• Kiara

  • Beküldte:
  • Kiara reagálása

    Szia édes!❤️ Köszönöm szépen a beszit, örülök hogy minden találkozásainkon jól érezzük magunkat, és be aranyoztam a napod!!😍❤️ Továbbra is várlak vissza sok szeretettel, hogy legyen még kellemes randink!💋 addig is puszim mindenhova!💋

  • Egyeztetés:

    VTR- en egyeztettünk, minden simán ment.
  • Megközelítés:

    A Marina parton van egy újépítésű házban, a GPS pontosan a házhoz navigál, parkolót a ház előtt találtam.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép, tiszta, rendezett. Igényes, akárcsak a házigazdája! :) A fürdő tiszta, sokféle tusfürdő, szájvízzel ellátott. A törölköző friss, ropogós! A tetthely egy franciaággyal ellátott, ízlésesen felszerelt szoba, melyben félhomály, és halk zene szólt.
  • Lány külseje:

    Kiara gyönyörű lány! Egy nagyon vadító fekete, combfixes együttesben fogadott, széles mosollyal az arcán! Az arca (is) nagyon szép. Az alakja tökéletes!
  • Action:

    Érkezésem után a szobába invitált, ahova már oda volt készítve a friss törölköző. Rövid beszélgetés közben megszabadultam a gönceimtől, majd Kiara a fürdőbe kísért. Gyors, de alapos tisztálkodás után visszatértem a szobába, ahol a combfixes harisnyát kivéve, Kiara megszabadította magát a melltartótól és a csöpp kis bugyitól. Ez már teljesen felcsigázott! Apró csókocskák kíséretében az ágyra heveredtünk, ahol Kiara rögtön lágy, érzéki franciába kezdett. Nagyon izgató volt. Úgy helyezkedett, hogy fencsijéhez és frissen borotvált puncijához hozzáférjek, aminek nem is tudtam ellenállni. Ő dolgozott a farkamon, én pedig simiztem őt ahol értem! Nagyon érzéki volt ahogy franciázott, én pedig gyönyörű testét símogattam, hozzáférve a legféltettebb részeihez is. Vigyáztam is rá, nem rontottam ajtóstul a házba, de már alig vártam, hogy én is kényeztethessem vendéglátómat. Ezért engedélyt kértem, amit meg is kaptam. Ez után helyet cseréltünk, Kiara hanyatt fekve, széttárt lábakkal várta, hogy közelebbről is megismerjem gyönyörű punciját. Először gyengéden, combjai belső felét puszilgattam, közeledve a mézédes nektárt rejtő kelyhéhez. Apró puszikat loptam ajkaira, majd nyelvemmel is belekóstoltam. Nagyon izgató volt. Ahogy egyre hevesebben kényeztettem, úgy sóhajtozott ő is egyre sűrűbben. Elmondása szerint nagyon élvezte, de a csúcsra jutáshoz neki szerelmesnek kell lennie. Ezt megértem, nekem így is nagyon jó volt! Ekkor gumit kaptam és megkérdezte, hogyan szeretném a folytatást. Én felvettem a tengericsillag pózt, és Kiara nyeregbe pattant. Imádtam! Először lassan, csókokat lopva, majd a csípőjét tekergetve lovagolt egyre gyorsabban. Itt már Ida kellett figyelnem, nehogy végem legyen, ezért megkértem, hogy forduljon meg, és lovagoljon meg nekem háttal is. Ez sem volt ellenére, de nem csak simán beleült, hanem a lábaimat kicsit felhúzatta velem, az ő lábait az én lábaim alatt becsúsztatva tolatott rá farkamra. Hát ez valami csúcs volt! Ahogy a gyönyörű puncija elnyelte a farkamat, beégett a retinámba. Ütemes mozgásba kezdett, aminek hamarosan meg is lett az eredménye. Az érzésnek és a látványnak nem tudtam ellenállni és hatalmasat élveztem a gumiba. Nem ugrott le rögtön, hagyott lenyugodni, majd lassan szétkapcsolódtunk. Megszabadított a gumitól, majd nagyon cukin megtisztogatott. Még ezt is nagyon szexin csinálta. Imádtam a vele töltött idő minden percét! Végig jókedvben, mosolyogva leste a kívánságaimat!
  • Elszámolás:

    A rózsaszálakat a randi elején a polcra helyeztem, ő nem kérte, de én így szerettem volna. Nem esett szó róla, a randi végéig ott is maradt. Nagyon korrekt ezen a téren is. Extrát nem kértem, őszintén szólva nem is tudom, hogy van-e?!
  • Összkép:

    Ahogy már írtam, nagyon jól éreztem magam vele, ha lehet, biztosan visszatérek még hozzá! Az autóba fülig érő szájjal ültem be. Mivel reggel voltam, ez a randi után már senki nem tudta volna elrontani a napomat! Köszönöm, hogy bearanyoztad!
Happy Massage