendesen szorította, meg is kérdezte hogy ki tudom e húzni. Nagyon örültem hogy ismét örömet okoztam egy ilyen csinos fiatal szépségnek. Ezután mentem tusolni, öltözködtem, és hosszas búcsú kissebb nagyobb csókok, az ajtónál egy egy puszi a bimbója, majd a puncira amit soha ki nem hagynék. Egy finom csók és távozás.
  • Elszámolás:

    Szabinánál az extra ő maga, külön extra nincs nála, amit az adatlapon kiírt az úgy is van. Mégpedig maximálisan , és a legjobb minőségben kapja meg a vendég a szolgáltatást. Elszámolás a randi végén történik minden alkalommal.
  • Összkép:

    Szabina maximálisan korrekt lány. Őszintén mondhatom nincs tőle jobb hirdető. Épp egy éve kezdtem hozzá járni, és most is ugyanolyan szeretettel gondolok rá mint az első pár találkozó után. Remélem még a héten megünnepeljük az évfordulót hercegnőmmel.
Happy Massage