• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször is találkoztunk már, így ismerősként sms-ben egyeztettük az időpontot. Gyors, közvetlen és lényegre törő, ahogyan a profi hirdetőknél lenni szokott. :) Emlékszem, mikor legelőször még telefonon beszéltünk, olyan volt, mintha egy ismerőssel beszéltem volna, ment a poénkodás stb. Az időpont egyeztetést követően küldte a pontos címet szintén sms-ben.
  • Megközelítés:

    A belváros belvárosában van, egyébként új helyszínen. A térkép jól mutatja, autóval nehéz, a közeli mélygarázsokban van esély (borsos ár) vagy a közelben letenni az autót és séta/bkv. Telefonon pontosan elnavigál Amy, de a házon is van egy jó nagy házszám, szerintem nagyon kell ahhoz izgulni, hogy elhibázd. A bejutás egyszerű, a szokásos metódus, kapuban megkapod a kódot, beenged, szemben a lift, fel és balra el. Diszkrét folyosó, nincs forgalom, a házban egyébként más szolgáltatók is elérhetőek, de ez már csak "fun fact".
  • Helyszín:

    Sokkal jobb ez a lakás mint a korábbi, magánlakás feeling, tisztaság, nagy fürdőszoba (kád, tusoló), tusfürdő, szájvíz, tiszta és száraz törölköző, minden ami a felkészüléshez kell. A szoba egész tágas, jó nagy matracos ágy. A falon van tv-is, ez nem szokványos, de nem volt rajta "műsor", nem tudom van-e ilyen opció, nem került szóba :)
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel, bár azok nem ma készültek mégsem érhet meglepetés. Karakteres arc, barna szem, barna haj, tinédzser test, pici cicik, pici popó, nagyon vékony, szerintem még vékonyabb is, mint a képeken. Húsos ajkak, mély hang, megnyugtató kisugárzás, az első két mondat után tudod, hogy úgy le leszel szopva, hogy a harangok is megkondulnak.
  • Action:

    Mint írtam az elején, többedik alkalom, így fejben már direkt készültem, egy óra időtartam tömény szopatós pornó a legjobb fajtából. Amy jól irányítható, de nem érdemes ledominálni - főleg az elején - mert mindig van új "fűszer" a tarsolyában. :) Persze hagy teret a kibontakozásra, de nem hiszem, hogy meglehet lepni, pedig próbáltam már korábban többször is.

    A fürdőből érkezve már meztelenül várt az ágyon négykézláb, oldalt helyezkedett, és oldalról kezdte a léc kezelését, szép fokozatosan teljesen eltüntetve. Jó nyálasan, mert így szeretem. (ha nem így szeretném, szerintem akkor is így csinálná) Ez a felszopás rész tartott pár percig, majd érdeklődött, hogy fojtassuk-e fejlógatós pózban - amire úriemberként nem mondhattam nemet. Továbbra sem volt semmi kapkodás, elhelyezkedett, szép lassan bevezettem, néztem a szép testét, élveztem az ajkait. Kisvártatva, mivel már beton keményre merevedtem, elkezdtem teljesen betolni, tövig. Aztán ő elkezdett még jobban húzni magára, így már mindennél is beljebb kerültem. Aztán ki és be, szép lassan, közben kezem a torkán, tenyeremmel érzem, ahogy a cerka a torka bal részén mozog ki és be, szuper érzés.

    Ezt követően tempó fokozás és "tea-bagging", fojt a nyál, ment a perverzkedés jó pár percig. Ezután felálltam az ágyra, zacsinyalatás, makkon-cuppogtatás, amit a pornófilmekből tudtam meríteni az elmúlt hetekben igyekeztem mindent elővenni. Mikor már remegett a lábam, ráfordultunk az utolsó fél órára, hanyatt feküdtem, ő a popsijával a fejem mellé kuporodott, és hamis-69-ben elkezdte torkozni a farkamat. Én a popsiját markoltam-haraptam-matattam, lent meg ment a gagging szeánsz. Volt olyan is, hogy a felkarommal megtámasztottam a fenekét és a fenekénél fogva toltam az egész testét rá a rúdra, így nem a fejével kényszereztettem, hanem az egész felsőtestével.

    A jelenlegi találkozónk alkalmával ezt követően jött az új "fűszer", ami még eddig nem volt, ez az ún. edge-ing, amikor a cerka legvégét veszi be és csak a legérzékenyebb részt szopogatja-szívogatja de úgy, hogy a talpam is görcsbe rándult. Erre az elemre többször visszatért torkoztatás közben. Talán a "legkomolyabb" elem, amikor - nem tudom szebben írni - keményen baszom a torkát, azt gondolod, hogy szegénynek "mindjárt sok lesz" és egyszer csak elkezdi menet közben rászorítani belülről a torkát, teljesen körbevéve a faszomat, én meg csak tolom-tolom-tolom, hangok, nyál, teljes kéj. Ez ment még vagy húsz percig, úsztam az izzadságban az adrenalinban és a mámorban.

    A torkában lett végem, ott is várta meg, míg lenyugodtam. Ezt követően kaptam dícséretet, törölgetést, bíztató szavakat. Az egóm akkorára nőtt, hogy alig fértem be a fürdőszobába.
  • Elszámolás:

    Elszámolás már egy ideje a végén történik, őszintén én nem tudom hogy vannak a tarifák, szerintem 30 körül lehet az óra, most 40et fizettem torokra élvezéssel kényszerrel, mindennel. Ez egy óra, amiből a legtöbb szolgáltatóval ellentétben valóban volt vagy 50-55 perc élvezet, nem pedig 10 perc után alibizés.
  • Összkép:

    Nagyon szeretek hozzá járni, van egy megnyugtató stílusa, már érkezés után tudod, hogy jó helyen vagy és le leszel ápolva, de ehhez szerintem partner is kell, szóval kell egy kis pasis, jóindulatú határozottság, mert akkor tud ő ráérezni mik (az akár rejtett) vágyaid és úgy kiszolgálni. Szerintem kevesen vannak vele egy szinten ami a francia tudást illeti, igazából mást soha nem is próbáltam nála.
Happy Massage