• Éden Kinga

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elõször telefonon hívtam. Nagyon kedves a hangja. Türelmesen elmagyarázott mindent. Mivel az idõpontban akkor még nem voltam biztos, így a foglalás késõbb, online történt.
    A szalon honlapja (edemassage.eu) nagyon egyszerū, könnyen kezelhetõ.
  • Megközelítés:

    Hozzám közel esik a hely, így én kerékpárral mentem.
    De tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthetõ.
    Honvéd kórház villamos megállóval szemben, a Róbert Károly körúton van a szalon, illetve Göncz Árpád metró megállótól is csak kb 7-8 perc séta.
    Parkolási lehetõség is van a ház közelében.
  • Helyszín:

    Pár éves, modern épület. A szalon teljesen új, hangulatos és tiszta. Sok helyen megfordultam korábban, de az Éden szalon messze a legigényesebb hely, ahol idáig jártam. Fürdõ steril tisztaságú. Nem találkozol más vendéggel, a lányok ügyelnek a diszkrécióra. Falak sem papír vékonyak, semmilyen külsõ, zavaró zaj, más lányok csevegése, vagy a másik szobákban folyó program nem hallatszik.
  • Lány külseje:

    Kinga gyönyörū. Elképesztõen fitt, hibátlan alak, formás popsi, hosszú szép lábak és csodás mellek jellemzik. De a kedvencem az a gyönyörū arca és az igézõ szemei. Ápoltan, jó illetúan fogadott.
    Körmei szépen lakkozottak, haja, sminkje is tökéletes volt.
  • Erotikus masszázs:

    Tanult masszõr. Program elején hasra feküdtem és egy klasszikus masszázzsal kezdtünk. Átgyúrta a lábaimat, nyakamat, vállaimat és a fájós hátamat is.
    Erotikus masszázsra persze nem a klasszikus svéd masszázs miatt járunk, de ez a rész is megér egy dícséretet. Nagyon jólesett. Felfrissültem tõle és a hátfájásom is jelentõsen csökkent.
  • Levezetés:

    Fantasztikus volt vele. 40-es éveimben járok, megfordultam már jópár lánynál, de most elõször írok beszámolót. Ez mutatja, hogy mennyire jól éreztem magamat. A sima hason történt masszázs legvégén már elkezdte az izgatásomat, a golyók, illetve a gát nagyon finom inegrlésével, majd nem sokkal ezután megkért, hogy forduljak meg.
    A program, amit még a tusolásom elõtt megbeszéltünk,
    sima lingam masszázsból és orgazmus kontrollból állt. A különlegessége viszont leírhatatlan. Én még hozzá hasonló lánnyal sem találkoztam. Elképesztõen ért a férfiakhoz. Tudja hogyan izgasson és kergessen az õrületbe. Elõször simigatott, combomon, hasamon, mellkasomon, majd egyre közelebb ért az intim részhez. Majd a golyókat is érintette, aztán néha-néha, mintha csak véletlenül tenné, a farkamhoz is hozzá ért az a csodálatosan szép és ápolt keze.
    Közben végig izgatóan nézett rám és persze szavakkal is izgatott. Nem sokkal ezután elkezdte a lingam masszázst. Na errõl reggelig tudnék írni. De a lényeg az, hogy tényleg egyedülálló a technikája. Hihetelenül jó érzékkel csinálja, a menyországban éreztem magamat. Mikor közledett a vég, többször abba hagyta. Nem kellett szólnom, pontosan tudta meddig mehet, anélkül, hogy még elélvezzek. Fokozta ezt a játékot azzal, hogy felmászott mellém a masszázspadra. Teljesen közel hajolt, fantasztikus volt így élvezni a lingamot, miközben hol a csodás arcát és csábos mosolyát néztem, hol pedig a tükörbõl látható popsiját. A látvány, a hangulat és a tecnikája is csillagos ötös. Nem számoltam hányszot vitt el a csúcs közelébe, elvesztettem minden kapcsolatot a külvilággal. A végén fokozta a tempót a csodás kezeivel és életem egyik, ha nem a legjobb orgazmusát éltem át. Elképzelni sem tudtam korábban, hogy csak kézi levezetéssel, ilyen örömet lehet okozni. Én biztos visszajáró vendége leszek.
  • Elszámolás:

    Pontos számot nem írok, aki akarja nézze meg a honlapjukon, vagy érdeklödjön telefonon. De annyit elárulok, hogy nagyon korrekt árakon dolgoznak.
    Kinga vállal fetishes programot is, ami nem extra költség. Fizetés a program végén, tusolásom után történt.
  • Összkép:

    Fantasztikus. Szép, ápolt, kedves, mosolygós, hatalmas csáberõvel.
    Olyan lány, aki alapvetõen barátságos. Nekem ez nagyon átjött. Ha tisztelettudó és normális vagy vele, akkor garantáltan jól fogod érezni magadat.
Happy Massage