• Lina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismét az általam Corvin-fészeknek nevezett szalonban közöttem ki. Velük már régóta Viberen kommunikálok, tudva, hogy nem a felkeresni tervezett hölggyel egyeztetek, de ez engem abszolút nem zavar. Most is üzenetben érdeklődtem, hogy az általam tervezett időben kivel tudnék találkozni. A megadott nevek közül ez alkalommal Linára esett a választásom, hiszen fő a változatosság. Megírtam az érkezés időpontját, a tervezett időtartamot és az igénybe venni kívánt extrákat. Üzeneteim most is, mint általában mindig eljutottak Linához, így a részletekkel már nem igen kellett a találkozó során foglalkozni.
  • Megközelítés:

    Többször leírtam már, hogy a hosszú ideje működő masszázs szalon a Corvin Pláza bevásárló központ közvetlen közelében, annak keleti kijáratától alig 50 méterre található emeletes lakótömbben található. De hát a szabály az szabály, még ha újat nem is igen tudok már írni. A helyszín mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival könnyen megközelíthető. A gépkocsival érkezők a leggyorsabban és legegyszerűbben a Corvin Plaza mélygarázsában tudják lerakni a járművet, aminek költsége nem sokkal magasabb, mint a környező utcákban parkolni, ami egyrészt néha igen nehéz, másrészt én a mélygarázst biztonságosabbnak is tartom. A szalon elhelyezkedése abból a szempontból is ideális, hogy ha valaki korábban érkezik nem kell feltétlenül az utcák rostokolnia, a környéken, fél perces távolságon belül legalább fél tucat olyan hely van, ahol egy kávé mellett zavartalanul el lehet tölteni a várakozás esetleges perceit.
  • Helyszín:

    Változás ezen a téren sincs, de, hogy ne érje szó a ház elejét, megismétlem. A szalon a már említett tömb egyik felsőbb emeletén található, a lift igénybevétele ajánlott. A beléptetéshez a kódot telefonon, SMS-ben, vagy Viber/WhatsApp üzenetben kapja meg a látogató. Az épületben nincs portaszolgálat, a lift az előtérben, a bejárattól jobbra található. A liftbe történő belépés és kilépés nem azonos oldalon történik, a megadott emeleten a lift mellett közvetlenül jobbra található ajtót kell megcélozni. A szalon több helyiségből áll, ezek közül kettő van berendezve találkozók helyszíneként, a többi terület a vendégek által nem látogatott, a lányok pihenését szolgáló terület. A szalonban két fürdőszoba található, általában a kisebb áll a vendégek rendelkezésére, de ha párhuzamosan érkeznek vendégek, előfordul, hogy mind a két fürdőszobát a vendégek használják. Mind a két szoba a célnak megfelelően berendezett, tatamis műveleti terület, szobainassal, fotellal, vagy kanapéval és megfelelő számú tükörrel ellátva. A kisebb fürdőszoba zuhanykabinos, a nagyobb kádas, mindkét helyen tusfürdők és szájvíz várja a vendégeket.
  • Lány külseje:

    Lina képei időről-időre frissülnek és a megadott adatok is korrektek, így a látogatót nem érheti csalódás, valóban egy jó értelemben vett bögyös-faros menyecskével tölthet el egy kellemes szeánszot. Méretes mellei a kedvenceim közé tartoznak, szereti, ha kényeztetik őket, sokszor szinte felkínálja a hatalmas mellbimbókat egy kis nyalakodásra. Csupaszra borotvált puncija kényeztetésre csábít. Az első pillanattól kezdve oldott, csacsogó, mosolygós, érdeklődő, de nem tolakodó, kellemes beszélgető partner (is)!
  • Erotikus masszázs:

    A gyors, de alapos zuhanyt követően megvártam amíg ő is megérkezik a felfrissülés után, és mivel látta, hogy a tatami mellett állok, már tudta is mire számítok és vette is le a fehérneműt. Így már a tatami mellett állva pettingeltünk kicsit, én a cicipáros kényeztettem, ő a tenyerébe véve ellenőrizte, hogy a farkam hogy reagál a közelségére. Most sem kellett csalódnia. Mondjuk álló farokkal már nem olyan könnyű a friss törülközővel letakart tatamin elhelyezkedni, de a bemelegítésnek is megvan a maga előnye, masszázs közben többször is alkalom nyílik a szintfenntartó/fokozó kézimunkára. Választhattam krém, vagy olaj közül, a krémet választottam. A lábfejemtől elkezdve, az alsó, majd felső lábszárt gyúrta át nem túl erősen, de alaposan, majd rátért a derék, hát, váll masszírozására. Közben kötetlenül beszélgettünk, időnként finom puszikat kaptam a nyakamra, miközben éreztem a két hatalmas mellett a hátamra simulni. A látszólag tétlen helyzetem ellenére, kihasználva a közelségét finoman izgattam a külső szeméremajkakat, ami érezhetően nem volt ellenére. Mindvégig jól éreztem magam a kezei között és a határozott érintések mellett vizuálisan is élveztem a ringó keblek látványát.
  • Levezetés:

    A masszázs befejezését követően a hátamra fordultam, kezdésként kicsit összebújtunk, én ismét a bimbókat izgattam a nyelvemmel, Lina pedig hol finoman kézimunkázott, hol a nedvesedő punciját izgatta. Néhány perc elteltével széttárt combjai közé bújtam és hosszú perceken keresztül nyalakodtam, miközben az ujjaimmal az érzékeny mellbimbókat izgattam. Reakciói alapján több alkalommal is orgazmus közeli állapotba került, de még nem élvezett el. Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába. Az ajkai és a nyelve játékának köszönhetően már-már elélveztem, de mielőtt erre sor került volna ismét pozíciót váltottam és a feje mellé térdelve kínáltam fel meredező hímtagomat, amit Lina továbbra is ütemesen kényeztetett a szájával. Közben ő sem akart kimaradni a jóból és széttárt combjai között játszott a csiklójával, aminek látványa mind közelebb juttatott a várt orgazmushoz. Érezhette, hogy közeleg a vég, mert mélyen bevette a farkam és addig nem is eresztette, amíg nem érezte, hogy lassan, de ütemesen sperma csöpög a szájába. Nem bízott semmi a véletlenre, kiszívta, mint éhes gyerek a cumisüveget. Nem kapkodott, hagyta, hogy kiélvezzem az orgazmus pillanatait és csak azután nyúlt a papírtörlő után, amikor a kéjes remegés alábbhagyott. Pár percre kiszaladt „bepúderozni az orrát”, addig én pihentem kicsit, majd még néhány percig összebújva élveztük egymás társaságát. Majd gyors, frissítő zuhany és öltözködés után búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    1 órára mentem, extraként – mint már említettem – a NFVSZ-t vettem igénybe, most kihagytam a vibrátoros játékot, bár alkalmanként azt is igénybe szoktam venni. Mint minden esetben most is a megérkezést követően, még a zuhanyozás előtt átadtam a csokrot a megszokott apró ajándék kíséretében.
  • Összkép:

    Visszajáró vendégeként most sem csalódtam. Lina – a kolleginákhoz hasonlóan - jó kedélyű, nyitott, a vendég igényeit maximálisan kielégíteni igyekvő masszőz, ehhez rendelkezik is minden testi és lelki adottsággal. Valószínűleg nem ez volt az utolsó találkozásunk, remélem az érzés kölcsönös.
Happy Massage