• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Szivem ha visdzatartottad az élvezést sz első 5 percben a te korodban 65 évesen a fél órás randiban mondtam neked hogy szomorú vagyok mert kevés az idő erre … te mondtad higy Álom szép vagyok vékony alkatommal es a feszes popsimmal …. Szép arcommal stb … fél ora semmire nem elég a te korodban ajjjj …. Nem is értelek …

  • Egyeztetés:

    VTR egyeztetés volt, bejelentkezés után pár órával Lara visszaigazolta az idópontot. Ez a rendszer nagyon kényelmes, megspórol sok esetben tucatnyi telefonos próbálkozást.
  • Megközelítés:

    Én ugyan autóval mentem, de nem ajánlom, a parkolás egy horror, ha csak nincs mázlid, esetleg "benfentes" ismereted a környékről. Mivel a környéken jártam gimnáziumba, és laktam is vagy 25 éven át.
  • Helyszín:

    Valaki írta, hogy olyan mimt egy szálloda. Tényleg, a bejáratban egy lobby-szerú tágas pihenő, két lift, majd az emeleti folyosó, az ajtók, a számozás stilusa mind egy 4× szállót sejttet. A lakás áll egy nagy amerikaikonyhás nappaliból, ami egyben a tetthely is szép méretes és stabil francia ággyal, egy fürdő és egy - valószínűleg - magán háló, vagy ú.n. tiszta szobából. Ennel csak az ajtaját láttam. Barátságos környezet.
  • Lány külseje:

    Igazán először emiatt a pont miatt nem is akartam beszit írni. Itt hozsannázni illik, ahogy előttem sokan meg is tették. Nem tehetek róla, de én egészen másra számítottam a fényképek és a beszámolók alapján. Ami tetszett az a ruci amiben fogadott, egy rövid ruhácska, ami egyenesen vonzza a szemeket azokra a hihetetlenül szép formájú, szemre és tapintásra is világbajnok cicikre. Ha nem sejteném Lara valós korát - ami annak alapján ami 40-45 közötti lehet, azt hihetném hogy teljesen orvosi beavatkozás mentesek. Ritkán, de azért szerencsére találkozunk ilyen cicikkel 18-22 éves csajsziknál.
    Nagyon tetszett még az a rajongás amivel fogadott és amiben végig részesített, még akkor is, ha nyilvánvalóan nem volt teljesen őszinte, viszont jól esik a vendégnek. Ő csak tudja.
    Ami kevésbé jött be az az, hogy ezek a cickók nem olyan hegedű formájú alakon jelennek meg mint amit a fotók alapján elképzeltem, de ebben én vagyok a hibás.
  • Action:

    Sajnálom, de nem tudok fergeteges actionről beszámolni, mivel a gyors tusolás után, Lara kedves és ingerlő hozzáállása ellenére is nagyon "alúlfinanszírozott" lankadt állapotban maradtam. Még állva késlekedés nélkül szájbavette Őpuhaságát, de minden igyekezete ellenére is csupán 40-50 %-osra sikerült felturbóznia a farkam. Mindent bevetett ami elképzelhető, rátette kezemet a nedves hajára, hogy imitáljuk legalább a kényszer-franciát, de sajnos ez sem hozta helyre azt a libidót ami egy rendes szopáshoz, pláne dugáshoz elengedhetetlen. Lefeküdtünk a kényelmes ágyra, és úgy folytattuk, hogy szopikázás alatt felkínálta frissen mosott nuniját is, hátha az majd meghozza az elvárt eredményt, de ekkor már a korábbi félkeménység is elmúlt.
    Mikor jeleztem, hogy ez ma nem fog összejönni mellém feküdt, simizett és megbeszéltük, hogy valószinűleg rövid a fél óra ahhoz, hogy kialakuljon egy stresszmentes és gólokban is mérhető program. Talán igaza is van, neki valszeg több a tapasztalata mint nekem.
    Minden esetre jelezte, hogy a fél óra pontosan mettől meddig tart. Sikerült éppen időben távoznom.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról, legalábbis nincs erre vonatkozó említés a VTR visszaigazolásban. A honoráriumot előre egy boritékban adtam át. Ellenőrizte a boriték tartalmát.
  • Összkép:

    Szerintem senki nem szereti a 0 : 0 végeredményt. Én is úgy indultam el, hogy a fél órás randin minimum 1 : 1 eredményt hozunk ki Larával, esetleg neki 2, de ez most nem sikerült. A hölgy nagyon kedves, szolgálatkész és mindenkinek ajánlott aki különösebb előre elképzelt elvárások nélül veti bele magát a buliba.
Happy Massage