• Barbi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tudtam, hogy a jövő hét folyamán Budapesten leszek munka miatt. A randi napja előtt 1 héttel egyeztettem telefonon Barbival, az egyeztetés során Barbi kommunikációja, precíz, szimpatikus, a fontos dolgokat tartja szem előtt. Sikerült is időpontot egyeztetni, a randi napján megerősítést kért SMS-ben amit meg is tettem, amit visszaigazolt, hogy szeretettel vár.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a GPS teljesen odavisz a házhoz, "szerencsére" fizetős a parkoló, így volt szabad hely közvetlenül a bejárat előtt. A házszám egyértelműen látható. Új építésű lakópark, a Dagály környékén. Mivel nem budapesti vagyok a BKV-ról azt tudom mondani, hogy az 1-es villamos elvisz a Népfürdő utcáig, de onnan még 10 percet gyalogolni kell.
  • Helyszín:

    Mint már említettem új építésű társasház, a lakás is pazar. 3 szobás lakás a mi szobánkkal szemben volt a fürdő. Mivel több szoba is van így egyértelmű, hogy nem egyedül van a lakásban, de a diszkréció tökéletes, nem találkoztam kolléganőkkel, vagy más vendéggel. A lakásba érve egyből a szobába mentünk ahol egy tatami szolgál a randi helyszínéül, a tatamin törülköző, a fejrésznél kispárna. A tatami jobb oldalán kis szekrény vagy polc, a bal oldalon tükör. Halk zene, kellemes illat, tisztaságérzés
    és remek fényviszonyok, így ha valaki Barbit akarja csodálni arra is van lehetőség.
    Az érzés olyan, mintha egy barátnőmhoz ugrottam volna fel.
    A fürdő szintén modern, és jól felszerelt, nagy kád szolgál tisztálkodásra, zuhanyfüggöny, tíz féle tusfürdő és minden egyéb kellék, dezodor, szájvíz, műanyag pohár, a csap alatt kuka. A puha száraz törülközőt Barbitól kaptam.
  • Lány külseje:

    Barbi arccal hirdet, biztos voltam benne, hogy elégedett leszek. Ez így is lett. Igéző szemek, elragadó mosoly, bájos arc és rendkívül pozitív kisugárzás jellemzi Barbit. A képeken is látható piros szettben fogadott.
    Az összhatás nagyon pozitív volt, látszik, hogy kifinomult, intelligens stílussal rendelkezik, amit a randink alatt is megtapasztaltam. Ami az adatlapon szerepel valós, az arca a legutóbb feltöltött fotóknak felel meg. Alkata megegyezik azzal ahogy a fotókon is látható, magas átlagos testalkatú hölgy, keblei formásak. Nem voltam rest meg is dicsértem. Barbi is megdicsért engem, tetszett neki az elegáns öltözékem illetve megjegyezte látszik, hogy sportolok. Ez nagyon jól esett, mert készülök a talalkozókra, meg amúgy is jól esik az embernek a pozitív visszajelzés.
    Úgy gondolom, hogyha az utcán elsétálna mellettem biztos utána fordulnék, hiszen Barbi egy vonzó nő.
  • Action:

    Megérkezés után azonnal közvetlen stílust tapasztaltam, bemutatkozás kölcsönösen, lesegítette a kabátot rólam, amit a szobában található szobainasra helyezett el. Ruháimat a szobában található kis ülő alkalmatosságra helyeztem. Ezután egy friss összetekert törülközőt kaptam, a fürdéshez. Fürdés után Barbi is megszabadult a ruháitól, máris átöleltük egymást, egy csók a szájra, a nyakára, és kezeim máris a útra keltek. Barbi viszonozta a csókot, érzékin, gyengéden csókol a nyelvét is használja. Simogattam a hátát, derekát, majd lejjebb a fenekéhez közelítettem, nyugtáztam, hogy minden megegyezik azzal amit a fotók alapján vártam.
    Randink csupán egy órára volt, ezért Barbi a tatami felé invitált. Ahogy mellettem elfeküdt a tatamin a barátnős érzés, ahogy sokan már említették írásaikban, valóban érzékelhető volt, pedig először voltam Barbinál.
    Elkezdtünk egymás testével ismerkedni, valódi finom érzéki csók és szép lassan elérkezett a már éledező testrészemhez. Mondta, hogy most kényeztetni szeretne. Kezemmel a fenekét, combjait simogattam én is, a farkam ekkor már tetrekészen várta a folytatást, Barbi pedig lágyan franciázni kezdett. Franciája érzéki, semmi gyors mozdulat, leginkább csak a nyelvével izgatott, kezeit alig használta, közben a combomat simogatta. Itt követtem el a legnagyobb hibát, mert átadtam magamat az élvezeteknek, mert hagytam, hogy Barbi kényeztessen én meg nem kényeztettem őt. Barbi kérdezte, hogy húzzunk-e gumit, én igent mondtam. Kényelembe helyeztem magam, az óvszert Ő helyezte rám, majd széttárta lábait és óvatosan rámereszkedett. Ha van barátnős lovaglós szeretkezés, akkor most ez következett. Mélyen voltam benne, Ő magához szorított ebben a pózban, először csak a csípőjét mozgatta, majd kicsit megemelkedve mozgott rajtam, közben simogattuk egymást. Amikor rámhajolt, így csókolóztunk is, fenekét szorítottam, ebben a pózban már gyorsitott tempót diktált, így a gumiba élveztem. Tovább maradt rajtam, hagyott teljesen lenyugodni, ami azért nem ment túl gyorsan, majd szépen megtörölgetett. Beszélgettünk egy darabíg, szintén élvezetes része volt a randinak, hiszen Barbi érdeklődő és nagyon figyelmes.
    Az egy órás randi okán én nem terveztem konkrétan második kört és nem is erőltetettem.
    Letelt az egy óra, semmi sürgetés, még egy tusolás, majd beszélgetés közben felöltöztem.
    A randi végén megbeszéltük, hogy fogunk még találkozni.
  • Elszámolás:

    Telefonon beszéltük meg a tiszteletdíjat extrákról is tájékoztatott, de most nem éltem vele. Úgy gondolom a csokor mérete átlagosnak mondható.
    A randink elején, adtam oda, amit Barbi a kis szekrényre (polcra) tett, ott is maradt végig a randi alatt.
  • Összkép:

    Barbi korrekt, megbízható hirdető, ezt a randi szervezése alatt is megtapasztaltam. A hozzáállása kiváló volt a randink egy órája alatt is. A barátnőfeeling megvalósult, tiszteletet, korrektséget tapasztaltam, önteltségnek nyoma sem volt.
Happy Massage