• Aida

  • Beküldte:
  • Aida reagálása

    Köszönöm! Máskor is szívesen látlak!

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Kedves volt, gördülékenyen ment. Az időpontot vtr-en rögzítettem.
  • Megközelítés:

    A terkép pontosan jelöli a címet. Villamos szinte a ház előtt áll meg. Pontos címet kaptam, a ház jól számozott, könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    A lakás szépen felújított, nem lehet belekötni. A fürdőben kád van elhelyezve. Tusfürdő,szájvíz és műanyag pohár bőven megtalálható. Friss, illatos törölközőt kaptam. A baszobában nagy franciaágyon lehet hancúrozni.
  • Lány külseje:

    Egy ízig-vérig Milf hölgy Aida. A fotóknak megfelel. Arc kitakarástól nem kell tartani, kellemes. Csinos, formás, illatos, selymes bőrű, igazi természetes nagycicis NŐ! Egy fekete hosszú ruhában várt. Alatta semmi szerencsére. A nagy formás cicik kirajzolódtak a ruha alól.
  • Action:

    A lakásba beleptem, nem láttam senkit. Majd megpillantottam az ajtó mögött elragadó vendéglátómat. Köszönés, bemutatkozás. Lepakoltam, aztán a nappaliban az asztalra tettem egy csokit, alá pedig a borítékot. Megköszönte a Kedves és leültünk egy kis beszélgetésre. Nehezen tudtam koncentrálni, hiszen a nagy cicik és a hívogató bimbócskák vonzották a tekintetemet folyamatosan. Aztán törcsit kaptam és elkisert a fürdőbe. Az ágyon várt Aida a baszobában. Egymással szemben feltérdeltünk az ágyra és egymást simogatva puszik, majd kellemes csókok következtek. Aztán végre lekapta ruháját és elém tárultak a szép nagy természetes cickói. Simogattam, markoltam, pusziltam Őket! Nehéz betelni Velük! Kacagva fogadta ténykedésem. Ezután hanyatt feküdt és kezdtük újra a csókolózást, ami barátnős volt. Pusziltam a nyakát, ami igazán jól esett Neki a hangos visszajelzései alapján. A ciciket rohantam le hosszasan, minden részletre kiterjedően. Ezt is szivesen vette a Drága. A csikis hasán lesiklottam a puncihoz. Full kopasz, illatos, zárt, igazán kívánatos volt. Természetesen ott is boldogan, ráérősen tevékenykedtem, feltérképezve minden finomságot. Közben simogattam, finoman markolásztam a ciciket is. Itt igazán kieresztette a hangját Aida. Talán sikerült valamit elérnem! Ezután hanyatt fordított és elkapta a cerkámat és finoman, lágyan kényeztetni kezdett. Kedveskedett a zacsinak, golysziknak, majd a rudit kenyeztette tövétől a hegyéig. Ezután a kupak következett egy kis kellemes kezezés kíséretében. Huncut módon bevetette a ciciket is. Nagyon rám érzett, szerencsémre nem akart így kivegezni. Kértem a 69-et. Csodás érzés és látvány! Kérésemre 69-ből fölegyenesedve az arcomra ült. Szépen tekergette csípőjét közben. Nem csak én élveztem. Ezután Kuncogva kérdezte, hogy húzhatja-e a gumit. Felpattintotta az Édes és missziben kezdtünk. Jó kezdés! Csók, mosoly az arcán, ringó cickók, hihetetlenül szűk, kopasz punci. Le sem tagadhatta volna Aida, hogy élvezi. Sóhajtozott és biztatott. Lassitanom kellett nehogy idő előtt végem legyen. Határozott utasítast kaptam, hogy tegyem be hátulról. Már pucsított is a Kedves én meg jó katona módjára végrehajtottam a parancsot. Isteni látvány volt a Hölgy feneke és csípője eközben. Továbbra is hallatta hangját, egyre hangosabban. Kérte feküdjek hanyatt és lovaglás következett. Jeleztem, hogy ez bizonyára az utolsó nekifutás lesz. Mosolyogva behelyezte és lassú mozgásba kezdett. Ismét mély sóhajtozás volt részéről és a hangereje is emelkedett. Gyorsított, majd csípőjét is bevetette. Aida hangoskodása, melleinek tánca, a szűk punci szorítása, rutinos lovaglasa elsodort.
    Pihegtünk mindketten, majd rendbe tett Aida. Kicsit még beszélgettünk és szomorúan megállapítottam, hogy eltelt az órám, sőt még a vtr. 15 perc ajándékom is.
    Búcsú és ki az esőbe.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe. Ez így volt jó ahogy lezajlott. Az ajándék mértéke a bővebb infóban részletesen szerepel.
  • Összkép:

    Aida egy vérprofi szolgáltató. Csodás teste mellé komoly tapasztalat társul. Tudja mi kell a férfinak és azt meg is adja. Mindemellett élvezi is az együttlétet. Kellemesen el lehet Vele beszélgetni. Szuper lakásában teljesen elvarázsolt! Elhittem!
Happy Massage