• ZOÉ❤️

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban leveleztem már Zoéval a belső l oldalon, de akkor nem sikerült közös metszetet találnunk időben, de abban maradtunk, ha ismét felé járok jelentkezem. 1 nappal korábban kora reggel írtam rá, és gyorsan jött is a válasz, hogy másnap reggel szívesen kezdi velem a napját. Uh már jól kezdődött. 😉
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, az előző beszámolók alapján hagytam egy kis plussz időt a parkolásra, azonban itt is szerencsém volt, pont a ház előtti parkolóhelyre tudtam beállni, uh a kedvem továbbra is felhőtlen.
  • Helyszín:

    Múlt századi bérház homlokzata felújítva, a belső részeket most csinalják-amire rá is fér a tatarozás, viszont Zoé rendelője nagyon hangulatos, tip-top, előszoba, konyhán át érkezünk meg a franciaágyas szobába, amely és a randi témájára hangolt. Izlésesen berendezett, tükrök az oldalfalon, otthonos berendezési tárgyakkal díszítve. Fürdő is tip-top, mindennel is felszerelve.
  • Lány külseje:

    Zoé szépségét nem véletlenül énekelték meg már az előttem szólók is sokszor, és magasztalva. Karakteres gyönyörű arcával adott 2 üdvözlőpuszit, és cipőlevétel után beinvitált. Szexi sokat sejtető fekete szaténköntösében vonult előttem. Nem volt olyan opció, hogy ne menjek utána.. 😎 A szobában kis ismerkedős könnyed beszélgetés közben már volt egy kis ölelkezős simi is, de a lényeg fürdés után következett, amikor is vendéglátóm a köntöst ledobva egy mozdalattal hozzám öltözött, amitől a szavam is elállt. Gyönyörű tenyérbe illő mellek,bomba alak, feszes popsi. 10/10. Nem csak tekintetem falánkságával, hanem bókokkal is elhalmoztan Zoét, amelyet kedvesen viszonzott.
  • Erotikus masszázs:

    Nos erre a részre nem került most sor. Amikor nem egymás testének felfedezésével voltunk elfoglalva, akkor nagyot jót beszélgettünk Zoé nyitott, értelmes személyiséggel rendelkezik, öröm volt vele beszélgetni, persze közben azért folyamatos kedves simogatásokkal kényeztettük egymást, mintha a barátnőmmel tölteném eme kellemes órákat..
  • Levezetés:

    Fürdés utan ágyra huppanva gyönyörű mellei pont tökéletes magasságba kerültek így üdvözlő puszikkal köszöntem nekik, amelyet. Zoé mély sóhajtásokkal fogadott. Mindeközben kezeim is felfedezőútra indultak a popsi, combok simogatasával, melyet tündérem parancsa szakított félbe, hogy azonnal csusszanjak feljebb az ágyon. (Nem lehetett ellentmondani rá) Lassan rámhajolt, végigpuszilta a nyakam, mellkasom, és nagyon lassan közelített a testközéppontom felé, ahova éppen csak beköszönt, mert óvatosan a hátára fordítottam, és immár fekvő helyzetben akkurátusan végigcsókoltam gyönyörű testét. Halk nyögésekkel jelezte, hogy szívesen fogadja ténykedésem. Kelyhe kívánatos,finom nyalakodásra hamar reagált, és pát perc után el is reppent a drága. Picit érzékennyé vált, de pár perc simiszünet után visszakéredzkedtem mégegy körre. Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez, amely nem volt ellenemre. Változatos technikával, szorosan koppanó DT-kkel minimális kézhasználattal vitt a végkifejlet felé. Többször is erőteljesen ráfogott kezemmel a fejére, amely külön élményt jelentett számomra. Eljött a pont ahonnan már nem.volt visszaút és hatalmasat robbantam a szájába. Mivel az utódokat nem láttam viszont, így a még a lenyugvás alatt is benne maradtam, ami szintén unikális élmény volt. 😉 A második kört szintén én indítottam egy arcon lovaglós pozícióval, ahol szintén jól érezte magát a drágám. Kölcsönkenyér visszajár alapon ismét én következtem először háton, aztán a végkifejlethez közeledve térdelő pozicióban, miközben Zoé már feküdt az ágyon. Itt szintén úgy és annyira kérte a tempót, hogy nem volt kérdés a második kör sikere sem. Egymás mellé feküdve simiztük egymást még. Az ágyban fekve megkínált egy isteni kávéval, majd időm lejártával usgyi a zuhany.
  • Elszámolás:

    Nem került szóba, ajándékcsomaggal együtt adtam át az elején. Extráról nem tudok, Zoé maga extra..😎
  • Összkép:

    Nem véletlenül rendelkezik arányaiban a legtöbb istennő és felejthetetlen beszámolóval az oldalon. Mindent megtesz, hogy jól érezd magad nála, és vágyjál vissza hozzá.. Biztos, hogy én is jövök még. 😉
Happy Massage