• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az előző randi előtt beteg lettem, ezért legutóbb chat-en értem el. Ő visszakérdezett, hogy mikor, megbeszéltük, majd VTR-en fixáltuk a dátumot és az órát.
  • Megközelítés:

    BKV-vel mentem, mert a szokásos home office helyett az irodában voltam délelőtt. A 61-es villamos szinte a ház előtt tesz le, csak pár métert kellett gyalogolnom. Telefonon hívtam fel a ház előtt, Niki kinézett, hogy jó helyen vagyok (először túlmentem a házszámon :), aztán mondta, hogy a kapu nyitva, meg az ajtó is nyitva, így simán bementem.
  • Helyszín:

    Már voltam ezen a helyszínen, tehát ismertem a házon és a lakáson belül a járást. A lakásban van egy kis előtér, ahol a kabátot le tudom tenni, aztán egy szoba balra fordulva, a szobából nyílik a fürdőszoba. A szobában egy kanapé, egy asztal, székek, konyha és egy nagy ágy van, vagyis a tetthely középen van. Minden tiszta, rendezett.
  • Lány külseje:

    Niki fekete harisnyában és kombinéban fogadott, a haját befonta, régi ismerősként szájra puszival köszöntünk egymásnak. Most is nagyon csinos volt, mint mindig, öröm töltött el, hogy láthatom, azonnal a ciciket és finom bőrét néztem, vágytam már az érintésükre.
  • Action:

    Úgy beszélgettünk, mintha csak pár napja találkoztunk volna és onnan folytattuk, ahol abbahagytuk a beszélgetést. A beszélgetés közben vetkőzni kezdtem, mindenképpen fürdenem kellett, mert a BKV-n eléggé leizzadtam. Niki már mindent a fürdőszobába készített nekem, a beszélgetés után siettem is zuhanyozni. A zuhanyzóban van elég tusfürdő választék, a szájvíz is ott van, amit használtam persze.
    A zuhany után az ágyba kerültem Nikivel, ő pedig odaadta nekem a ciciket, amikre először vágytam. Niki irányította a dolgokat, a cici kényeztetés után elhelyezkedett a szerszám közelében és azt kezdte el simogatni, a cicikkel majd a szájával is izgatott. Hamar eredményt ért el, csodásan csinált mindent a szájával, de amikor a védőköpenyt kellett volna feltenni, elsőre nem sikerült. Niki mellém feküdt, folytattuk azzal, hogy újra a ciciket, majd a száját csókolgattam, ő a szerszámot fogta, ami végre kemény lett. Ezután Niki felrakta védelmet és bele is ült, nagyon jó volt a lovaglás, élveztük mindketten, közben folytattuk a csókolózást, amitől csak jobban élveztük az együttlétet. Még szerettem volna folytatni, Niki készségesen fordult, csókok, de már el is durrantam, ami kicsit korán jött, ezen jót nevettünk - hát igen, ez van, ha az ember régen volt lánnyal.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát, viszont tudtam, hogy Niki jól masszíroz, ezért levezetésképpen kértem Nikit, hogy masszírozza meg a nyakam és a jobb vállam, ami kicsit beállt.. Nagyon ügyes volt, el is múlt a fájdalom és ingyen volt. A rózsákat az asztalra tettem öltözködés közben, pontosan annyit, amit megbeszéltünk a chat-en.
  • Összkép:

    Beszélgettünk még pár percet, közben felöltöztünk, Niki rendet tett és együtt távoztunk a lakásból. A ház előtt egy puszival köszöntünk el egymástól, nagyon jó érzésekkel távoztam.

    Szőke hajadon a Nappal együtt játszottam,
    Kebleiden a szíved ritmusát hallgattam,
    Csókod édes, mint a nyár első esője,
    Szívünk lüktet, mint a tenger mély zenéje.
    Szerelmünk lángolt, mint a naplemente,
    Szépséged örökre beleégett a lelkembe.
Happy Massage