• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sziasztok! Zoé rendelésésére régen szerettem volna már eljutni. Kerestem őt itt az oldalon belüli levelezésben, beszéltem vele telefonon is. Aranyos, kedves, rugalmas. Minden ment mint a karikacsapás. Telefonját saját maga kezeli. Bár többen rendelnek egy helyen.
    Már több beszíben írtam, kizárólag az oldalon lévő hirdetőket szemezgetem. Ennek oka a portál hitelessége és az olyan - ugyancsak hiteles beszik - amikből a kanos emberfia el tudja dönteni, hogy érdemes-e látogatást eszközölnie egy-egy szerelem doktornál. Arról nem is beszélve, hogy amikor Zoé drága beért a rendelőbe, előbb, mint a tervezett randi, még rám is írt, hogy mostantól bármikor mehetek, fogad. Jól esett. Komolyan.
  • Megközelítés:

    Csak ismételni tudom magamat, aki nem képes Zoéhoz találni, az nem érdemli meg, hogy ez a csoda megörvendeztesse a szolgáltatásaival. 11. kerület, közel az Alléhoz. Autóval járok, BKV-ról annyit, hogy villamos biztosan jár arra. GPS pontosan odavisz. A parkolás a környéken fizetős. Parkolni akár ott, akár a közeli utcákban is lehet. A cím amit megad, eltéveszthetetlen. Ugyancsak az instrukciói alapján a lakásba való bejutás és még csak különösen sokat sem kell gyalogolni a szerelemre éhes delikvensnek.
  • Helyszín:

    Ház jó állapotú. Lakást annyira nem néztem, annál inkább ezt a szépséget -;) Fürdő teljesen rendben van, bár a fürdő ajtó kicsit libeg, kit zavar, ha a szobában Zoé vár rád. Fürdőben sokféle tüsfürdő. Kaptam törölközőt is és hideg ásványvizet. A szobában kényelmes ágy, szemben egy szekrény, üveges, az ágy mellett újabb tükör. Kiválóan lehet mozizni akció közben. És van mit nézni.
  • Lány külseje:

    Zoé gyönyőrű. Pont. Arcra nekem Angelina Jolie és Rihanna egyben. Szemei szépségesek, alakja hibátlan. Aki szereti a vékony lányokat, annak Zoé kánaán. Minden testrésze a szexre készült. Cicije tenyérbeillő, bimbói érzékenyen reagálnak ha a szádba veszed őket. Zoé feneke maga a tökéletesség, pláne, ha éppen pucsít mondjuk amikor a szájával kényeztet. Zoé végtelenül kedves és közvetlen. Tényleg. Csacsog, dumál, aranyos, ennyire kendőzetlenül barátnős érzést még nem tapasztaltam sehol sem. Ráadásul eszement módon hajlékony, szóval amit a képeken látsz, azt megkapod a valóságban is. Ebben még vannak tartalalékok Zoé, ezért újra meg kell, hogy látogassalak. Írtam neki, hogy még kell őt "hajtogatnom", ha már ennyire laza. Zoé bőrőnek jó az illata. Fekete hajzuhataga maga a mennyország.
  • Action:

    Na kérem. Fekete szett. Egy kis laza köntös, pici melltartó, és olyan bugyi(ka), ami mindent is takart, de engedte látni azt az elképesztően kerek és feszes fenekecskét, amit érdemes finoman harapdálni, simogatni, kézbe fogni. Eleve ettől beindul az ember. Picit beszélgettünk is azért, ahol nem győztem dícsérni a szépségét.
    Még le sem vetköztünk, volt szerencsém az álló tábornokot a bugyija alá csúsztatni és simogatni vele a szépséges kerek seggét. Gyors zuhany, vissza az ágyra és mivel VTR-en foglaltam le az időpontot, kaptam egy extrát. A táncot választottam, zene fel, és táncolt nekem Zoé. Na de milyet? Sokáig nem, mert annyira kívántam, hogy 1-2 perc után magamhoz húztam és kibontottam a kis drágát a falatnyi bugyiból és melltartóból. Olyan kényeztetést adott nekem, amit sokáig nem fogok elfelejteni. Hosszan, miközben a tükörben láthattam a tökéletesen kerek fenekét és a gyönyörű punciját, széthúzva, tárva-nyitva. Hibátlan. Ujjazni Zoét nem lehet.
    Kényeztetett kéz nélkül, kézzel, magamhoz húztam, simogattam, csókoltam a testét, csókoltam a melleit. Vissza a kényeztetéshez, szerintem 20 percig így biztosan elvoltunk. Közben dumáltunk, tényleg mintha a barátnőm lenne. Később a szájával felhúzta a gumit, és kicsit segített a végén igazgatni a kezével és missziben kezdtünk el szeretkezni. Egy ilyen tökéletes testű nőt hátulról is meg kell kapni, így addig pumpáltam, ameddig már majdnem beleélveztem a gumiba. Közben olyan segget látsz, amit beleég a retinádba. Szerettem volna, ha még a szájával kényeztet, ezért kivettem abból a szépséges puncijából a farkam, gumit le és a szájába adtam. Néha kivettem a szájacskájából és simogattam a pofiját, majd vissza a szájába. Zoé folyamatosan tartja a szemkontaktust, amivel még kifejezettebben teremti meg a személyes jelenlétét az eseményen. Ott van testileg és lélekben is. Olyan 40 percet követően kértem, hogy kézzel végezzen ki. Törlés, pihegés, dumcsi. Egylövetű voltam, sokkal több időben sem fért volna bele. Zseniális volt. Köszi Zoé!
  • Elszámolás:

    Amit vállalal, azt nagyon korrektül és érzékien hozza.
    Ha van alap kémia köztetek, nekem ő most a királynője a közvetlenségnek, a szexiségnek. Extrának a VTR-rel járó táncot vettem igénybe. Zoé maga extra mindenben. Még mindig azt vallom, hogy a besziknek nem kell erotikus novelláknak lenniük. Az érzést kell visszaadni, nem a sztorit. Zoé pedig egy életérzés. Picit drágább mint a mostani fővárosi átlag, de nincsen semmiféle rosszérzésem, mert erotikus, kedves, közvetlen. Priceless.
  • Összkép:

    Ez a gyönyörűség az abszolút ajánlott nő. Kedves, őszinte, nem megjátszós, nem érzed rajta, hogy kiégett és csak a pénzért hajt. Valóban azt akarja, hogy jól érezd magadat vele. A teste hibátlan, és még a lelke is szép és őszintén lelkes. Vigyázni kell rá, hogy még sokáig a körünkben lehessen.
Happy Massage