• Lèna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en kértem időpontot egy nappal a randi előtt, simán ment. Randi előtt egy órával kért egy megerősítő hívást.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, a parkolás fizetős, hely volt bőven.
  • Helyszín:

    Kis lakás, a célnak tökéletesen megfelelő. Tiszta, rendes, kellemes környezet.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, kis retus azért van, de nem zavaró. Csinos, érett, kívánatos nő. A képek alapján sportosabbra számítottam, de teljesen rendben van, megfordulnék utána az utcán!
  • Action:

    Érkezésem után hellyel kínált a kanapén, majd viszonylag hosszan beszélgettünk, mielőtt elmentem fürdeni. Értelmes hölgy, normális értékrenddel. Fürdés után az ágyon várt, már megszabadult a ruhái egy részétől, csak egy csipkés body volt rajta. Tisztáztuk, mit szabad, mit nem, én mit szeretnék, majd csókolózni kezdtünk. Sajnos csikladós, így nem tudtam mindenhol végigpuszilni, de ahol lehetett, megcirógattam. Majd irányba parancsolt, és a lábaim közé helyezkedett. Hozzáfogott az orális kényeztetésemhez, amit számomra kellően finoman és érzekien csinált. Igyekeztem tartani magam, de sajnos nem bírtam túl sokáig, így az utódok a szájában végezték. Nyomtalanul eltűntette őket, hagyott lenyugodni, majd huncut kuncogás közepette szépen megtisztogatott. Újabb rövid beszélgetés után helyet cseréltünk, és én láttam hozzá a kényeztetésének. Rövid csókok után - csiklandósságára tekintettel - hamar a lényegre tértem. Szorgoskodásomnak fokozódó hanghatások, csípőmozgás és végül egy szép orgazmus lett a jutalma. 1:1. Rövid pihenő után ismét ő következett. Szájjal próbált életet lehelni belém, ami részben sikerült is. Gumit húzzunk, és misszionárius pózban hozzáfogtunk a szexhez. Sajnos a "főnök" nem volt elég acélos, így egy idő után kértem, hogy térjünk vissza az orális örömökhöz, de úgy sem sikerült a csúcs közelébe sem kerülni, és az idő is szorított, így elengedtük a második lehetőséget. Elmentem újra tusolni, majd felöltöztem, és finom puszikkal elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, az adatlapon minden egyértelműen olvasható. Fürdés előtt kérte az anyagiak rendezését.
  • Összkép:

    Kellemes, értelmes, érett nő, némi profizmus, és egy kis fáradtság érezhető volt rajta, de amennyi hülye hívogatja, csodálom, hogy bírja még mindig a szakmában.
Happy Massage