• Zorka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalról választottam Zorkát. Őszinte leszek, fiatal husira vágytam. A telefont hamar felvette és még aznap délután tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Fehérvári úti MOL kút környéke. Ugye, már mindenki tudja? :) Villamos és busz is jár, a megállótól csak pár perces séta. Én kocsival mentem és ismét az uszoda melletti parkolót használtam.
  • Helyszín:

    Aránylag új építésű házsor, így a lakás sincs lelakva. Megtalálható minden, ami egy kellemes légyotthoz kell. Mivel nem vételi szándékkal mentem, nem néztem körül tüzetesen, de amit láttam, az pozitív volt. A fürdő jól felszerelt és tiszta. Az ágy kényelmes.
  • Lány külseje:

    Fiatal, alacsony, vékony, kicsit visszafogott lányka. Hangja kedves, mosolya szintén. Apró cicije érzékeny, jól kényeztethető. A popsija formás, bőre selymes.
  • Action:

    Fürdés után az ajándékozás is megtörtént. Ezt követően irány az ágy. A hátamra feküdtem, ő rövid simogatás után rábukott a rudira és kellemes franciát abszolvált számomra. Szájacskájában egyre nagyobb és keményebb lett a farkam. Finoman nyomhattam is rá a fejét. Aztán kezeimmel úgy irányítottam, hogy lábaival forduljon a fejem felé, hogy én is kényeztetni tudjam őt. Szerencsére hamar "megértette" mi a szándékom és fél perc múlva már 69-ben voltunk. Ő szopott én nyaltam és ujjaztam a fincsi punciját. Kicsit a popsiját is megpróbáltam ujjammal kényeztetni, de kedvesen jelezte, hogy azt nem szereti. Ezt követően felgumizott és lovaglóbban rám ült, ha már a hátamon feküdtem és a farkam is az égnek meredt. Lovaglás közben a melleit is simogattam, majd hirtelen ötlettől magamhoz húztam a fejét és hosszasan megcsókoltam. Nem húzódott el. Majd átfordultunk misszibe és így folytattuk. valahogyan felkerültek a lábai a vállaimra, és innen aztán nem volt már messze az élvezésem. Tele is lőttem a gumit rendesen. Kis pihenő, tisztálkodás majd érzékeny búcsú volt a találka záró akkordja.
  • Elszámolás:

    Szokásom szerint előre rendeztem. Kérte, ne adjam közzé a csokor nagyságát, amit természetesen tiszteletben tartok. Csak annyit írok még le,hogy maximálisan megérte számomra.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam egy fiatal, csinos lánnyal. Fiatal kora ellenére jól csinálta amit csinált és szerintem élvezte is a dolgokat. Részemről ajánlott a lány.
Happy Massage