• Kiara

  • Beküldte:
  • Kiara reagálása

    Szia kedves!❤️ Igen csak sikerült össze egyeztetni a randit!🤭
    Örülök hogy megismertelek és Várlak vissza sok szeretettel!💋
    Igen leszek a 2 ünnep között.:) Addig is puszim mindenhova!💋

  • Egyeztetés:

    Hetek óta kergettem már Kiarát. Az első egyeztetett időpontot Ő mondta le, mert nem érezte jól magát, a második időpontot én mondtam le a környékemen kialakult hóhelyzet miatt. Kitartó próbálkozás eredményeként most végre összejött a randink. Ez a harmadik egyeztetés VTR segítségével jött létre.
  • Megközelítés:

    Marina Part legelső épületei egyikét kell megcélozni. Parkolás napközben fizetős, de helyet találni nem gond.
  • Helyszín:

    Kelemes hangulatú kis lakás, két szoba + nappali + fürdő. Tisztaság, finom illat. Fürdőben kád függönnyel, minden van ami szükséges. Törülköző nagy, száraz, újszerű nem lestrapált.
  • Lány külseje:

    "Szép a szeme, arca csupa derű" és tényleg gyönyörű fiatal nő. Nem picike, de nagyon formás, és TERMÉSZETES. Nincs feltűnő tuning sehol, szép cicik, csókolni való ajkak (az alsók is, de majd később), karcsú derék, mesés kemény popsi, szép hosszú combok. Szóval nagyon egyben van a hölgy. A látvány osztályon felüli. Mindez párosul egy igen erős erotikus kisugárzással, hangjából, szavaiból érezni egy pajkos kiváncsiságot és készséget az elkövetkező óra megédesítésére. Közvetlenségével a köztünk meglévő jelentős korkülönbséget azonnal eltünteti.
  • Action:

    Érkezés, beengedés, puszik, cipő, kabát le, ajándék süti átadva (öszinte öröm az arcán), szobába be, boríték a polcra, tusoláshoz ruhák le. Kérsz vizet ? Kérek. Tusolás után már harcra készen meztelenül fogad a szobában.
    Álló tükör előtt összeölelkezünk, isteni illatú nyakát kezdem puszilgatni, majd megismerkedem a nyelvtelen csókjával. Igazán erotikus érzés, megszopogatom enyhén azokat a csókra (is) termett ajkait, közben kezem a ciciket veszi sorba. Ezalatt megtalálja farkincámat és simizni kezdi. Lehajolva számmal is kényeztetem a feszes cickókat majd leültet az ágyra. Letérdel elém és puszilgatni kezdi a testemet, én kezdek bizseregni míg Kiara megkóstolja éledező farkamat. Igen jól áll neki, bomba látvány.
    Rendesen elfoglaljuk az ágyat, és kezdődik egy valóban királynői franciaóra. Folyamatos a szemkontaktus, észbontó látvány ahogy lelkembe lát a szemeivel miközben nyelvével táncoltatja szájában a Kistréfást. Sikosítót tesz az ujjaimra, amikkel simogatom nuniját, főleg kívül a duzzadt ajkait, néha be-be tévedve mutatóujjammal. Kérdezi, hogy vegyünk-e gumit, de én inkább a 69 variációt kérem, mert ezt a szájmunkát szeretném tovább élvezni, miközben viszonzom is a magam szerény módján. Finom húsosra duzzadnak szemérem ajkai a számban, élvezi a mókát, bár most nem sikerült elrepítenem. Nem úgy Kiara, aki már kb. fél órája csak pozició váltáskor engedte ki a szájából Kistréfást. Hiába igyekeztem elhúzni amíg csak lehet, szép lassan felvitt a csúcsra. Miközben a velem tele alsó ajkát cirógattam a kezemmel, Ő erősen a szemembe néz, és lávaszerű kitöréssel kitöltöttem a maradék helyet szájában. Ezzel egyidejűleg átmenetileg elhomályosult a látásom, és virtuálisan a boldogság hullámain szörföztem egy két percig.

    Nem kapkodta el, hagyott teljesen lenyugodni, visszatérni a valóságba és csak utána ment ki végső nyugovóra helyezni a srácokat.
    Volt még 5-10 perc amikor picit megmaszírozta a hátamat. Tusoláskor kérésemre lemosta a krémet a hátamról.
  • Elszámolás:

    Minden benne van a bővebb infóban, nálam nem merültek fel extrák azon túl, hogy Kiara maga az EXTRA. Mint említettem, az elején tettem a polcra az egy órás alapdíjat tartalmazó borítékot. Később szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Korábbi beszámolók alapján sejthető volt, hogy Kiara egyik nagy érdemes művésze a szakmának, de nem gondoltam volna, hogy szépségével, kedvességével és nem utolsó sorban nyelvtudásával, elsőre ennyire megvesz, hogy úgy mondjam, szőröstöl bőröstöl elvarázsol. Szándékom szerint hamarosan lejátszuk a visszavágót. Tényleg, nem is kérdeztem hogy dolgozik az ünnepek alatt. Hátha ?
Happy Massage